Kim Kardashian ville dokumentere skilsmisse på 1,6 milliarder kroner fra Kanye West i to realityprogrammer

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kim Kardashian og Kanye Wests ekteskap er over etter seks år(Bilde: ABACA/PA Images)



Kim Kardashian kunne dokumentere sin skilsmisse på 1,6 milliarder kroner fra Kanye West i ikke bare én, men to realityserier.



The Keeping Up With the Kardashian -stjernen har allerede filmet den 20. og siste serien av den lukrative E! realityserie, med filminnpakning i januar - omtrent den gangen de første rapportene om hennes forestående skilsmisse dukket opp.



Serien kommer til å bli vist neste måned, med kameraer som følger realitystjernen de siste ni månedene av ekteskapet med rapperen.

Amerikanske kilder har sagt at Kanye - som har dukket opp i serien siden 2013, men ikke som en av hovedstjernene - er svært lite sannsynlig å spille i noen kommende scener.

Senere i år, når Kardashian-familien avsluttet sitt mangeårige forhold til nettverket E!, Vil søstrene og matriarken Kris flytte til Disneys Hulu-kanal, hvor deres nye serie kommer på slutten av dette året.



Detaljer om hvilke programmer som er inkludert i familiens avtale på 70 millioner pund, er ennå ikke bekreftet, men da han kunngjorde det nye partnerskapet, bemerket Walt Disney TV -formann Dana Walden appellen til uskriptede realityserier.

Superstjerneparet på MTV Video Music Awards 2016 (Bilde: Getty)



Fredag ​​arkiverte Kim papirer der hun ba om skilsmisse fra mannen hennes på nesten syv år Kanye ved Los Angeles County Superior Court, og ba om felles varetekt for sine fire barn; døtrene North, 7 og Chicago, 2; og sønnene Saint, 5 og Salme, 19 måneder.

Forliket deres kan imidlertid inneholde en knebling som forhindrer paret i å avsløre intime detaljer om skilsmissen selv - enten i reality -tv, i musikk i intervjuer.

Kim har ansatt Johnny Depps skilsmisseadvokat, Laura Wasser - som også representerte henne under hennes andre skilsmisse fra basketballspilleren Kris Humphries. Paret ble splittet 72 dager etter at de feiret bryllupet med et bryllup på 7 millioner pund i 2011.

Kim flyktet til Las Vegas med musikkprodusenten Damon Thomas i 2000, da hun var bare 19. Hennes første ekteskap tok slutt etter fire år.

Kim har ansatt Johnny Depps skilsmisseadvokat (Bilde: Getty)

Amerikanske kilder har insistert på at hennes splittelse fra Kanye vil være i minnelighet med en rapportert som sa: Dette vil være en ganske grei og forhåpentligvis rask prosess.

Paret, som signerte en avtale før ekteskap, inkluderer eiendeler til en verdi av 74 millioner pund.

En innsider sa: Det er veldig trist, selv om de har slitt nå i flere måneder.

hva betyr 22 åndelig

De prøvde å få det til å fungere, men det skulle bare ikke være. De har vokst fra hverandre.

Det kommer etter et tumultfylt år for paret, etter at Kanye - som har bipolar lidelse - lanserte et bud om å stille til valg for USAs president, offentlig støttet av Kim.

Han virket også urolig ved flere anledninger mens han diskuterte en potensiell skilsmisse fra Kim, og kritiserte familiens oppførsel.

Kim uttalte seg senere til forsvar for sin strålende, men kompliserte ektemann og ba om at offentligheten skulle vise nåde mot hans psykiske helse.

Kim og Kanye med sine fire barn (Bilde: kimkardashian/Instagram)

I januar, da filmingen ble avsluttet for den siste serien av Keeping Up With the Kardashians noensinne, brøt det ut rapporter i USA om at Kim skulle søke om skilsmisse.

Spekulasjonene har steget siden Kim, og Kim sluttet å bære giftering for 1 million pund.

Paret, som giftet seg i mai 2014, tilbrakte også julen fra hverandre, mens Kanye ble værende på sin ranch på 10 millioner pund i delstaten Wyoming, mens Kims familie feiret i California.

I følge forretningsmagasinet Forbes er Kanye - en rapper og grunnlegger av Yeezy fashion line - verdt rundt 952 millioner pund, med Kim verdsatt til rundt 660 millioner pund takket være hennes reality -programmer, skjønnhetsserier, undertøysserier og andre foretak.

Se Også: