Beste produkter for tørt hår og flisete tupper i 2020

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Grøft splittede ender og tørre låser



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du sliter med tørt og herjet hår, kan du bli fristet til å kutte det hele og begynne på nytt. Selv om det er et ganske ekstremt alternativ, men du bestemmer deg for å miste lengden, kan det være verdt å prøve en hårbehandling først.



Dessverre kan tørre tråder og skader treffe når som helst, og det er veldig likt å passe håret vårt og passe på kroppene våre; hvordan vi behandler det vil være sterkt avhengig av det endelige resultatet.

Tørre tråder festes enkelt med en fuktighetsgivende hårmaske eller serum fylt med viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler for å holde hårveksten sunn. Splittede ender er imidlertid litt vanskeligere å håndtere - trikset er å finne et produkt som vil forsegle hårspissene og holde dem næret.

Hårmarkedet blomstrer for øyeblikket, så uansett hvilken hårtype du har, er det sikkert en hardtarbeidende lotion eller lotion som gir deg ønsket utseende.



Vi fant rimelige tilbud på Amazon , Se fantastisk ut og Støvler - finn hele listen over produkter i vår oversikt nedenfor.

Beste produkter for tørt hår og flisete tupper i 2020

1. Garnier Banana Hair Food Mask for tørt hår

Garnier Banana Hair Food Mask fra tørt hår



hva skjedde med jessie j

Du har kanskje sett favorittstjernene dine på Youtube som lagde sine egne hårmasker, og banan var en favoritt av supermat.

For under en femmer er Garniers bananmatmaske vel verdt et forsøk på å gjenopplive sprøtt hår og gjenopprette et naturlig nivå til glansløst hår.

Formelen er 100% vegansk og fri for stygge kjemikalier som silikon og parabener. Den er beriket med banan, naturlig rik på oljer og kalium som bidrar til å tilføre glans. Det er også formulert med sheasmør for å holde håret hydrert og dypt næret.

Pris: £ 3,49, Amazon - kjøp her nå

2. Schwarzkopf BC Bonacure Peptide Repair Rescue forseglede ender

Schwarzkopf BC Bonacure Peptide Repair Rescue forseglede ender

Hvis du har tykkere hår, er denne Peptide Repair Rescue -kremen fra Schwarzkopf en å vurdere.

Den intensive kremen hjelper til med å reparere alle typer skadet hår, enten det er av varmeskade eller overdreven styling. Formelen forsegler spissen og forhindrer og reparerer splittede ender.

Det beskytter også hårbrudd fra daglig styling, i tillegg til å temme krus og etterlate håret med en silkemyk finish.

Pris: £ 9,08, Amazon - kjøp her nå

3. Azure Rescue & Repair Revolutionary Intense Mask

Azure Rescue & Repair Revolutionary Intense Mask

Denne masken inneholder en kraftig blanding av ingredienser som naturlig nærer og forsegler neglebånd, samtidig som de reparerer spaltede ender og glatter hårfibrene individuelt.

Blant ingrediensene er solsikkefrøekstrakt, sukkerbieekstrakt og kokos som gir den den drømmende duften.

En innebygd UV- og forurensningsbarriere betyr at håret ditt forblir beskyttet lenge etter styling og beholder sin naturlige glans uansett vær.

Pris: £ 10,99, Planet Friendly Beauty - kjøp her nå

Fire. Pantene 7in1 Weightless Hair Oil Mist, Castor Oil

Pantene 7in1 Weightless Hair Oil Mist, Castor Oil

Denne unike Pro-V-håroljeblandingsformelen, med ricinusolje, biotin og rosenvann har fantastiske bruksområder, inkludert styrking av svakt hår mot stylingskader og beskyttelse mot dannelse av splittede ender.

Pris: £ 3,96, Superdrug - kjøp her nå

5. Herbal Essence bio: forny Potent Aloe Collection

Urte essenser & apos; bio: forny Potent Aloe Collection er sulfatfri og inneholder kraftig Aloe fra ansvarlig kilde. Emballasjen består av 25% resirkulert plast og kommer i tre forskjellige områder for å håndtere hårproblemene dine.

Ideell for hver hårtype og etterlater håret frisk og dypt renset, med selvfølgelig en guddommelig duft.

Pris: £ 9, støvler - kjøp her nå

6. L & apos; Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Serum

L & apos; Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Serum

Hvis du har tynnere hår, er det best å gå med et lett serum som ikke tynger håret ditt eller lar det være utsatt for produktoppbygging.

Dette serumet er lett, raskt absorberende og et godt alternativ for å forsegle hårspisser som er frazzled. Takket være inkluderingen av nærende hveteolje, ser håret umiddelbart hydrert ut, føles silkemykt og spretter som om du har et helt nytt hårhår.

Det beste er at det er under en tenner som ikke er en dårlig pris å betale for flott hår.

Pris: £ 9,36, Amazon - kjøp her nå

Les mer

justin bieber kysser en jente
Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

7. Briogeo Ikke fortvil, reparer! Strength + Moisture Leave-In Spray Hair Mask

Briogeo Ikke fortvil, reparer! Strength + Moisture Leave-In Spray Hair Mask

Briogeos fortvilelse, reparasjonsområde har en kult som følger alle sine egne, hvis du vanligvis tar beslutninger basert på massene - det blir ikke bedre enn dette.

Noen ganger bruker vi behandlinger og vasker deretter bort alt det gode fra behandlingene. Denne masken med hårspray er ikke bare super praktisk å påføre, den gir håret en sjanse til å slå opp og forsegle alle næringsstoffene det trenger.

Beriket med mikroinnkapslet arganolje, biotin og algeekstrakt, reparerer denne dypt nærende formelen skader langs hårbåndet og forbedrer hårets generelle motstandskraft.

Pris: £ 24, Cult Beauty - kjøp her nå

8. Oribe Gold Lust Transformative Masque

Oribe Gold Lust Transformative Masque

Oribe er merkevaren å gå etter hvis du er på jakt etter luksus, denne Transformative Masque er formulert med en rekke hårglade ingredienser og jobber utrettelig for å forvandle slitne lokker.

Blant ingrediensene er hvit te, baobabolje og jasminekstrakter, som etterlater håret ditt superglatt, i tillegg til å tilby UV -beskyttelse mot ytterligere skade.

En ting som gjør at dette produktet skiller seg ut er den himmelske aromaen som får deg til å lukte så godt som du ser ut.

Pris: £ 62,50, Space NK - kjøp her nå

9. Kérastase Genesis rekonstituerende hårmaske

Kérastase Genesis rekonstituerende hårmaske

Bortsett fra den søte rosa emballasjen, har Kérastase's Genesis Masque en rekke fordeler for skadet hår, inkludert kraftige ekstrakter for å glatte tråder og forhindre ytterligere skade.

Det forsterker sunt hår fra rot til spiss, og oppmuntrer til et næret og dypt betinget hårhår som er beskyttet mot ytre angripere.

Pris: £ 29,10, se fantastisk ut - kjøp her nå

10. Grow Gorgeous Balance Fiber-Sealing Split Ends Treatment

Grow Gorgeous Balance Fiber-Sealing Split Ends Treatment

Med en eksotisk blanding av naturlig avledede oljer kan reparasjonen ikke bare splitte ender, men du vil også gjenopprette låsene dine til en sunnere og sterkere tilstand.

Det fiberforseglende serumet gjenoppbygger knuste tråder og etterlater håret sterkt, silkemjukt og spaltfritt.

Tilsetning av svart havre bidrar til å bygge en film over håret, forbedrer glatthet, glans og sprett. Formelen er også beriket med cuticle -utjevningsteknologi, økende glans og bekjempelse av splittede ender for sunt hår.

Pris: £ 23, Grow Gorgeous - kjøp her nå

elleve. Christophe Robin regenererende maske med sjelden Prickly Pear Seed Oil

Christophe Robin regenererende maske med sjelden Prickly Pear Seed Oil

Christophe Robin -produktene er flotte for alle hårtyper, på grunn av produktets rike natur, er det enda bedre for de med tykkere og tettere tråder.

Ideell som en dypnærende behandling, den er beriket med figener fra olje som er ekstrahert gjennom maserasjon for å reparere hårfibrene dypt. Formelen inneholder også en blanding av sjeldne oljer, knyttet til en inula -blomst, som bidrar til å legge inn alle de naturlige næringsstoffene som finnes i håret.

Den kremete teksturen trenger umiddelbart inn i hårfibrene, og tar bare noen få minutter å fylle opp lipider og fylle håret.

Pris: £ 54, se fantastisk ut - kjøp her nå

12. Få flotte nydelige ender

Dette Split Ends -serumet fra Grow Gorgeous er spesielt utviklet for å håndtere sprø ender som kan gjøre med litt TLC, og det er en å tenke på hvis du vil gjenopplive håret ditt helt.

liam payne og cheryl

Nær og reparer skadede ender med en eksotisk blanding av Amazonasoljer, som er hardtarbeidende, uten at håret føles tungt. Den forsegler ødelagte fibre, og oppmuntrer til sunn og sterk hårvekst.

Pris: £ 19, Grow Gorgeous - kjøp her nå

Hvis håret ditt kan gjøre litt TLC, sjekk ut de beste behandlingene for skadet hår som er verdt å investere i nå.

Se Også: