10 beste billige nettbrett for under £ 100 for 2021 inkludert Amazon Fire HD 8 -nettbrettet

Tabletter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er flotte nettbrett å kjøpe til alle prispunkter

Det er flotte nettbrett å kjøpe til alle prispunkter(Bilde: Getty Images/Westend61)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det er lett å plaske ut hundrevis av pund for et fancy nytt nettbrett, til tross for at du bare bruker en liten prosentandel av funksjonene.



Selv om det er flere nye nettbrettmodeller på markedet fra Samsung og Apple, er det mye billigere alternativer som Amazon Fire HD 8 som fungerer like godt hvis du ser på vesken din.

Nøkkelen til å finne noe som passer dine behov, så vel som budsjettet ditt, er å undersøke spesifikasjoner og funksjonalitet. Husk å shoppe rundt og sammenligne priser vil sikre at du får det aller beste tilbudet.

Amazon , Currys og John Lewis er bare noen få store forhandlere som også tilbyr pristilpasningstjenester, noe som gjør livet ditt lettere (og potensielt sparer deg for penger i det lange løp).



Topp 3 på et øyeblikk:

beste formel melk uk
  1. Fire HD 8 -nettbrett
  2. Alba 10 tommers 16 GB nettbrett
  3. HUAWEI MatePad T8 7 'nettbrett

Trenger du mer informasjon eller er du nysgjerrig på hva annet vi har inkludert i listen? Sjekk ut hele runden vår nedenfor.



I tillegg viser vi også hva du trenger å vite hvis du vurderer å kjøpe en renovert modell.

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

Beste nettbrett under £ 150 for 2021

1. Fire HD 8 -nettbrett

Fire HD 8 -nettbrett

Fire HD 8 -nettbrett

Med opptil 12 timers batterilevetid, egnet for lesing, surfing på nettet, se på video og lytte til musikk, er det ikke mye du ikke får gjort med Amazon's Fire HD 8.

Den nye modellen er nå 30% raskere takket være en oppdatert firekjerners prosessor. Nettbrettet har også innebygd Alexa-spillmodus som optimaliserer spilleopplevelsen og USB C for enklere lading (tar mindre enn fem timer å fulladet).

2. Alba 10 tommers 16 GB nettbrett

Alba 10 tommers 16 GB nettbrett

Alba 10 tommers 16 GB nettbrett

Nyt et skarpt bilde med LCD -skjermen bakbelyst av LED, Alba -nettbrettet har et slank design som er perfekt for arbeid eller surfing mens du er på farten.

Modellen inkluderer Wi-Fi og Mini HDMI-port-tilkobling, slik at du kan koble nettbrettet til TV-en eller surfe på nettet. Det er også et microSD -spor for å utvide 16 GB internminne til 32 GB også.

3. HUAWEI MatePad T8 7 'nettbrett

HUAWEI MatePad T8 7

HUAWEI MatePad T8 7 'nettbrett

Dette Android -nettbrettet fra Huawei bruker merkevarens eget operativsystem uten Google -støtte.

Den inkluderer både front (2MP) og bak (5 MP) motstående kameraer, ansiktsgjenkjenning og en utrolig 12 timers batterilevetid for å se deg gjennom en dag med surfing, spill og fange opp favoritt -TV -programmene dine.

Fire. Amazon Fire 7 Kids Edition -nettbrett

Amazon Fire 7 Kids Edition -nettbrett

Amazon Fire 7 Kids Edition -nettbrett

Kids Fire-nettbrettet er perfekt for de minste og har alle funksjonene i Fire 7 sammen med et barnesikkert etui med innebygd stativ.

Den inkluderer 16 GB lagringsplass og opptil 7 timers batterilevetid, i tillegg til to års garanti for bytte hvis den går i stykker, ideelt for barn som er utsatt for ulykker rundt i huset.

5. Bush 10-tommers 32 GB nettbrett

Bush 10 tommers 32 GB nettbrett

Bush 10 tommers 32 GB nettbrett

Nyt high definition med den 10 tommers HD -skjermen som har en oppløsning på 1920 x 1200 piksler.

Det interne minnet på 32 GB lar deg surfe på nettet, laste ned og kjøre apper uten problemer, mens det fingeravtrykkbestandige laget er både med riper og vannbestandighet.

6. Lenovo Tab E7

Lenovo Tab E7

Lenovo Tab E7

Med en kraftig innebygd høyttaler, WI -FI -aktivert og Bluetooth - dette nettbrettet fra Lenovo lar deg koble til trådløst med andre Bluetooth -aktiverte enheter.

fransk reaksjon på wembley

Det er en 3,5 mm stereo hodetelefonkontakt, for å holde deg tilkoblet alle dine favorittsanger og podcaster. Det er også 5 timers batterilevetid på full lading, som ikke er det høyeste vi har sett, men som fremdeles er ganske nyttig for oppgaver.

7. Amazon Fire 7

Amazon Fire 7 -nettbrett

Amazon Fire 7 -nettbrett

En forbedret skjerm for forbedret lesbarhet og innebygd Alexa -taletjeneste er bare noen av funksjonene Fire 7 har for å gjøre det enklere å surfe i det daglige.

Det er opptil åtte timers batterilevetid og et tynnere kabinett med 171 ppi skjerm for en lys og superklar skjerm.

8. Lenovo Tab M10 10 '16GB

Lenovo Tab M10 10

Lenovo Tab M10 10 '16GB

Dette nettbrettet fra Lenovo kan skryte av en imponerende FHD -skjerm og to fronthøyttalere for oppslukende underholdning, enten du presenterer, spiller eller tar en serie.

Alt er inneholdt i en ekstremt tynn og lett profil, som er ideell for transport mellom steder. Forhåndsinstallert allerede på nettbrettet er forskjellige barnemoduser, slik at foreldre kan føle seg trygge på at de små vil bli underholdt på passende måte.

9. Alcatel 1T 10 -tommers nettbrett

Alcatel 1T 10 -tommers nettbrett

Alcatel 1T 10 -tommers nettbrett

Med en vekt på 415 g er dette en flott lett tablett å investere i for å jobbe eller spille på farten.

Den inkluderer 128 GB lagringsplass og barnemodus for forhåndslastede annonsefrie apper som har full foreldrekontroll, slik at foreldre kan være trygge mens de små surfer eller ser på.

10. Alba 7 nettbrett

Alba 7 nettbrett

Alba 7 nettbrett (Bilde: Argos)

Det & apos; s 16 GB internt minne på dette nettbrettet, som er nok for grunnleggende nedlasting, streaming og multitasking.

Hvis du har små hjemme, hjelper en app for foreldrekontroll å holde små øyne unna uegnet innhold. En IPS -skjerm sikrer klarere bilder. Og et kamera foran og bak, leveres med røde og blå silikon støtfangere for beskyttelse mot utilsiktede slag og skraper.

urin fargekart nhs

Kjøper brukt eller pusset opp

De mest åpenbare (og pålitelige) nettbutikkene å kjøpe en brukt eller renovert nettbrett fra er eBay eller Amazon .

Online markedsplass eBay har en rekke forhandlere som selger gamle eller oppussede aksjer - begge deler Argus og Currys PC World har dem, og de er flotte for de som leter etter utrolig valuta for pengene på teknologi.

Det er også Apple pusset utsalgssted online som tidvis viser rabatterte nettbrett og (hvis du er heldig) kan prisene være så lave som £ 249.

Gode ​​tips for å kjøpe teknologi på eBay.co.uk

  • Vurder oppussede varer - Fokuser på å søke etter merker du er kjent med - og ting du har sett i virkeligheten. Mange merker som Dyson og GoPro pusser opp sine egne varer og selger dem direkte på eBay, så se alltid etter merkevarer med store navn.

  • Gjør din forskning - Har det kommet en ny utgivelse eller er det et billigere alternativ til varen du vil ha? Du er ikke begrenset til å kjøpe de nyeste telefonene hvis du ikke trenger dem, så sørg for å se på anmeldelser og sammenligne telefoner for å finne den beste modellen for deg.

  • Sjekk garantien og returretningslinjene - En av de viktigste tingene du må vurdere når du kjøper refurb er garantien den kommer med, da dette gir deg beskyttelse hvis det oppstår en feil. Hvis du handler fra eBay's renoverte hub, får alle varer 12 måneders garanti fra selgeren, så hvis noe går galt i løpet av de 12 månedene, kan du garantere at du får bytte eller refusjon.

  • Undersøk selgers tilbakemelding - Sjekk alltid tilbakemeldinger fra selgerne, og sørg for at de har en god tilbakemelding. eBay sine bestselgere får hele tiden de høyeste kjøperrangeringene, sender varene raskt og har oppnådd en god rekord med strålende service.

  • Få mest mulig ut av gratis frakt - Spar deg for penger ved å lete etter selgere som tilbyr gratis frakt med varen. På eBay.co.uk du kan filtrere søket ditt for å se bare varer som tilbyr gratis frakt, og med mange elektroniske varer som er små nok til å bli sendt billig, er det en fin måte å spare noen få øre på.

Hvis du leter etter flere alternativer, sjekk ut disse beste Android -nettbrettene for 2020 eller beste tabletter for barn hvis du investerer i en slik de små kan bruke.

Se Også: