Liker du kjendis om kjendiser? Registrer deg for NEWSAM sitt daglige nyhetsbrev for alle de saftigeste nyhetene

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dagene for å samles rundt kjelen for å dissekere den siste kjendisen Twitter -biff er for lengst borte nå som de fleste av oss jobber hjemmefra.



Men hvis du fortsatt elsker å spekulere vilt om hva den neste Kardashian -gutten skal hete eller hvem som dater hvem, så har vi noe du vil elske.



NEWSAM Onlines daglige kjendis -nyhetsbrev er pakket til de stønnende kanalene med den saftigeste sladden, saftige skandaler og siste nytt som dekker alle dine favorittberømte ansikter - og gjett hva? Det er helt gratis.



Hver ettermiddag lander en velsmakende liten nyhetsklump i innboksen din - en gave via internett fra oss til deg, så du vil aldri være mer enn et klikk unna den siste kjendisen.

Hvilken Kardashian -søster er din favoritt? (Bilde: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Og nyhetsbrevet er ikke bare noe gammelt kjendis -sladder - det lærer hvem og hva du liker, så du får bare dine personlige favoritter varme i innboksen din.



Pop e -postadressen din i boksen på denne siden for å komme i gang.

Fra de søteste babynyhetene til de gripende vendingene i Brad og Jens forhold etter skilsmisse, du vet det siste nesten så raskt vi kan skrive det.



Hver eneste dag gjør vi vårt beste for å holde oss oppdatert på de siste kjendisnyhetene.

GC elsker sladder

Vi løper alltid rundt i et forsøk på å holde tritt med Kardashians og få lavt ned på dine favoritt Love Island-stjerner.

linus mort vanya mort

Og vi kan ikke vente med å gi den beste sladderen videre til deg.

Hver dag vil de største historiene bli pakket inn i en sprekkende e -postoppdatering bare for deg.

Hva venter du på? Registrer deg nå for det daglige kjendisnyhetsbrevet i boksen på denne siden, og hold den vannkoker på, babyer.

Vær forsiktig så du ikke søler te - det er vår jobb.

Se Også: