Marks and Spencer dropper Black Friday 2019 - men du kan få £ 15 i rabatt akkurat nå

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

M&S vil ikke lansere et salg over Black Friday



jess impiazzi kjærlighetsøy

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Marks and Spencer deltar ikke i Black Friday 2019 .



High street -kjeden har bekreftet overfor NEWSAM.co.uk at den nok en gang velger bort det store shoppingarrangementet, og i stedet vil tilby kundene god valuta for pengene gjennom julesesongen.

Men det betyr ikke at M & S -fans ikke vil kunne oppnå noen utrolige besparelser på tvers av forhandlerens populære hjem, mat og mote i butikker og online på marksandspencer.com før jul.

Akkurat nå kan M&S kunder handle halv pris møbler og husholdningsavtaler , inkludert på dekorative festlige temaelementer frem til 5. desember.



Det finnes også en rekke skjønnhetstilbud på gavesett og adventskalendere fra viktige merker og M & S & apos; samlinger av eget merke. En fantastisk skjønnhetsavtale vi har oppdaget er på M&S Formula 12 Days Of Beauty Adventskalender , nå £ 30, noe som er en besparelse på over £ halv pris på £ 66.

Hvordan få £ 15 rabatt på M&S?

Bargain-hunters kan også få for øyeblikket £ 15 bonus når du handler hos en forhandler via Quidco.com i løpet av Svart fredag og Cyber ​​mandag 2019 som nytt medlem.



Og avtalen inkluderer M&S, noe som betyr at hvem som helst kan maksimere besparelsene sine og få £ 15 ekstra på sine online kjøp. Shoppere trenger bare å følge trinnene beskrevet nedenfor for å kreve den eksklusive bonusen.

  1. Bli med Quidco.com å få cashback på over 4500 merker.

  2. Gå til forhandlerens nettsted via Quidcos spesielle sporede lenke og handle som normalt.

  3. Gjør kjøpet som normalt. Bestillingen din kommer fremdeles direkte fra forhandleren. Quidco sporer bare bestillingen din og betaler deg en provisjon når den er bekreftet.

    peter kay og paddy mcguinness
  4. Husk å sjekke kontoaktiviteten din Quidco.com For å se cashback -sporet ditt og nå bekreftet status, kan du deretter ta ut inntektene til banken din, Paypal eller som kuponger.

(Bilde: AFP)

Nathan Ansell, M&S kles- og hjemmemarkedsdirektør, snakket om beslutningen om ikke å delta på Black Friday, og sa: Vi vet at kundene våre lever et travlere liv enn noen gang før, og for mange familier som handler tidligere både i butikk og på nettet kan bidra til å gjøre høytiden morsommere - med mindre stress og kostnadene spredt. Så, vi har som mål å gi kundene våre stor pålitelig verdi gjennom hele julesesongen, ikke bare over Black Friday -helgen.

'Vår nettbaserte julebutikk har allerede en kurasjon på over 350 nåværende ideer til under £ 20 for kunder som ønsker stor verdi - fra strømpefyll til barna til gaver til kjæledyrene dine. Vi fortsetter å lytte til kundenes tilbakemeldinger om hvordan vi kan tilby dem den aller beste julehandelen.

Les mer

Black Friday 2020
Hvorfor kalles det black Friday? Når er Black Friday 2020? Når er Cyber ​​Monday 2020? De beste Black Friday -tilbudene

Beste M & S -tilbud

I motsetning til M&S, Walmart -eide supermarkedet Asda - som berømt bøyde seg fra Black Friday i 2015 etter å ha vært en av de tidlige brukerne av den amerikanske tradisjonen - har bestemt seg for å delta for 2019 . Imidlertid kjører kjeden bare utvalgte hjemme- og teknologiske avtaler i butikkene.

Sjekk ut vår guide for mer om siste Black Friday -tilbud for 2019 fra alle større forhandlere som deltar, inkludert John Lewis, Amazon og Argos.

    Se Også: