Cheryl og Liam Payne ser godt ut på de første bildene sammen siden de ble delt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cheryl og Liam Payne avsluttet forholdet i 2018.



Og til tross for at paret ikke trente romantisk, har de vært tilkoblet på grunn av delingen av sønnen Bear, og ved flere anledninger har de delt at de har et fantastisk samforeldreforhold.



Nå, i de første øyeblikkene som ble tatt av de tidligere flammene på tre år, er det klart å se at de har det godt i hverandres selskap.



man city aston villa

One Direction -stjernen, 27, og Girls Aloud -sangeren, 37, dukket opp på gode vilkår på bildene som fanget dem og forlot Liams nieses første bursdag i Wolverhampton i helgen.

Cheryl og Liam ble snappet ut av huset der festen fant sted og lastet opp en bil etter familietiden.

Son Bear ble ikke oppdaget i snapsene da de satte seg inn i en svart bil.



Cheryl fikk øye på i en ermeløs grå hettejakke sammen med et langt syrint plissert skjørt og dukket opp i uformell samtale med sin eks.

Cheryl og Liam Payne

Cheryl og Liam Payne ble avbildet sammen i helgen (Bilde: MEGA)



Liam - som nylig avsluttet sitt forlovelse med modellen Maya Henry - klippet en uformell figur for familiens sammenkomst i svarte shorts sammen med en hette genser med designermerket Givenchy over brystet.

hvor kan jeg kjøpe en ape uk

Etter at snapene dukket opp, tok Strip That Down -musiker Liam til historiene sine for å dele at han led av høy feber i bildene.

Han delte to bilder av ham midt i nysen og spøkte: 'Mild angrep av det er feber skapt overskrifter i dag Ah Choo lever drømmen. '

Cheryl og Liam begynte å date i 2016, og ønsket sønnen Bear Gray Payne velkommen bare ett år senere, men skilte seg i 2018, og slagmakeren Fight For This Love gikk ut av rampelyset for å oppdra sønnen.

Til tross for at romantikken deres mislyktes, har paret alltid snakket høyt om hverandre og delt at de ikke har problemer med medforeldre.

Cheryl og Liam Payne

De to popsensasjonene deler sønnen Bear (Bilde: MEGA)

Cheryl og Liam Payne

De tidligere flammene er på gode vilkår til tross for splittelsen i 2018 (Bilde: MEGA)

Liam snakket tidligere om sitt medforeldreforhold til Cheryl og sa at i løpet av de siste 18 månedene har han blitt mye nærmere den fire år gamle bjørnen.

Snakker til Glamour bladet, sa han: Det er veldig, veldig avslappet, og vi bruker mye tid på FaceTime. Det har vært veldig deilig, og jeg er nærmere dem enn jeg noen gang har vært, faktisk, noe som er veldig, veldig hyggelig.

Men FaceTime før sengetid kan gå veldig bra noen ganger. Eller jeg kjøpte ham noen leker i går som jeg viste dem på FaceTime, og det var som om jeg måtte reise over og levere lekene over gjerdet!

john travolta sønn død
Cheryl og Liam Payne

Duoen ble sett sette seg inn i en bil etter å ha deltatt på en familie bash (Bilde: MEGA)

Cheryl og Liam Payne

Cheryl og Liam er lykkelig foreldre til sønnen (Bilde: MEGA)

I mars i fjor uttrykte Liam sin takknemlighet overfor sin eks for å vise sønnen Bear all kjærligheten i verden i et søtt Instagram -innlegg for å markere Mothering Sunday.

Han skrev: 'Dobbel spesiell dag i dag takket være 2 veldig spesielle damer og en veldig spesiell liten mann ... Gratulerer med mors dag mamma og Cheryl.

daglig speil kjendis sladder

'Dere to er de mest fantastiske mødrene Bjørn og jeg kunne ha bedt om, takk for at dere oppdrar meg riktig og takk Cheryl for at dere viste sønnen min all kjærligheten i verden.'

Liam Payne

Liam spøkte senere med snapsene og sa at han led av høysnue

Tidligere denne måneden bekreftet sangeren Liam at han ble skilt fra forloveden Maya Henry mens han dukket opp på Steven Bartletts Dagbok for en administrerende direktør podcast.

Paret hadde vært forlovet i mindre enn et år etter at boyband -stjernen stilte spørsmålet under lockdown med en ring på 3 millioner pund i august 2020.

Se Også: