Made in Chelsea spoiler: Fem nye ansikter blir med i rollen som en stor stjerne slutter

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Made In Chelsea kommer til å ha fem nye rollebesetningsmedlemmer med på showet i serie 13.



Det populære realityprogrammet E4 kommer tilbake til skjermene våre neste måned, og den kommende sesongen kommer til å se tillegg til Sam Prince - som tidligere datet Alex Myttons modell kjæreste Lottie Moss - samt James Sandford, Ella Willis, Mimi Bouchard og Daisy Robins blir med på programmet.



Og produksjonsselskapet Monkey er 'glade' for å få nykommerne til å bli med på laget, ettersom de håper de vil 'tilføre drivstoff til en rekke branner' i de kommende episodene.



David Granger, som er administrerende direktør i Monkey, sa: 'Vi har fått en rekke nye ansikter som helt sikkert vil tilføre drivstoff til en rekke branner.

Ella Willis er ny i Made in Chelsea (Bilde: E4)

Daisy Robins er også bekreftet for serie 13 (Bilde: E4)



fallon sherrock vekttap

Mimi Bouchard forventes å forårsake fyrverkeri (Bilde: E4)

Serien i 11 deler vil også komme tilbake til mangeårige stjerner, inkludert Jamie Laing, Mark-Francis Vandelli, The Hills-alumni Stephanie Pratt, Francis Boulle, Ollie Locke samt Josh & apos; JP & apos; Patterson og kjæresten på/av Binky Felstead som venter sitt første barn sammen.



Og David 'kan ikke vente' med å fange den 26 år gamle brunettskjønnheten under svangerskapet på Made In Chelsea og utforske det 'spennende kapitlet i hennes liv' med publikum.

Sam Prince vil absolutt snu hodet (Bilde: E4)

James Sandford gleder seg til å bli med på showet (Bilde: E4)

Han fortsatte: 'Vi er alle så glade for å få Chelseas første baby i horisonten. Binky har vært med oss ​​siden starten, så vi kan ikke vente med å dele et nytt spennende kapittel i hennes liv med seerne våre. '

Jessica Woodley kommer imidlertid ikke til å gjøre et comeback til showet, selv om vennene og medstjernene i Georgia & apos; Toff & apos; Toffolo og Oliver Proudlock vil igjen bli med andre rollebesetningsmedlemmer for å filme den nye serien.

Jess Woodley på MIC

Jess Woodley har lagt ut serien (Bilde: Kanal 4)

Den blonde skjønnheten snakket tidligere om hennes avgang, og sa: 'Jeg filmer ikke for det.

'Døren er alltid åpen, men jeg jobber veldig tett med Rimmel og tar meg tid til å fokusere på meg selv.

'Å være med i et reality -tv -program var vanskelig. Det tar mye tid og er psykisk utfordrende. Det er godt å koble til den virkelige verden igjen.

Se Også: