Er det billigere å kjøpe Apple iPhone på forhånd? Denne kalkulatoren avslører nøyaktig hvilken avtale som er best for deg

Iphone

Horoskopet Ditt For I Morgen

iPhone 5C

iPhones er en dyr luksus - det er derfor det lønner seg å gjøre undersøkelser(Bilde: Getty)



IPhone 7 og 7 Plus har tatt Storbritannia med storm, men med kontraktsavtaler på gjennomsnittlig £ 50 i måneden - eksperter hevder at det faktisk er billigere for å kjøpe telefonen direkte, med en sim-only-avtale.



Men med inngangsnivåer som koster £ 599 - nøyaktig hvor mye kan du spare ved å betale så mye på forhånd?



Svaret er £ 363 (over 24 måneder) ifølge matteeksperter ved Amigo Loans. Forskerne sammenlignet pakker og tilbud på tvers for å avsløre hvor det er billigst å kjøpe iPhone 7 - kontra hvor du faktisk ender opp taper ute.

Vodafone er for tiden ledende når det gjelder iPhone 7 og sim-only. Kjøp den 24-måneders sim-only-avtalen, komplett med ubegrensede samtaler, tekster på 20 GB data og et håndsett på 599 pund, og du betaler totalt 1097 pund.

O2 er den dyreste når det gjelder sim-only. En toårig avtale på 18 pund i måneden, komplett med ubegrensede samtaler, tekster, 8 GB data og et håndsett på 599 pund, koster totalt 1 271 pund - det er en prisforskjell på 179 pund.



Men til tross for at de ser dyrere ut, er begge avtalene betydelig billigere enn å kjøpe gjennom kontrakt.

Marks and Spencer Black Friday 2019

Vodafones £ 47 i måneden, 3 GB datapakke er £ 211 dyrere sammenlignet med det sim-only-tilbudet.



O2 er i mellomtiden £ 144,99 mer ekspansiv gjennom den billigste iPhone 7 -kontrakten - en 46,50 pund i måneden ubegrensede samtaler, tekster og 3 GB internettpakke, med en forhåndsbetaling på 59,99 pund og en total kostnad på £ 1,176.

Hvis du vil ha data, velger du sim-only

Den mest overraskende oppdagelsen er den store forskjellen i datakvoteringen mellom kontrakt og sim-only.

Flertallet av mobilnettverk inneholder mer data i sine 12-måneders SIM-avtaler, sammenlignet med mange av iPhone 7-kontraktene.

For eksempel tilbyr Vodafone 8 GB 4G internett på den gjeldende SIM-prisen på 17 GBP. men bare 3 GB for sin £ 7 iPhone 7 -tariff, med en £ 90 forhåndskostnad.

EE tilbyr også 8 GB internett på sin 12-måneders £ 27.99-SIM-avtale, og 7GB på £ 55.99 iPhone 7-kontrakten med en forhåndsavgift på £ 9.99.

I nesten alle tilfeller er SIM-bare avtaler billigere på lang sikt enn kontrakter, forklarer Amigo Loans.

'Dataplanene for SIM-bare avtaler kan være betydelig høyere, og mange ganger gir de mye bedre planene som er inkludert i de dyreste kontraktene, forklarer forskerne.

Hvis du er på markedet for den nye iPhone og vil se hvor mye du kan spare med en SIM-kontrakt, kan du bruke kalkulatoren nedenfor for å sammenligne tilbudene.

Slik finner du det beste tilbudet på iPhone

1. Vurder nøye modellen du vil kjøpe

Prisforskjellen mellom den dyreste iPhone 7 og den minst kostbare kan være betydelig. Opptil £ 320 kan lagres umiddelbart ved å velge iPhone 7 32 GB -modellen i stedet for iPhone Plus 7 256 GB -modellen.

Med mindre det er ekstra viktig å ha ekstra minne eller en større skjerm, vil valg av basismodell iPhone 7 fortsatt gi de fleste funksjonene til den nye iPhone for mye mindre.

2. Bytt inn det gamle håndsettet

Du kan også bytte inn din gamle telefon eller resirkulere den ødelagte telefonen for å subsidiere forhåndskostnaden for den nye iPhone. Det er veldig enkelt å sjekke hvor mye telefonen er verdt på nettsteder som Mazuma , Carphone Warehouse , noen av de store nettverkene og også eple . De nåværende byttehandlene tilbyr opptil £ 300 for en iPhone 6s eller £ 240 for en iPhone 6.

3. Spar enda mer ved å bruke cashback -nettsteder

Cashback -nettsteder vil betale deg tilbake penger på kjøp du gjør når du handler gjennom dem.

Ved hjelp av quidco eller TopCashback du kan komme opp til £ 110 i cashback når du registrerer deg for en ny SIM-avtale.

4. Bytt leverandør

Overraskende nok er det ikke sikkert at ditt eget nettverk gir deg det beste tilbudet når du skal kjøpe den nye iPhone 7, selv om du har vært i ditt nåværende nettverk i mange år.

En fin måte å spare penger på, er å søke etter det beste tilbudet på markedet og deretter bytte leverandør.

Selvfølgelig må du først kontrollere at du kan avslutte din nåværende kontrakt uten straff, men ikke bekymre deg for å miste telefonnummeret ditt, da du kan overføre det til ditt nye nettverk.

alex higgins siste bilde

Les mer

Apple iPhone 7 -tilbud og kjøpsråd
Hvordan få £ 300 av telefonen din Hvordan få cashback på din nye iPhone iPhone 7 beste tariffer og prisplaner iPhone 5se, 6, 6 Plus -tilbud

Se Også: