Raphael Varane skal bli nektet drømmenummeret til Man Utd -troppen av Ole Gunnar Solskjær

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Raphael Varane vil sannsynligvis gå glipp av sitt ideelle lagnummer i Manchester United etter Ole Gunnar Solskjærs avgjørelse om Phil Jones & apos; framtid.



Varane, 28, vil styrke de defensive rekkene på Old Trafford etter at Red Devils ble enige om et gebyr på rundt 40 millioner pund for å melde ham fra Real Madrid i påvente av en lege.



Franskmannen kommer til å bli partner Harry Maguire på midtstopp, med Eric Bailly og Victor Lindelof som alternativ.



Men Solskjær har også blitt styrket av gjenopprettelsen av den glemte mannen Jones, 29, som styrker rehabiliteringen etter en alvorlig kneskade som ble påført i fjor sommer.

Varane har brukt No.4 -skjorta for Frankrike i nesten 10 år

Varane har brukt No.4 -skjorta for Frankrike i nesten 10 år (Bilde: REUTERS)

Den tidligere engelske landskampen har vært plaget av skader gjennom hele tiden med United, og hans siste langsiktige slag syntes å true fremtiden hans med klubben.



Men de siste kommentarene til Solskjær antyder at Jones fortsatt er en del av planene sine fremover, kanskje som klubbens femtevalg midtstopper da Axel Tuanzebe nærmer seg en avkjørsel.

Dette kommer som dårlige nyheter for den nye gutten Varane, som ville hoppe på sjansen til å bruke trøye nr. 4 som Jones for tiden tar.



VM -vinneren har på seg fire for Frankrike, men det ville ta en hensynsløs beslutning fra Solskjær om å frata Jones lagnummeret han har okkupert siden han kom til Old Trafford fra Blackburn Rovers for et tiår siden.

Red Devils-sjefen nevnte Jones i planene for den nærgående Premier League-sesongen etter en 2–2 vennlig uavgjort før sesongen mot Brentford onsdag kveld.

- Selvfølgelig, når Raphael kommer inn, kan jeg se Axel gå ut [på lån], fordi jeg har Varane, Maguire, Lindelof og Eric Bailly, og Phil Jones kommer tilbake, sier Solskjær.

beste nettbrettet for 100 pund

Solskjaer rettet oppmerksomheten mot Jones spesielt, og la til: 'Han skal begynne å trene i helgen når vi har fått alle inn på mandag, noe som er et stort pluss for ham.

'Jeg har hatt lignende problemer i karrieren min. Han er en så profesjonell, flink gutt, og det er flott å se ham klar til å trene igjen, og forhåpentligvis kan han først trene med oss ​​og så forhåpentligvis få spilletid snart.

Vil du ha en eksklusiv forhåndssesong av klubben din - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din.

'Hvis han kan spille i under 23-årene til å begynne med, eller vi kan ordne noe bak lukkede dører for ham, fordi jeg vet nøyaktig følelsen av å være ute så lenge. Du vil bare føle deg inn.

- Han har alltid tjent klubben, men det var på tide at han tok vare på seg selv og sin egen helse, men nå er han klar til å trene med oss.

Jones forblir under kontrakt i United til 2023, så Varane må kanskje vente litt med å få hendene på den ettertraktede stripen nr. 4.

Se Også: