Hvordan få Costco -medlemskap i et år med GRATIS kuponger og mat for £ 33,60

Costco Wholesale Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bli medlem gjennom Groupon og spar en pen krone



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du er fan av bulk-kjøpe dagligvarer og husholdningsvarer, er sjansen stor for at du har opplevd gleden ved å handle engros.



USAs eksport Costco har blitt et populært valg blant britiske kjøpere, spesielt de med større familier som ønsker å fylle skapene sine på et stramt budsjett.

Men for å handle i kjeden, som nå kan skryte av 28 butikker rundt om i landet, trenger du et medlemskort. Kostnaden for årlige avgifter varierer fra £ 26,40 for handelskunder til £ 33,60 for et individuelt medlemskap.

Imidlertid ørnøyne hotukdeals.com shoppere har sett utrolig mye på groupon.co.uk som gir deg medlemskap OG en gratis kupong på £ 10 på lageret, to hele kyllinger, 48-pakning AA-batterier og gulrotkake og 20 pund på en butikk på 200 pund online uten ekstra kostnad.



Få noen gratis kyllinger i handelen (Bilde: Liverpool Echo WS)

Det er en ganske anstendig besparelse ettersom pakken med kuponger og freebies er verdt 37,74 pund, noe som betyr at kundene kan spare seg selv for hele 53 prosent rabatt.



For å løse inn besparelsene kjøp kupongen på groupon.co.uk , gå deretter inn i din nærmeste Costco -butikk innen 31. mai 2019 for å få medlemskapet ditt aktivert. Når de har registrert seg, får kundene sin gratis Costco -kupong.

Medlemskap er tilgjengelig for personer som er ansatt i en rekke yrker, inkludert lokale myndigheter, embetsverk, finans, medisin. Ansatte i visse godkjente selskaper kan også søke - men du må sjekke kvalifisering ved å ringe Costcos kundeservice (01923 830477).

Costco lanserer nye tilbud hver uke

Hva er inkludert i avtalen?

  • Medlemskapet inkluderer også et gratis 12-måneders ektefelle eller innenlandsk partnerkort
  • Gratis Kirkland Signature gulrotkake
  • Gratis Kirkland Signature fersk hel kylling tvillingpakke
  • Gratis Kirkland Signature 48 AA -batterier
  • £ 20 rabatt når du bruker £ 200 eller mer på www.costco.co.uk

Se Også: