Cambridge -studentens 'siste mumlede melding til mamma' før 'hopper i hjel fra fly'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alana Cutland, 19, forsket på den truede blåkrabben på Madagaskar(Bilde: Facebook)



En Cambridge -student som stupte fra et fly på Madagaskar, mumlet og var usammenhengende i dagene før hennes død, sier onkelen.



En av Alana Cutlands venner hevder briten hørtes opprørt i en siste telefon til mamma og sa: 'Meg, fly, hjem.'



Familien hennes tror hun hallusinerte på reseptbelagte legemidler og hadde ikke tenkt å drepe seg selv da hun åpnet flyets dør og hoppet ut, ble det rapportert.

Den 19 år gamle liket er ikke funnet etter at hun kastet seg opp til 3700 fot i savannen på øya i Det indiske hav, der hun forsket på den truede blå krabben.

Fru Onlands onkel sa at hun hadde blitt syk i løpet av sin tid på Madagaskar, muligens på grunn av reseptbelagte medisiner, selv om rapporter har hevdet at politiet etterforsker hennes mulige bruk av et legemiddel mot malaria.



Har du blitt påvirket av denne historien? E -post webnews@NEWSAM.co.uk

video fra stevenage bilulykke

Et politifoto som gjenskaper fru Cutlands siste øyeblikk



- Hun hadde blitt syk etter å ha vært der i noen dager, og da hun snakket med moren sin i telefonen to dager før ulykken mumlet hun og virket ganske usammenhengende, sier Lester Riley, broren til fru Cutlands mor Alison, til MailOnline.

'Vi tror hun hadde fått en alvorlig reaksjon på noen medisiner, men ikke på malaria, fordi hun hadde tatt dem med på turen i fjor til Kina uten noen bivirkninger.'

Det ble rapportert at Cutland pådro seg 'paranoiaangrep' under turen.

lisa reddet av klokken nå

En venn hevdet at Cutland hadde hørt opprørt i sin siste samtale til mamma Alison og sa til henne i brutt tale øyeblikk før start: 'Meg, fly, hjem.'

Fru Cutland mumlet og var usammenhengende to dager før hennes død (Bilde: Facebook)

En kilde hevdet til Sol: 'Alana tok en type malariamedisin, og politiet jobber med en teori som var det som sendte henne vanvittig.

«Hennes siste telefonsamtale til mamma likte henne ikke i det hele tatt. Det ga ikke mening. Hun var ikke i riktig sinnstilstand, og det var ulikt noen vanlig samtale hun ville ha hatt. '

Biologisk naturvitenskap -studenten, fra Milton Keynes, Buckinghamshire, skulle tilbringe seks uker på Madagaskar, hvor hun forsket i det avsidesliggende området Anjajavy.

Hun var på vei tilbake til Storbritannia 25. juli etter at hun motvillig hadde sagt ja til å kutte turen til foreldrene & apos; forespørsel, ble det rapportert.

Politiet sier at Cutland hoppet fra flyet etter å ha løsrevet seg fra piloten og en passasjer (Bilde: @CutlandAlana/Twitter)

Riley sa at niesen hans ble brakt til et sykehus, slik at hun kunne bli behandlet og erklært egnet til å fly hjem.

Ifølge politiet sperret hun av sikkerhetsbeltet bare minutter etter start og åpnet den ene av de to Cessna-dørene.

Hun kastet seg ut etter å ha kjempet mot piloten og den andre britiske passasjeren Ruth Johnson, som hadde tatt tak i henne og mistet grepet etter å ha blitt 'utmattet' under kampen, sier politiet.

frøken jones stiger fuktig

Riley sa at niesen hans aldri led av psykiske lidelser, og la til: 'Det som skjedde, mener familien, var en tragisk ulykke, ikke et selvmord, og vi er fullstendig knust.'

Han sa at hun hadde hallusinert og at hun må ha reagert på medisiner.

Pilot Mahefa Tahina Rantoanina sier fru Cutland var stille på flyet (Bilde: mta)

Flyets pilot sa at Cutland hadde hodepine da hun gikk ombord og forble stille under flyet.

'Men hele tiden sa Alana ikke et ord - hun slet bare med å komme vekk fra oss,' sa Mahefa Tahina Rantoanina solen.

«Jeg aner ikke hvorfor hun åpnet døren, men hun gjorde det. Hun åpnet døren og hoppet. Døren åpnet seg ikke. '

Politifotografier som gjenskaper fru Cutlands siste øyeblikk ser ut til å vise piloten og den andre passasjeren som grep tak i offerets bein mens hun henger ut av flyet.

Styrken sa at Cutland tok av sikkerhetsbeltet omtrent 10 minutter inn i flyet, låste opp den høyre døren og prøvde å komme seg ut.

Fru Cutland skulle begynne sitt tredje år ved Cambridge University (Bilde: Instagram/alana_cutland)

Brit Awards 2016 dato

Det førte til en desperat fem-minutters kamp der piloten og fru Johnson prøvde å holde tenåringen om bord.

Riley sa at niesen hans møtte fru Johnson under turen.

Politiet tror fru Cutland landet i et område befolket av kjøttetende fosser, kattlignende pattedyr som er endemiske for Madagaskar.

Styrken sa at hun var i jevnlig kontakt med foreldrene og gjorde sin vei hjem via øyas hovedflyplass.

Familiemedlemmer sa at andreårsstudenten 'grep alle muligheter som ble tilbudt henne med entusiasme og en følelse av eventyr' og var på Madagaskar for å utfylle studiene i naturvitenskap.

19-åringen, fra Milton Keynes, var student i biologisk naturvitenskap (Bilde: Cutland -familien)

I en uttalelse fra utenriksdepartementet hyllet familien hennes: 'Datteren vår Alana var en lys, uavhengig ung kvinne, som ble elsket og beundret av alle som kjente henne.

nicole scherzinger rosmarin elikolani

'Alana grep alle muligheter som ble tilbudt henne med entusiasme og en følelse av eventyr, og prøvde alltid å utvide sin kunnskap og erfaring på best mulig måte.

'Hun var spesielt spent på å begynne på neste trinn i utdannelsen, på en praksisplass på Madagaskar som komplementerer studiene i naturvitenskap.

'Vi er hjerteskjæret over tapet av vår fantastiske, vakre datter, som lyste opp hvert rom hun gikk inn i, og fikk folk til å smile bare ved å være der.'

Onkelen hennes sa at hun ønsket å jobbe med dyreliv og zoologi etter eksamen fra Cambridge.

Se Også: