Brexit Party -sjefens elsker bak historien som tvang USAs ambassadør Darroch til å slutte

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Isabel Oakeshott avslørte e -poster fra Sir Kim Darroch med kritikk av Donald Trump(Bilde: ITV/REX/Shutterstock)



hvordan døde finn i glede

Journalisten som utløste Storbritannias amerikanske ambassadørs avgang er i et forhold til Nigel Farages formann i Brexit Party.



Isabel Oakeshott - som avslørte Sir Kim Darrochs lekne Donald Trump -e -poster - har vært sammen med MEP Richard Tice siden i fjor.



Tice, 54, vil at Sir Kim blir erstattet av en forretningsmann som er brexit-pro-en beskrivelse som passer både ham selv og Farage.

Oakeshott, 45, nektet å kommentere forholdet hennes til politikeren, som har forlatt kona Emma og sa: Det er en privatsak.

Men hun insisterte på at kjæresten hennes ikke var involvert i utsendingen av utsendingens e -postmeldinger som beskrev Donald Trumps administrasjon som dysfunksjonell og udugelig.



Isabel Oakeshott (Bilde: Reuters)

Richard Tice og Nigel Farage, avbildet mens de forberedte seg på å kjøre pro-Brexit & ldquo; Leave Means Leave & apos; kampanjebuss i Westminster 20. september 2018 i London (Bilde: Getty)



Mamma-til-tre fru Oakeshott, som skilte seg fra ektemannen Nigel Rosser i 2018, sa: Richard hadde ingenting å gjøre med kablene.

'Han har aldri sett dem, aldri håndtert dem og var ikke involvert i å skaffe dem.

michelle keegan før og etter

Fristende om det er å sette to og to sammen for å lage 55, er det ingen kobling mellom ham og ambassadørhistorien.

Men siden har Mr Tice hatt mye å si om Sir Kims avgang - og hvem som skal få jobben.

Etter at utsendelsen sluttet i fravær av støtte fra Boris Johnson i en TV-debatt, tweeted Tice: Bør være en pro-Brexit-forretningsmann som kan fremskynde frihandelsforhandlinger Darroch hadde vært beklagelig over.

Senere la han til: Nå er det på tide at det oppnevnes en forretningsmann som er pro-brexit og som kan lede en rask amerikansk handelsavtale.

Sir Kim Darroch, som bestemte seg for å trekke seg som Storbritannias ambassadør i USA etter e -poster der han beskrev Donald Trumps administrasjon som & apos; inept & apos; (Bilde: PA)

Boris Johnson ble kritisert for ikke å støtte Kim Darroch (Bilde: Getty)

conor mcgregor vektkuttet

Mr Tice passer regningen. Han er administrerende direktør i Quidnet Capital LLP som forvalter rundt 500 millioner pund eiendom.

Han var grunnlegger av Leave Means Leave og ble MEP for Brexit Party i Øst -England i mai.

Men i går insisterte en familievenn på at han ikke vil ha den amerikanske jobben.

Hun sa: Ideen kom meg aldri i tankene. Han er helt fokusert på sin rolle i Brexit Party.

Og Tice twitret: Konspirasjonsteoretikere som tror jeg vil ha USAs ambassadørjobb helt feil. Latterlig forslag.

martha sky hope gerrard-wright

I mellomtiden har Met-politiet mot terrorangrep startet en etterforskning av lekkasjene med henvisning til loven om offisielle hemmeligheter.

Fru Oakeshott, som var medforfatter av en bok som avslørte en oppsiktsvekkende påstand-som senere ble nektet-om at David Cameron satte penis i et grisehode, sa at hun har plikt til å beskytte kildene sine.

Jeremy Corbyn sa om Sir Kims avgang: Jeg støttet ham. Jeg beklager dypt hans oppsigelse.

Se Også: