Martin Lewis kårer de tre beste energiavtalene akkurat nå som de seks høyeste prisene

Energi

Horoskopet Ditt For I Morgen

British Gas kommer til å legge til ytterligere £ 97 på regninger fra april, som påvirker millioner av husholdninger over hele Storbritannia.



Det blir den siste & apos; store seks & apos; leverandør vil kunngjøre prisstigninger fra våren i år, i tråd med Ofgems nye pristak, som påvirker noen av de mest sårbare kundene.



Energigiganten sa at 2,3 millioner mennesker vil bli påvirket av den siste kunngjøringen, som vil se leverandørens gjennomsnittlige standard standardtariff stige fra 1 041 pund til 1 138 pund i året.



Pristaket settes to ganger i året for å dempe hvor mye leverandører kan belaste kunder på standard variable tariffer - ofte de dyreste planene i markedet. Det stiger til 1 138 pund i april.

Men forbrukerekspert Martin Lewis har advart husholdningene om at de skal spare hundrevis ved å shoppe rundt.

chris og harley elsker øya

Omtrent 15 millioner husholdninger, inkludert 4 millioner forhåndsbetalingsmålere, er på standardtariff og dekket av taket.



Men å bytte til en fast avtale vil låse deg inn i en billigere tariff - og stoppe alle uventede fotturer.

keith vaz søndagsspeil

For å finne ut det beste tilbudet for din husstand, se vår guide på hvordan bytte energileverandør .



Det er på tide å handle på energiregningene dine (Bilde: PA)

Snakker i denne uken MoneySavingExpert -e -post , Sa Martin: 'Det er forutsigbart, men deprimerende. De seks store energiselskapene har nettopp kunngjort nye priser på standardtariffer (de fleste er på) fra 1. april.

'Alle vandrer dem med omtrent 9%, til innen £ 1 av maksimumet under det nye pristaket - et hopp på £ 96/år på gjennomsnitt for de med vanlig bruk.

'Likevel trenger du ikke godta prisstigningen, ettersom det er tariffer £ 100s billigere å bytte til, hvorav mange er rettelser som betyr at prisen er låst inne.'

MoneySavingExpert har brukt sin billig energiklubb å forhandle om to ettårige faste tariffer som gir større besparelser enn de billigste tilbudene på det åpne markedet akkurat nå. Tilbudene er bare tilgjengelige for de som har sluttet seg til ordningen - du må registrere deg innen 16.00 onsdag 24. februar for å få tilgang til besparelsene.

madonna-fyren ritchie

'Det er den beste tjenesteleverandøren So Energy og den beste grønne leverandøren Pure Planet, som også har en god servicevurdering,' sa Martin.

De øverste tariffene er under - alle er basert på gjennomsnittlig bruk for kunder på det nye pristaket på 1 138 pund i året.

Så energi

Regulator Ofgem øker pristaket fra £ 1042 per år til £ 1,138 for seks måneders perioden fra 1. april (Bilde: PA)

Så Energy & apos; s So Carrot Essential v2 Green -avtalen er MoneySavingExperts beste årsplan - og den tilbyr 100% fornybar elektrisitet.

Den gjennomsnittlige kunden betaler 920 pund i året - men tilbudet utløper 12. mars.

2019 er en kjendisoppstilling

Det koster £ 10 for tidlig utgang, og du må betale via månedlig direkte belastning.

Gjennomsnittlig besparelse: 218 pund i året

Les mer

Energisparende rabatter
Betalinger for kaldt vær £ 140 Warm Home Rabatt Når skal du slå på oppvarmingen for vinteren Vinterdrivstofftillegg

Pure Planet

Forbrukergruppen har låst inn 12 000 nye registreringer for Pure Planet sin 100% grønne 12 måneders faste avtale - som også tilbyr 100% fornybar elektrisitet.

Den gjennomsnittlige kunden betaler 920 pund i året - men tilbudet utløper 12. mars.

Husk at det er et gebyr for tidlig utgang på £ 30, og du må betale via månedlig direkte belastning.

10-22 betydning

Gjennomsnittlig besparelse: 218 pund i året

E.on

De beste & apos; store seks & apos; Avtalen som er tilgjengelig på markedet akkurat nå, er via Eons plan for ett år - men den utløper 3. mars.

Ved gjennomsnittlig bruk vil en typisk kunde betale 923 pund i året - og spare den gjennomsnittlige husstanden 215 pund i året.

Det koster £ 25 for tidlig utreise, og du må betale via månedlig direkte belastning.

Gjennomsnittlig besparelse: £ 215 i året

Se Også: