Hvordan tjene penger raskt - de beste måtene å tjene en ekstra inntekt uten å prøve

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den eneste gangen penger vokser på trær er når det er et slags reklamestunt



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



betydningen av nummer 777

Den beste måten å tjene penger på er å gjøre det mens du sover. Det vil si å sette opp ditt liv og din inntekt på en slik måte at selv om du ikke er oppmerksom på det, fortsetter pengene å komme inn.



Dessverre for de fleste av oss er det ikke mulig å kjøpe åtte hus, leie dem ut og ansette en utleier for å klare det for oss mens vi lener oss tilbake og ser på pengene strømme inn.

Men det betyr ikke at det ikke er noe du kan gjøre for å gjøre litt ekstra uten å måtte svette for det.

Her er 10 av de beste måtene å gjøre nettopp det.



1. Tjen mer penger på å gjøre det du allerede gjør

Det virker åpenbart, men det første du bør se på er å øke din eksisterende inntekt.

For det første, skal du betale en lønn? Å spør vil ikke skade og kan være mer effektivt enn du tror. Få tips om hvordan du ber om lønnsøkning her.



For det andre, er det noen fordeler på arbeidsplassen du kan bruke. Barnepassbilag, sesongkortlån og lignende betyr at sjefen din kan hjelpe deg med å betale mye.

For det tredje, se om det er noen skattefradrag eller fordeler du har rett til, men går glipp av - så sørg for at du gjør krav på dem.

Les mer

Tips for å få ny jobb
De 25 beste jobbene i Storbritannia Hvordan avslutte jobben godt Unnskyldninger for å få fri til et intervju De hvite løgnene som kan koste deg en jobb

2. Få betalt tilbake for det du bruker

Hver gang du kjøper noe med kontanter, betaler du for mye. Og hver gang du kjøper noe med et kort som ikke gir deg cashback, betaler du for mye.

Disse magiske biter av plast gi deg penger tilbake på alt du bruker. Så lenge du betaler den helt ut hver måned, er det penger for ingenting.

Hvis du ikke har lyst på et kredittkort, er det også det cashback -kontoer - selv om disse ofte kommer med en månedlig avgift, så sørg for at cashback oppveier det.

Og ikke stopp der, nettsteder som topcashback.co.uk , TBSen og quidco betyr at du kan få enda mer penger tilbake på utgiftene dine når du handler på nettet også.

3. Kjøp ting som stiger i pris

LEGO olympiske figurer

Noen Lego -samlinger har vært kjent for å selge for hundrevis av pund (Bilde: LEGO)

Gjennomsnittlig bolig i Storbritannia steg 9 265,41 pund i 2016. Det er nesten £ 10 000 ekstra penger for huseiere som ikke har gjort noe i det hele tatt.

Saken er at hus ikke er det eneste som stiger i pris. Alt fra Lego til gamle leker og konsollspill stiger i pris.

Så hvis du er forberedt på å selge dem, kan det å tjene penger tjene penger uten å kjøpe det riktige.

Mynter kan også være en solid investering, sjeldne mynter kan bli enormt verdifull - og hvis du har noen av dem, kan de være verdt hundrevis .

Les mer

Skjulte skatter - kan du ha noen av disse?
De gamle iPod -ene er nå verdt 670 pund hver Boba Fett -figuren er nå verdt 10 000 pund £ 50 000 & apos; rock & apos; funnet på en strand Disse retro Walkmans til en verdi av 100 pund

4. Få betalt for turer du foretok uansett

Hver gang du tar en tur, kan du tjene penger. Det er takket være nye peer-to-peer-tjenester som gjør folks hverdagsturer til leveringsfirmaer.

Nimber lar deg hente og levere varer som folk vil ha sendt til steder som allerede er på ruten din. Hvis du kjører fra Bromley til High Wycome (eller de er på ruten din), kan du £ 36 ved å ta et bord med deg når vi sjekket.

Du kan deretter doble opp med BlaBlaCar , som kroker passasjerer som ønsker å reise et sted med ubrukte seter i biler som går den veien uansett-med folk som betaler rundt £ 30 for en tur fra London til Manchester.

Du kan til og med tjene penger på ferien, med AirMule betale deg for å bære ting i ubrukt bagasjeplass du har.

Og hvis du vil gå ut av veien, kan du kanskje tjene litt ekstra penger ved siden av å bli Deliveroo -sjåfør .

Du kan se flere måter å tjene på i vår guide om hvordan du tjener penger hjemmefra.

5. Svett eiendelene dine ikke deg selv

Husmodell laget med hauger med mynter

Du kan bruke hjemmet, bilen og mer til å tjene penger når du ikke bruker dem (Bilde: Getty Images)

Kan noen andre bruke bilen din når du ikke gjør det? Hva med din direveway? Eller hus?

Vi vil, Parkonmydrive lar deg leie ut oppkjørselen din når du ikke bruker den, easycarclub lar deg leie ut bilen din når du ikke bruker den og Airbnb lar deg leie huset ditt hvis du ikke bruker det.

Det er mer enn bare det også - du kan leie ut alle slags ting som rekvisitter til arrangementer, og et ekstra rom kan slippes ut på mange forskjellige måter.

6. Få pengene til å jobbe hardere

Renter på besparelser er forferdelige. Men det betyr ikke at du skal gi opp. Hvis du ser deg rundt kan du rente langt høyere enn 0,01% noen banker tilbyr.

victoria baker harber instagram

Det er løpende kontoer som vil betale deg 3% rente på penger du har i dem, vanlige sparere som betaler deg 5% , og sparekapitalobligasjoner med fast rente som betaler opptil 1,85%.

Og hvis du er villig til å ta en liten risiko, kan du tjene langt mer - med node-til-node-kontoer som betaler opptil 7% og aksjemarkedet potensielt får deg enda mer.

7. Betal noen for å tjene penger for deg

Ok, så vi vet alle at vi bør sammenligne alt hvert år (eller potensielt oftere enn det). Men det er vanskelig.

Den gode nyheten er at det er et økende antall selskaper som vil gjøre dette for deg, og bare belaste deg noe hvis de sparer deg mer.

Ta Flipper . De sammenligne energiprisene dine og flytter deg automatisk til det billigste tilbudet, det koster £ 25 for tjenesten, men de belaster deg bare noe hvis de sparer deg minst £ 50.

OneDox gjør noe lignende - men med mer enn bare energi. Telefon-, TV- og bredbåndsregninger er alle plassert på ett sted, så når det er på tide å fornye, forteller de deg hvem du skal bytte til - selv om de ikke gjør det for deg.

8. Er du uten kontrakt?

Du kan unødvendig betale over oddsen

Mer enn 20 millioner mennesker sitter for tiden uten kontrakt på telefon-, bredbånds- og TV -regninger - og det koster dem hundrevis ekstra hvert år.

Når en kundes minimumskontrakt slutter, kan de bytte til en billigere avtale.

Imidlertid er det mange som ikke gjør det, og de ender med rullerende kontrakter i stedet. Disse er kontraktsfrie, men dyrere.

når er svart fredag ​​2020 Storbritannia

Den gode nyheten er at Ofgem endrer reglene for å beskytte deg, men i mellomtiden kan det være å spare £ 256 for å sikre at du ikke har en dårlig avtale.

9. Gjør din lidenskap til en fortjeneste

Internett er en magisk ting, og en av de tingene den er best på er å koble mennesker som er gode på en ting, med folk som trenger den tjenesten - og vil betale for den.

Hvis du liker å lage mat, kan du nå selge maten din til sultne mennesker, det kan ivrige fotografer selge bildene sine til byråer , hvis du har en blogg, få noen annonser der.

Du kan ikke tjene mye, selv om noen få mennesker har tjent millioner , men hvis det er noe du liker eller ville gjort uansett, så er det ingen grunn til ikke å gjøre det.

På samme måte hvis lidenskapen din er sosiale medier (og du har mange følgere for å sikkerhetskopiere det), kan du godt tjene penger på profilen din. Her er våre guider for hvordan du tjener penger på Instagram og hvordan tjene penger på YouTube .

10. Få folk til å betale for å ta bort rotet ditt

Ser i garderoben

En manns søppel kan være en annen manns skatt (Bilde: Getty)

Selv om eBay -oppføringer krever innsats, og betyr at du må pakke ting og sende dem videre, betyr en rekke nye apper og tjenester at du ikke trenger å gjøre mer enn å ta et bilde av noe du ikke bruker lenger, og noen vil snu opp på døren din og gi deg penger for det.

Sånne som Gumtree , Shpock , og Facebook Marketplace betyr at du ikke engang trenger å forlate hjemmet for å gjøre det. Og du kommer til å fjerne rot samtidig.

Og hvis du vil bruke eBay.co.uk til å tjene penger på ubrukte varer, her er våre tips for å lage så mye du kan mens du gjør det .

Se Også: