Strictly Come Dancing 2012: Såpestjernene, sangerne og hunky gymnasten - det er hele serien og bilder

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Drømmelaget: Bruce Forsyth og Tess Daly er tilbake for å starte en ny serie(Bilde: BBC)



OK, så OL kan være over (boo!), Men Strictly Come Dancing har ankommet (yay!) Og det er uansett et par utøvere i oppstillingen (double yay!).



Med det første showet som dukker opp på skjermene våre lørdag 15. september klokken 18.30, er det på tide at vi begynner å by på de nye deltakerne, som inkluderer noen få såpestjerner, dine tokenpresentanter, en tidligere Westlife -sanger og en veldig munter gymnast.



Denise Van Outen

Denise Van Outen har stjernespillet på West End, men vil ikke at folk skal tro at hun er en naturlig danser (Bilde: Ray Burmiston / BBC)

Denise Van Outen startet sin karriere på The Big Breakfast, og har gått videre til å bli en vellykket programleder og etablert West End -stjerne. Denise vises i hovedroller i Chicago og Legally Blonde the Musical, og har masse danseerfaring og er ikke redd for å vise seg frem på scenen. Det er trygt å si at den sexy og selvsikre Denise er en å se på.



Hun sa: Jeg visste at når sjansen kom, ville jeg virkelig gjøre det, og i år kan jeg endelig! Jeg har de grunnleggende ferdighetene takket være teaterskolen, men dette er helt nytt for meg.

Mest sannsynlig å: Spille ned danseopplevelsen før du imponerer mengden med sine søte trekk.



Victoria Pendleton

Vi gleder oss til å se Victoria Pendletons vaskebrett i magen uke på uke (Bilde: Ray Burmiston / BBC)

Victoria Pendleton er nasjonens kjæreste for øyeblikket etter å ha landet en gullmedalje ved årets OL. Med en figur å dø for og et vinnende smil, vil mennene som ikke allerede var forelsket i Victoria, falle for henne i løpet av denne serien. Og det Victoria mangler i dansekunnskaper, gjør hun opp for seg selv!

Hun sa: Jeg er ikke redd for å le av meg selv, men dansekunnskapene mine er absolutt null! Jeg er irritert over at de satte inn en annen utøver og [Louis] kan gjøre triks også! Med bryllupet mitt kommer forventningene til å bli høye nå for vår første dans!

Mest sannsynlig til: Vær årets mest forbedrede - aka underdog

Johnny Ball

når har messi bursdag

Johnny Ball vil ha hentet noen tips fra datteren Zoe

Pappa til Radio 2 DJ, Zoe Ball, Johnny var programleder for pedagogiske TV -programmer for barn som 'Think of a Number' gjennom 1970- og 80 -tallet. I 2004 ble Johnny kåret i en Radio Times -liste over de 40 mest eksentriske TV -programlederne gjennom tidene. Vi regner med at Johnny vil følge i skoene Ann Widdecombe og bli årets strengt eksentriske.

Johnny sa: Jeg holdt det hemmelig for Zoe i over seks uker, noe jeg hatet. Hun er over månen av spenning!

Mest sannsynlig: Vær klasseklovnen.

Fern Britton

Fern Britton er et vilt dyr på dansegulvet, kan vi bare fortelle (Bilde: BBC)

Vi husker alle Fern best som høyt elsket medprogramleder for frokost-TV-programmet, This Morning, sammen med Phillip Schofield. Åh, og på grunn av hennes drastiske 'naturlige vekttap' som kontroversielt viste seg å være nede i magesekkoperasjon ... Åh. Siden hun forlot This Morning, har hun jobbet hardt - publisert en bestselgende selvbiografi og intervjuet store navn som Tony Blair. Hvis hun legger samme innsats i dansen, tror vi at hun kan ha en sjanse til å gjøre det bra.

Fern sa: Som en bilfabrikk kommer jeg som en uformet klatt dyttet på transportbåndet. Jeg skal sprayes, spangles, totalt polstres og poleres klar til utstillingslokalet jeg kan ikke vente.

Mest sannsynlig: Vær overraskende grasiøs og lærer raskt.

Nicky Byrne

Nicky Byrne blir best på sakte sanger. Opp tempoet, ikke så mye (Bilde: Ray Burmiston / BBC)

Nicky tilbrakte 1990 -tallet som plakatgutt for boyband, Westlife. Etter å ha solgt over 45 millioner plater over hele verden, delte bandet seg i fjor for å tilbringe mer tid med familien. Nicky er gift med datteren til den tidligere statsministeren i Irland og har tvillingsønner. Selv om du skulle tro at Nicky ville ha litt danseøvelse i løpet av gutteårene, fanget vi ham under fjorårets Westlife Farewell Tour (ikke si det til noen), og trekkene hans er det som bare kan beskrives som ‘pappadans’.

Nicky sa: Jeg har sett hvor bra Harry [Judd] var i fjor, og jeg tenker stadig 'jeg kan ikke gjøre det!'

Mest sannsynlig: Bruk en krakk i løpet av rekvisita.

Jerry Hall

når har alex jones baby termin

Jerry Hall kommer uten tvil til å skli rundt på scenen og forventer at danseren skal gjøre alt arbeidet (Bilde: Ray Burmiston / BBC)

Jerry Hall er ekskona til Rolling Stones-stjernen, Mick Jagger (sett inn trekk som Jagger-spøk her). Siden hun ble skilt fra Mick i 1999, har skuespilleren og modellen dukket opp på forskjellige TV -serier, fra French og Saunders og Hotel Babylon, i tillegg til å ha dukket opp i West End. Jerry har blitt assosiert med og samlet inn penger til Kabbalah - religionen som ble kjent av Madonna. Når det gjelder hennes strengt sjanser ... hun ser grasiøs nok ut, og hun vet hvordan hun skal stive - vi regner med at hun har et skudd på den eldre mannens stemme.

Jerry sa: Jeg håper partneren min vil være morsom, men fast og høy nok til å lede meg. Som den høyeste av fem jenter tilbake i Texas, måtte jeg alltid ta ledelsen og være fyren!

Mest sannsynlig: Har Len Goodman i håndflaten.

Dani harmer

Dani harmer (Bilde: Ray Burmiston / BBC)

Cambridge student død 2019

Dani Harmer har gjort karriere som tittelrollen i høyt elskede TV-program for barn, Tracey Beaker. Dani forsøkte å starte en platekarriere for en stund tilbake, men albumet hennes kom aldri forbi innspillingsstadiene. Det er litt vanskelig at vi bare tok det opp egentlig. Dani har skuespillet og danset i pantomime og på TV siden han var seks år, så burde ha en god sjanse til å lykkes.

Det hun sa: Jeg er en tomboy, så jeg er ikke altfor begeistret for sprayen, men jeg vil omfavne og nyte det. Jeg har alltid ønsket å lære å tango.

Mest sannsynlig å: Transformere fra en vanskelig tomboy til sexy senorita.

Kimberley Walsh

Kimberley Walsh har ikke på seg truser i dette bildet. Faktum

Kimberley Walsh kommer til å bli sexkattungen i årets Strictly, som 1/5 av Girls Aloud og vant til de små, små antrekkene hun blir tvunget til å ha på seg. Sangeren flyttet til teater i fjor - og tok en rolle i Shrek - så hun har sannsynligvis noen tekniske danseferdigheter, så vel som sin evne til å gjøre sexy dans fra Girls Aloud. Vi kan ikke vente med å se antrekkene hennes uke på uke og regner med at hun er dødsattest til finalen.

Kimberley sa: Cheryl fortalte meg i utgangspunktet at jeg måtte gjøre det. Hun ga meg ikke noe valg! For meg er musikkvalget ganske stort - jeg kommer nok til å være litt sjeffull om det.

Mest sannsynlig: Kom på andreplass.

Richard Arnold

Ja, vi visste ikke hvem han var heller (Bilde: PA)

Hvis du er en fan av ITVs daggry, vil Richard Arnold være et kjent navn. Frokostprogrammets Showbiz Editor har også dukket opp på GMTV og en kjendisversjon av Are You Smarter Than A 10 Year Old. Når det gjelder danseopplevelse, er Richard's null. Våre forventninger til hans strengt suksess er ikke høye ...

Richard sa: Jeg oppdaget at de latinske buksene kuttet deg høyere enn svakt anstendig og så en muffinsplate i speilet Delia ville være stolt av! Koordinering er ikke en ferdighet jeg er kjent for.

Mest sannsynlig: Slipp partneren på gulvet.

Lisa Riley

Får Lisa Riley fortsatt 250 pund fra You & apos; ve Been Framed hvis hun faller om på prøver? (Bilde: BBC)

Lisa Riley ble et kjent navn som Mandy Dingle i Emmerdale, og gikk på verten You've Been Framed. Lisa har vært på scenen nylig - men som en del av Calendar Girls og The Vagina Monologues - ikke så mye dans involvert der.

Hun sa: Jeg ser alltid ut til å leke slappere og minglere ... for første gang i mitt liv glemmer jeg det. Jeg er redd for å se ut som en Oompa Loompa!

Mest sannsynlig: Slipp en trenings -DVD etterpå.

åndelig betydning av 88

Louis Smith

Louis Smith kommer til å gi fremste rad ganske showet (Bilde: BBC)

Den britiske gymnasten Louis Smith fikk øye på oss under London Games takket være hans utrolige skuldre og nydelige ansikt. Vi er fortsatt vant til håret. Louis, som er vant til å ha på seg en trikot i hverdagen og matchende trekk, er sannsynligvis en naturlig på dansegulvet. Og tenk deg hvilke lekre backflips han vil piske ut på scenen - dette kommer til å bli bra!

Louis sa: Det blir tøft, men jeg vil tro at jentene kjemper om meg!

Mest sannsynlig: Vær for trygg og utsett velgerne.

Michael Vaughan

Michael Vaughan er vanskelig å se på

Tidligere cricket -kaptein Michael håper å ta etter tidligere cricketing -vinnere Mark Ramprakash og Darren Gough, selv om han ikke har noen danseerfaring overhodet og et dårlig nervesystem.

Han sa: Jeg er her for å bevise at de fleste cricketspillere er som Phil Tufnel og ikke kan danse! Jeg er forstenet!

Mest sannsynlig: Crash out spektakulært (beklager).

Sid Owen

Sid Owen ser ut som en slags matador, og vi liker det (Bilde: PA)

Sid er kjent for å ha spilt RICKAAAAY i EastEnders, selv om han kortvarig dabbet i musikkbransjen ved å gi ut Good Thing Going i 2000. Dette er ikke det første realityprogrammet Sid har dukket opp - deltok i I'm A Celebrity i 2005 og kommer inn tredje plass. En grundig sympatisk fyr og fremdeles har en måte med damene, han kan være årets sjarmør.

Han sa: På fester er jeg den kjedelige som står ved bilen og knapt beveger seg, jeg svinger bare i tide til musikken.

Mest sannsynlig å: Vær en stor fan av lycra -antrekkene. Vi kan bare fortelle at dette er en mann som elsker et kostyme.

asda rød nese dag

Colin laks

Colin Salmon ble en gang kåret til de 50 vakreste menneskene i People magazine. Du vil tro at vi mener vi vil huske ham (Bilde: BBC)

Colin er mest kjent for å ha spilt Charles Robinson i tre Bond -filmer, pluss en hovedrolle i Resident Evil. Selv om han ikke har noen danseopplevelse, er Colin en ivrig fotballspiller som antyder at han kan være god på beina. Vel, det fungerte for Robbie Savage ... liksom. Vi frykter også at Colin kan ta prosessen litt for alvorlig.

Han sa: Du ser etter de samme egenskapene [i en partner] som noen du kan opptre med - noen som er ærlige og noen som har tålmodighet.

Mest sannsynlig: Ha et fornavn og et annet navn som vi husker samtidig fra nå av.

Robbie Savage var med i fjor - se hva han synes om årets oppstilling

Se Også: