Inne i bursdagsfeiringen til Lionel Messi fortsetter søket etter å komme opp på scenen Cristiano Ronaldo

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lionel Messi hadde en dag å huske da han feiret sin 34-årsdag med sine argentinske lagkamerater som kjemper om ære på Copa America i sommer.



Barcelonas superstjerne Messi har tenkt på sin usikre fremtid på Nou Camp ved å lede sin nasjon i Brasil på Copa America.



Argentina ligger for tiden øverst i gruppe A takket være smale seire over Paraguay og Uruguay, selv om de ble holdt uavgjort 1-1 av Chile, til tross for et oppsiktsvekkende frispark fra Messi.



Den potensielle gratisagenten tar sikte på å avslutte ventetiden på en internasjonal tittel, med Cristiano Ronaldo som går for sitt tredje sølvtøy med Portugal, og leder Golden Boot -løpet slik det ser ut.

julefilmer på tv 2018 uk

Imidlertid snudde Messis oppmerksomhet bort fra fotball torsdag da hans argentinske lagkamerater fikk feiringen i full gang med bursdagen hans.

Lionel Messi feiret sin 34-årsdag med lagkameratene i Argentina (Bilde: Instagram)



Den målscorende legenden fylte 34 denne uken, og fikk kona til å kalle ham en 'gammel mann' på sosiale medier.

big mac og pommes frites

Dessverre klarte ikke Messi å feire med familien personlig på grunn av at han var i en boble med Argentina -troppen i Brasil.



Men den stjernespekkede siden klarte å få ham til å føle seg hjemme med forskjellige gaver og en bursdagskake.

Er Lionel Messi den største gjennom tidene? Si din mening i kommentarene nedenfor

Messi ble vekket av lagkameratene i det som så ut til å være midt på natten av slike som Angel di Maria og Angel Alejandro Gomez.

Dusinvis strømmet inn i rommet Messi delte med den nye Barcelona-lagkameraten Sergio Aguero, som ikke så ut til å være for glad for å bli vekket.

Men han kom snart inn på festligheter da Messi dro ut en pose gaver inkludert en stor flaske hellig vann, en pakke Yerba -kompis (en søramerikansk te), en lue og en flaske vin.

Messi delte den strålende videoen som ble spilt inn av en lagkamerat eller medarbeider, og takket vennene sine og avslørte hvor mye han savner familien.

11:11 engeltall

'Begynte bursdagen med barna og motta noen gaver,' skrev han på Instagram.

'Tusen takk for at du fikk meg til å tilbringe en spesiell dag, selv om jeg ikke er sammen med familien som jeg savner mye for øyeblikket.'

ADVARSEL FRA INSTAGRAM LIONEL MESSI FEIRER HANS 34. FØDSELSDAG I ARGENTINA TRENINGCAMP LINK: https://www.instagram.com/p/CQg-WU8qGKU/

politimannsuniform uk

Hans kone, Antonella, spøkte med kommentarene: 'Den stakkars gamle mannen var allerede søvnig, det var sent for ham.'

Argentinas tropp og ansatte likte også en bursdagskake og en grillfest senere, i ekte argentinsk stil.

Argentina er neste i aksjon mot Bolivia i Cuiaba mandag neste uke, men har allerede sikret seg passering til kvartfinalen.

Se Også: