Familietragedien tvang Sarah Beeny til å bryte sin egen gylne regel og flytte hus

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er nesten to tiår siden Sarah Beeny først kom ned på TV -skjermene våre - alt for hårete øyne, blinkende øyne og fin stemning - som ga oss råd om hvordan vi skal gjøre opp og selge hjemmene våre eller hvordan vi bruker dem.



Og for en stund i Noughties virket det som om hun aldri var utenfor skjermene våre, et hit som fulgte hit, fra Property Ladder og Storbritannias beste hjem til Sarah Beenys salgshus.



Det virket også som buxom blonde var konstant gravid ...



Mens Sarah knapt har blitt eldre siden den gang, har de fire babyene vi alle opplevde å vokse i magen nå blitt strapping gutter. Den eldste, Billy, er 15, Charlie er 13, Rafferty, 11 og 10 år gamle Laurie tar opp bakdelen.

'Tiden har gått på et øyeblikk,' gliser hun. 'Jeg snakker med dem som voksne nå.'

ufc 251 tid uk
Sarah med sine fire sønner, Charlie, Rafferty, Billy og Laurie, og deres cockapoo Maple

Sarah med sine fire sønner, Charlie, Rafferty, Billy og Laurie, og deres cockapoo Maple (Bilde: CAMERA PRESS)



Property Ladder begynte på C4 i 2001, men allerede før da jobbet Sarah i det samme feltet utenfor kameraet. Hun anslår at hun nå har hjulpet over 2000 mennesker med eiendomsrelaterte problemer.

'Det er fortsatt så givende, spesielt når jeg foreslår noe og i utgangspunktet tror folk at jeg er utenfor min rocker, men de prøver det og elsker det. Det gir meg en varm følelse inni meg. Jeg har til og med vært i bryllupet til par jeg har hjulpet, noe som er nydelig. '



Heldigvis for Sarah, til tross for Brexit, og da Corona gjorde oss alle hjemme, er vi fortsatt en nasjon besatt av eiendom. En ny serie av hennes TV -program Renovate Don't Relocate sendes nå på HGTV.

'Jeg har sett så mange hjem nå at det meste av tiden er veldig åpenbart hva som bør gjøres,' innrømmer Sarah, 48. 'Det er litt som terapi, folk har sikkert allerede svarene, men vil at noen andre skal si det til dem .

& apos; Det handler ikke om hvordan naboene dine lever, du er stjernen i ditt eget liv, og hjemmet ditt bør settes opp akkurat for deg. ’

I stedet for å oppmuntre oss til å sette opp pinner-noe som er like bra for øyeblikket når flytting er et stort nei-nei-er programmets premiss å unngå stresset med å selge og flytte, i stedet få ditt nåværende hjem til å fungere bedre for deg og dine familiens behov.

Men Sarah praktiserer ikke alltid det hun forkynner. I stedet for å renovere sitt eget hjem i Sør -London, flyttet hun og hennes kunstnermann Graham Swift (48) i fjor familien «lås, lager og fat» til Somerset.

fikk sesong 8 uk utgivelsesdato

‘Ironien!’ Humrer hun. «Mannen min hadde ønsket å flytte fra London i årevis, og jeg gjorde alltid motstand. Men min far fikk et slag i 2018, og det fikk meg til å innse at når han blir skrøpeligere må jeg være i nærheten.

Sarah Beeny på nytt show Renovate Ikke flytt

Sarah Beeny på nytt show Renovate Ikke flytt

& apos; Svigermor flyttet til Somerset, og broren min-som jeg er veldig nær-flyttet også. Min bror er gift med min manns søster, så nå er vi alle her.

'Å ha fire sønner, jeg ønsket at de skulle ha en blandet utdannelse og ha mer tilgang til musikk, drama og sport. Vi kom for å se en skole her nede som var så perfekt, det var den avgjørende faktoren.

& apos; Vi har vært så heldige med hvor godt de har slått seg til, at jeg nesten klemmer meg selv. Med fire barn forventer du at en skal være elendig. Jeg var bekymret for min 15-åring, han var en sånn London-gutt, så plutselig er han midt på en gård i Somerset. Men de har virkelig blomstret. '

Neste helg, i påsken, vil familien ha god plass til å jakte på egg - den gamle sauegården har 200 dekar land - og cockapoo -lønnen sin rusler rundt sammen med dem.

Beeny-fans husker kanskje at Sarah og Graham i 2001 kjøpte et staselig hjem, Rise Hall i Yorkshire, som er oppført på klasse II, et trekk som hun nå innrømmer var 'litt sprøtt'.

Renoveringen av den ble dokumentert i TV -serien Restoration Nightmares, og mens de likte mange glade år som bodde der, ble det aldri deres viktigste familiehjem.

Sarah i sin varemerke med hatt for besøk på stedet

Sarah i sin varemerke med hatt for besøk på stedet

Men nå passer livet på landet godt, og inntil nylig ble helgene brukt på å se guttene spille fotball og rugby, og deretter ha venner til middag.

'Graham og jeg er begge aktive på kjøkkenet,' sier Sarah. 'Jeg lager mesteparten av matlagingen i uken. Han lager utstillingsvinduet når han vil imponere. Vi åpner vin og det er alltid mye latter. På søndager prøver jeg alltid å orkestrere en løgn, det skal ikke være noen vekkerklokker. '

Når det gjelder foreldrestilen, beskriver Sarah seg selv som en 'virkelig svak og overbærende mamma'.

'Jeg prøver å være veldig streng og beordre dem til å hente klærne sine fra gulvet, men de tar ikke hensyn. De ruller mye med øynene. Min eldste sier til og med, mamma du trenger å gjøre en trussel og se den gjennom.

& apos; Jeg antar at jobben min er å lage hyggelige voksne du kan passe inn i samfunnet. Jeg snakker med dem som voksne, så de er ganske voksne på sine måter.

& apos; Jeg foreslo en gang at noe ville være en god idé hvis de noen gang ville jobbe på TV. De var som, hvorfor skulle jeg ønske meg en slik jobb som din? Sjarmerende! Vanligvis vil de bare bli laget en god middag. '

Sarah har vært sammen med Graham i nesten 30 år siden hun var 19. De giftet seg i 2003, selv om hun innrømmer at de alltid glemmer jubileet. En del av hemmeligheten bak en slik levetid, tror hun, blir tiltrukket av ham ...

Sarah og ektemannen Graham Swift i deres forrige hjem Rise Hall, som var omtalt i Restoration Nightmares

Sarah og ektemannen Graham Swift i deres forrige hjem Rise Hall, som var omtalt i Restoration Nightmares (Bilde: Hull Daily Mail)

ray-j kim

'Han er min beste venn, det hjelper, og han får meg til å le. Vi jobber sammen, men det er godt å ha egne ting å gjøre også. Han går for å male, og jeg er ikke involvert i det.

alex smith charlotte brosnan

& apos; Og du må like dem. Du kan ikke forvente å bli svak i knærne på samme måte som du en gang gjorde. Det kommer ikke til å skje. Men du kommer til et annet sted.

'Jeg går gjennom faser der jeg fullstendig hater Graham. Vi krangler om dumme ting. Men hvis du kommer deg gjennom radene, har du en unnskyldning for å gjøre opp. Hvis du aldri krangler så har du ikke det.

& apos; Vi er flinke til å sette oss ned og chatte hvis noe er viktig. Og vi kan gå ut for en natt, vi er ute av barnevakten. Jeg har ikke forlatt dem over natten ennå, men vi er nesten der. '

Med et så solid ekteskap var Sarah opptatt av å hjelpe andre med å finne kjærligheten og var en av de opprinnelige grunnleggerne av datingnettstedet MySingleFriend, som hun begynte med bare åtte singler.

'Det var så gøy å gjøre. Jeg har venner som innrømmende bekjenner at de - normalt etter å ha blitt godt kjent med meg - møtte sin partner gjennom nettstedet. Det var flott å ha startet noe så revolusjonerende, det forandret hele online dating -scenen. Det er nå tusenvis av MySingleFriend -par og familier. '

Sarah Beeny

Sarah sier at hemmeligheten bak det lange ekteskapet hennes fortsatt er lyst på mannen hennes (Bilde: UKTV)

Etter å ha vært i offentligheten så lenge, forstår Sarah at kvinner har det vanskeligere med utseendet enn menn.

'Jeg sier til mannen min at det er urettferdig fordi han kan våkne, ta en dusj og gå ut av døren, mens jeg må style håret mitt og sminke meg. Ved skoleportene ville folk si: Å, er det filmdag? eller Å, ikke filme i dag? avhengig av om jeg så ut som om jeg likte, hadde jeg nettopp rullet meg ut av sengen.

& apos; Verden endrer seg i måten vi ser på kvinner, og deres utseende, og det er flott. Men jeg er ikke sikker på at jeg vil være den revolusjonære som går på TV med dritt hår!

I januar 2022 fyller Sarah 50 år, men er ikke bekymret for milepælbursdagen. «Jeg er ikke så fortvilet over 50, jeg var mer skremt over å fylle 40, fordi moren min døde av brystkreft da hun var 39. Så det var en større avtale.

& apos; Du kan se på 50 som om du nærmer deg pensjon, eller du kan se det som en tid for å starte en ny 20-årig karriere, noe som er spennende. Så det er en annen tid nå, jeg kan ikke vente med å omfavne det neste kapitlet. '

Les mer

Søndagsblader
Nolan søstre & apos; sliter & apos; bortsett fra Coleen Rasistiske pasienter snuser grusomt svart medisin Asfalteringsplattemorder angrep mamma på åtte Hvorfor Diane Morgan forventet at mannen skulle slå henne

Hvordan tilbringer du søndagen din?

Lat ligge i eller opp med lærken?

Jeg vil alltid ha en løgn, men det fungerte ikke alltid når barna måtte være et sted.

adam lambert kommer strengt tatt dansende

Sultne eller friske som en tusenfryd?

Forhåpentligvis ikke altfor sulten, men vin vil alltid bli åpnet i huset vårt på en lørdag kveld.

Hva er din treningsstil?

Jeg går med hunden vår lønn, eller jobber på gården.

Pub lunsj eller hjemmebring?

Vi pleide å gå på pubsteg, så ingen måtte vaske opp.

Typisk søndag kveld?

Vi har tidlige bad og alle hunker ned for en film og slapper av.

- Sarah Beenys Renovate Don't Relocate er på tirsdager klokken 22.00 på HGTV

Se Også: