KSIs imponerende formue - £ 10million eiendomsimperium, bokseavgifter og YouTube -inntekter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da JJ Olatunji begynte å spille inn dataspill fra soverommet sitt, kunne han aldri ha spådd at han ville ha et medieimperium verdt millioner på bare noen få år.



Den 27 år gamle YouTube-sensasjonen, kjent over hele verden som KSI, bygde opp en global følge ved å laste opp spillvideoer mens han fortsatt var på skolen.



KSI, som har tatovert ordene hans kallenavn står for på kroppen hans, Kunnskap, styrke, integritet, har tjent en formue ved å gjøre museklikk til kontanter og har nå mer enn svimlende 30 millioner abonnenter på tvers av sine forskjellige kanaler.



Etter skuffende eksamensresultater gjorde tenåringen et dristig trekk til å gå helt ut av utdanningen og fokusere på å bygge en karriere som spiller inn underholdende videoer for massene.

Den hardtarbeidende YouTube-stjernen, som dukker opp i kveldens The Great Celebrity Bake Off, har nå utvidet sin imponerende portefølje til å lage topplistemusikk og slåss i boksing pay-per-views.

Her er en titt på hvordan KSI tjente sine millioner og sin utrolige nettoverdi.



YouTube gullgruve

KSI startet sin oppsiktsvekkende karriere med å lage YouTube -videoer på soverommet sitt

KSI startet sin oppsiktsvekkende karriere med å lage YouTube -videoer på soverommet sitt (Bilde: ITV)

KSI har tilstått at foreldrene hans først var skuffet over beslutningen om ikke å gå på universitetet, etter å ha lagt sparepengene sine på å sende ham til privat skole i håp om at han skulle bli advokat eller lege.



Etter å ha dårligere prestasjoner på A -nivået, tok han et internasjonalt baccalaureattediplom i 18 måneder, men vendepunktet kom da han fant ut at YouTube -inntektene hans betydde at han tjente mer penger enn en av høyskolelektorene.

'Jeg husker at jeg spurte en lærer, slik tjente jeg denne måneden, det var rundt 1500 pund, og jeg husker at han fortalte meg at det er mer enn jeg gjør,' sa han til Louis Theroux på sin Grounded -podcast i juni i fjor år.

'Jeg så på det og tenkte at det er YouTube, det er gullgruven. Jeg må presse og presse fordi jeg vet at jeg kan bli noe og gjøre foreldrene mine stolte. '

hva betyr 1113

KSI slet 'i et par år' med kvalene foreldrene følte om beslutningen om ikke å gå på universitetet og ville ikke la dem svikte.

KSI bestemte seg for å legge all sin innsats i sin YouTube -karriere

KSI bestemte seg for å legge all sin innsats i sin YouTube -karriere (Bilde: PA)

Han la til: 'Men til slutt bestemte jeg meg, & apos; you know what, skru det. Jeg kommer til å gjøre dem stolte gjennom hele YouTube. & Apos;

'Så lenge jeg kan bli kvitt all gjeld og gjøre livet deres behagelig, er det alt som betyr noe.'

Videoene hans konsentrerte seg først om å spille det populære konsollspillet FIFA, men han har nå våget seg til en rekke forskjellige innhold.

Han er også en del av The Sidemen, en gruppe på syv britiske YouTube -stjerner som produserer sine egne videoer sammen, i tillegg til å gi ut bøker og en kleslinje.

De fleste av KSIs inntekter kommer fremdeles fra YouTube, hvor han har fått mer enn seks milliarder visninger.

YouTube frigjør ikke inntektene til brukerne, men noen av videoene hans genererer £ 250 000 i annonseringsgebyrer.

Eiendomsimperium

KSI har investert inntjeningen i eiendom

KSI har investert inntjeningen i eiendom (Bilde: Getty)

KSI hadde investert YouTube -millionene sine i å bygge et eiendomsimperium på anslagsvis 10 millioner pund.

I juni i fjor oppdaget Sunday NEWSAM at KSI nå har mer enn 12 luksusleiligheter og boliger.

En kilde sa: 'Han er verdt en pakke. Det er en virkelig suksesshistorie. '

I 2019 brukte eiendomsutviklingsfirmaet Kilimanjaro Your Mum Ltd 1,5 millioner pund på nye adresser for å legge til 8 millioner pund boligmasse han har kjøpt de siste årene.

Og firmaet hans betalte kontanter, så det er ingen renter på boliglån.

Regnskap viser at firmaet også har 164 000 pund i kontanter i kassa fra inntekt generert. Et annet av selskapene hans - The Throne Holdings - har kontanter og eiendeler på 2,9 millioner pund.

I mellomtiden har et produksjonsselskap kalt Ksiolajidebt Ltd kontantreserver på nesten 1 million pund.

Boksing mester

KSI tok imot Logan Paul i en nykamp om kampen tilbake i november 2019

KSI tok imot Logan Paul i en nykamp om kampen tilbake i november 2019 (Bilde: Getty)

KSI skiftet oppmerksomhet til boksing og tok imot den andre britiske YouTube -stjernen Joe Weller på Copper Box Arena tidlig i 2017.

Kampen ble streamet gratis for deg på YouTube, så det er ikke kjent hvor mye KSI tjente, men hans TKO -seier i tredje runde satte ham på boksekartet og satte opp en nagkamp med den amerikanske rivalen Logan Paul.

Paret ble trukket uavgjort i Manchester Arena i august 2019 i det som ble beskrevet som 'den største amatørboksingskampen i historien'.

Mens 21 000 så den live i Manchester, ble den streamet på YouTube for en pris av 7,50 pund og har blitt sett mer enn 75 millioner ganger siden.

KSI så ganske fornøyd ut med seieren mot Logan

KSI så ganske fornøyd ut med seieren mot Logan (Bilde: Getty)

Selv om offisielle detaljer aldri ble avslørt, hevdet et estimat at den første kampen tjente 150 millioner pund, inkludert lukrative sponsoravtaler de signerte.

Da han spurte spekulasjoner om at han hadde tjent 40 millioner pund, sa KSI: 'Det er definitivt ikke riktig, det er latterlig beløp.

'Jeg mener åpenbart at det er et høyt beløp, men det er ikke i nærheten av 40 millioner pund.'

YouTube -stjernene møttes igjen for en omkamp i november 2019 - med KSI som kom på toppen i en delt beslutning.

Han fikk 700.000 pund i lommen som fastsatt i kontrakten deres med California State Athletic Commission, men hans endelige inntjening med et kutt i pay-per-view-gebyrene og portkvitteringene forventes å være langt høyere.

betydningen av tallene 11

Musikk med toppliste

KSI har blitt en veldig suksessrik artist

KSI har blitt en veldig suksessrik artist (Bilde: Getty Images for Bauer Media)

Etter å ha begynt å skrive rapmusikk på soverommet sitt, ble KSI en virkelig artist og ga ut debutsingel & apos; Lamborghini & apos; i 2015 og kom inn i Storbritannias topp 40.

Siden den gang har han gitt ut fire EP -er, 18 singler og 28 musikkvideoer - og tjener penger når de kjøpes eller streames på nettet.

KSI har produsert musikk med mange store navn, inkludert Craig David, Anne-Marie og Rick Ross, mens siste singel & ldquo; Patience & apos; med Yungblud og Polo G har nådd nummer 3 på de britiske hitlistene.

I februar kunngjorde KSI at han lanserte sitt eget plateselskap & apos; The Online Takeover & apos; og har signert sin første artist, den britisk-amerikanske sangeren Aiyana-Lee, noe som betyr at han vil rake inn enda mer penger.

Dessverre måtte han avbryte ditt siste år på grunn av Covid-19, men han håper å være tilbake på arenaer og på festivaler senere i år.

£ 16 millioner nettoverdi

JJ deltar i The Great Celebrity Bake Off

JJ deltar i The Great Celebrity Bake Off (Bilde: © Mark Bourdillon)

KSI anslås å ha en svimlende nettoverdi på 16 millioner pund.

Og det ser ut til at tallet ikke vil bremse når som helst så snart han fortsetter å ha suksess på YouTube og med sin musikkarriere.

Hans hovedkanal, som nå er helt viet til musikkvideoene hans, har mer enn 22 millioner abonnenter.

Mens hans andre YouTube -kanal med tittelen JJ Olatunji, som inneholder mer av komedien og gameplayet han er kjent for, har imponerende 12,3 millioner subs.

KSI liker å gi tilbake og har støttet en rekke veldedige formål gjennom årene-sist ga han 10 000 pund til BBC Radio 1 & quot; Lol-a-thon & apos; for Comic Relief.

I juni 2019 lastet han opp en video med tittelen 'Ending It All', hvorfra alle annonseinntekter ble donert til forskjellige selvmordsforebyggende veldedige organisasjoner.

På spørsmål fra Louis Theroux om rapporter om at han er verdt rundt 16 millioner pund var sanne i fjor, sa KSI: 'Jeg antar at jeg er velstående ja.

'Jeg har drevet med YouTube i 10-pluss år, jeg hadde mange penger fra forskjellige vinkler, på forskjellige områder, så det er fornuftig for meg å være verdt åtte tall ja.'

Se Også: