Home and Away's Jessica Falkholt ble liggende i emosjonelle begravelsesuker etter en ødeleggende bilulykke på Boxing Day som utryddet hele familien hennes

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jessica Falkholt har blitt lagt til hvile i en følelsesmessig seremoni uker etter den fryktelige ulykken på første juledag som utryddet hele familien hennes.



Hundrevis samlet seg for å vise honnør til Home and Away -skuespilleren i en emosjonell gudstjeneste i Sydney, Australia mandag.



29 år gamle Jessica ble begravet i en hvit kiste prydet med røde blomster i samme kirke som søsteren Anabelle, 21, far Lars, 69 og mor Vivian, 60 som alle ble drept i den samme bilulykken.



Jessicas onkel Paul Ponticello ledet sørgende i en gripende hyllest til stjernen før hvite duer ble løslatt til ære for henne.

'Vakre Jess, du gjorde oss stolte og du var en stigende stjerne,' sa han til publikum.

Tjenesten ble deltatt av hennes familiemedlemmer, tidligere co-stars og fans av Jessica etter at det ble lagt ut et varsel i Sydney Morning herald.



Jessica ble lagt til hvile i en hvit kiste (Bilde: REX/Shutterstock)

I begravelsen deltok slektninger, medstjerner og fans av skuespilleren (Bilde: REX/Shutterstock)



Familiemedlemmer løslot duer (Bilde: REX/Shutterstock)

Jessica var bare 28 da hun døde (Bilde: REX/Shutterstock)

Jessica fant sted i St Marys katolske kirke, Sydney (Bilde: REX/Shutterstock)

Jessica døde en måned etter ulykken som tok livet av foreldrene og søsteren (Bilde: REX/Shutterstock)

Etter messen fant det sted en familieseremoni for Jessicas slektninger for å hylle privat.

jessie j channing tatum

Jessica ble det femte offeret for en skrekkboksulykke på Boxing Day som også krevde livet til foreldrene og yngre søsteren Annabelle.

Skuespilleren hadde vært i en kritisk tilstand på intensivbehandling ved Sydney St George Hospital siden frontkollisjonen på sørkysten av New South Wales.

Men hun gikk bort fra & apos; alvorlige skader & apos; ble påført i bilulykken - etter aldri å ha våknet for å oppdage at foreldrene og søsteren også var døde.

(Bilde: Facebook)

Hundrevis samlet seg for å hylle stjernen (Bilde: piamiller/Instagram)

Jessicas pappa, svenskfødte Lars Falkholt, 69, ble drept øyeblikkelig da en firehjulsdrift reiste til feil side av veien og slengte frontalt i familien til fire da de kom tilbake fra jul med slektninger.

Hans italienske kone Vivian, 60, en tidligere skolekontorarbeider, døde også på ulykkesstedet på Princes Highway nær Mondayong.

Jessica og søsteren Annabelle, 21, ble dratt fra det brennende vraket, men pådro seg kritiske skader de ikke klarte å komme seg på, og Annabelle døde 29. desember.

Scener fra vraket som tok livet av fire familiemedlemmer (Bilde: Nyhetsvideo)

Den tidligere narkomanen Craig Anthony Whithall, 50, ble navngitt som føreren av det andre kjøretøyet etter at han døde - han kjørte hjem fra en metadonklinikk og antas å ha svingt inn på motsatt side av veien.

la oss snakke om 6 babyer

Det ble rapportert av The Telegraph at Whithall tidligere hadde blitt fengslet for å ha kjørt bil mens han var diskvalifisert og brukt foreløpige plater i 2011.

Publikasjonen la til at etterforskningen av den dødelige ulykken vil fokusere på om Whitall var på metadon eller andre rusmidler på ulykkestidspunktet, så vel som om han brukte en mobiltelefon.

Begge bilene ble oppslukt av flammer (Bilde: ni)

Vitner til den forferdelige kollisjonen sier at de så Whithalls hvite Toyota Prado krysse sentralbanen på motorveien to ganger før den smalt inn i Mazdaen som bar Jessica og hennes familie.

En av heltbilistene som satte livet i fare for å trekke Jessica og Annabelle fri fra vraket, snakket tidligere.

Bare øyeblikk etter at han grep inn i den tredobbelte dødelige skrekkulykken, ble kjøretøyene oppslukt av flammer.

Anabelle Falkholt, sammen med kjæresten, døde tre dager etter krasjet (Bilde: Facebook/Jordan Brohier)

Brannen 'forbrennet' begge bilene som var involvert i krasjet - og etterlot utbrente skall.

Passer-by Darrin Collier, innrømmet at han 'ikke kommer til å glemme' jentene & apos; fryktelige skader på lenge.

'Jeg ville bare si takk for alle kommentarene på FB i dag og messenger. Jeg har det litt ristet, men alt er bra, skrev han på Facebook.

Scener fra vraket som tok livet av fire familiemedlemmer (Bilde: Nyhetsvideo)

Darren Collier sa at han ikke ville glemme & apos; det han har sett (Bilde: Facebook)

'Jeg var en av de første på stedet til denne bilulykken, og å si at det var fryktelig er en enorm underdrivelse. Tre omkomne og to kritiske.

Skadene på de to jentene vil være noe jeg ikke glemmer på lenge.

- Jeg var takknemlig for at jeg på noen måte kunne hjelpe til med andre bilister ved å få de to jentene ut av bilen før bilen blåste i flammer.

(Bilde: piamiller/Instagram)

arbeidsregler for sykdom og diaré

Etter den knallharde superintendenten David Johnson, fra Queenslands Road Policing Command, fortalte News.au politiet ville være rettet mot sjåfører som begår lovbrudd som kjører for fort, alkohol- og narkotikakjøring, distraksjon, tretthet og bilbelte.

Supt Johnson sa at for mange liv har gått tapt på veiene våre av handlinger fra uansvarlige sjåfører som ikke klarer å tenke på seg selv eller andre.

En av fire dødsulykker på veien involverte en sjåfør som var påvirket av narkotika eller alkohol. Tragedien er at alt dette kunne vært unngått. Det er alarmerende og bekymringsfullt for oss, sa han.

Jessica døde uker etter søsteren og foreldrene (Bilde: Seven)

Jessica var mest kjent for sin rolle som Hope Morrison i Home and Away og var alumni fra Australias prestisjetunge National Institute of Dramatic Arts (NIDA).

I tillegg til å ha hovedrollen i 16 episoder av den klassiske Aussie-såpen, hadde hun også tittelrollen i australsk produsert overnaturlig flick Harmony som var satt til amerikansk utgivelse i år og skulle drive henne til global stjerne.

I 2017 fullførte hun også arbeidet med ABC TV -serien Mystery Road, som skal vises i år, og Nine Networks krimthriller Bite Club.

Se Også: