Conor McGregor tar for seg 'vanskelig' vektreduksjon i forkant av Dustin Poirier -omkampen

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Conor McGregor er ikke i tvil om at han vil gjøre lettvektsgrensen for omkampen med Dustin Poirier.



Irlenderen har ikke kjempet på 155 kg siden han ble kvalt av Khabib Nurmagomedov i fjerde runde av kampen deres i 2018.



Den tidligere tovektsmesteren unngikk et tøft vektreduksjon mot Donald Cerrone i fjor fordi kampen ble holdt i weltervekt.



Men han er trygg på at han ikke vil ha noe problem når han trår på skalaen neste fredag.

'Jeg er jacked og jeg er shredded. Jeg er på et fantastisk sted, jeg har lagt ned arbeidet, det er vanskelig å gå ned i vekt, men vanskelige ting er ikke så vanskelig når du forplikter deg fullt ut, ' McGregor fortalte The MacLife .

(Bilde: @thenotoriousmma/Instagram)



'I virkeligheten blir de enkle, og det er der jeg er, jeg har gjort dette feilfritt sammen med teamet mitt.

'Alt arbeidet er beregnet, jeg har fått kroppen min inn i en lett ramme igjen.



'Jeg er full av energi og mine doble treningsøkter har opphørt, nå er det bare enkeltøkter. Vekten er på punktet, og jeg er veldig spent på å komme inn der og vise meg frem til 155 kg.

McGregor har kjempet bare to ganger som lettvekter i UFC - slo Eddie Alvarez for å vinne tittelen i 2016 før han tapte mot Nurmagomedov to år senere.

Men før han kommer tilbake til UFC 257, planlegger Dubliner å forbli i kampanjens tøffeste divisjon.

Jeg vil gjerne legge inn en vekt på 155lb, la han til. Jeg kom inn i UFC som en fjærvekt og jeg gikk gjennom divisjonen.

'Jeg ga alt i den divisjonen, og jeg rev gjennom den som en motorsag gjennom smør. Så gikk jeg opp og nådde for større høyder, gikk til lettdivisjonen, ble lettmester og ble den første duellvektsmesteren i selskapets historie.

'Jeg har aldri fått en god stint på 155lb, en påfølgende stint som jeg har gjort i fjærvekt -divisjonen. Jeg vil gjerne gjøre det samme her i lettvektsdivisjonen som jeg har gjort i fjærvektsavdelingen - gi det et godt løp og rive gjennom divisjonen.

'Det er mange gode konkurrenter, gode krigere, der inne, og jeg føler nivåer over dem alle. Så jeg vil gjerne sette det inn. '

Se Også: