Mikel Arteta slår av Jamie Carragher-spørsmålet og dropper Arsenals overgangstips

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mikel Arteta nektet å gi mye bort da han ble spurt om potensielle overføringsmål av Jamie Carragher - men Arsenal Chief gjorde det klart at klubben fortsatt håper å få gjort flere forretninger i løpet av de kommende ukene.



efl kampoppsett 2020/21

The Gunners startet perfekt til det nye Premier League sesong ved å slå Krystallpalass 2-0 på Selhurst Park takket være en heading i første omgang fra Gabriel Martinelli og et sent selvmål fra Marc Guehi. Arteta ga ligadebuter til sommersigneringer Oleksandr Zinchenko og gabriel jesus , som begge imponerte mot Eagles.



Arsenal har sprutet inn penger igjen i lavsesongen i et forsøk på å prøve å bryte de fire beste, med Fabio Vieira, som gikk glipp av Crystal Palace-oppgjøret, som også ankom for en betydelig sum. Matt Turner og Marquinhos har også knyttet seg til Artetas lag denne sommeren.



Men Arteta håper fortsatt å styrke sin side mellom nå og september, når overgangsvinduet stenger - selv om han ikke klarte å gi mye bort da han frekt ble spurt av Carragher om noen navn etter fredagskveldens positive resultat mot Palace.

Arteta snakket om overganger etter kampen og sa til Sky Sports: «Vi kommer til å prøve, det er få ting vi har planlagt, og hvis vi kan gjøre dem, ville det vært flott. Men foreløpig vil vi jobbe med spillerne vi har - vi er allerede midt i sesongen og fokus bør være på å få det beste ut av spillerne vi har.

Da han ble presset på navn av Carragher, nektet Arteta høflig å røpe noen ekstra informasjon, men Carraghers andre Sky Sports-ekspert, Gary Neville , mener at det eneste området i Arsenal-troppen som potensielt kan bruke litt ekstra finjustering de neste ukene er midtbanen.



ariana grande bee tatovering

Bli med i debatten! Hvor tror du Arsenal trenger å styrke seg etter opptredenen mot Crystal Palace? Gi oss beskjed her.

 Mikel Arteta var frekk mot Arsenal's transfer activity after Friday night's 2-0 win over Crystal Palace
Mikel Arteta var freidig med Arsenals overgangsaktivitet etter fredag ​​kvelds 2-0-seier over Crystal Palace ( Bilde: Fotball daglig)

Etter Artetas kommentarer sa Neville: 'Jeg kan bare tenke på sentral midtbane, hvis Xhaka ble skadet eller Partey ble skadet. Det kan forårsake et problem. Jeg kan ikke tenke på noe annet sted.



'Zinchenko kunne gå inn der ... men det er det eneste jeg kan tenke på. Kanskje høyreback. Men de har høyreback...Tomiyasu kommer til å komme tilbake.

'Jeg tror en virkelig topp midtbanespiller - selv i kveld fikk Xhaka et gult kort, jeg tror alltid at han kommer til å svikte deg på et tidspunkt. Du bør planlegge for det nå fordi du vet at det kommer. Hvis de kunne skaffe en annen midtbanespiller - det har uansett vært et godt overgangsvindu - men det ville gjøre det slutt.'

myleene klasse kjoler littlewoods

Se Også: