Stevenage -krasj: Skrekkvideo viser biler som smeller i mengden og sender tilskuere som flyr

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette er det skremmende øyeblikket to biler pløyet inn i en mengde tilskuere som så på en bil som møtes, og etterlot minst 17 mennesker skadet.



Et forferdet vitne roper 'Oh, s ***' mens bilene sveiper hverandre og deretter viker ut av kontroll og slår inn i tilskuere og sender dem flyvende i luften.



Videoen viser en bil som trekker seg ut av en parkeringsplass - med dekkene som skriker - og ut på en vei i Stevenage, Herts, hvor den nesten umiddelbart kolliderer med en bil som kjører i samme retning.



Når de to bilene skraper mot hverandre, blir de sendt i motsatte retninger med den ene som krasjer i fotgjengere på den sentrale reservasjonen, og den andre slår inn i tilskuere på en fortau.

Var du vitne til hendelsen? E -post webnews@NEWSAM.co.uk.

En bil trekker inn på en vei fra en parkeringsplass mens folkemengder ser på



Minst 17 mennesker ble skadet i skrekkulykken som fant sted under Thursday Night Takeover, et ukentlig møte med medlemmer av en modifisert bilklubb som heter Cruise Herts.

George og Dragon Billinge

Dusinvis av mennesker - de fleste av dem unge - var samlet for å se på og se oppsvulmede biler gå opp og ned A602 under veldedighetsarrangementet.



Det var den siste som ble holdt på parkeringsplassen før den flyttet til et nytt sted.

En annen bil som kjørte i samme retning øyeblikk før de sveipet hverandre (Bilde: Facebook)

I videoen trekker en Toyota GT86 seg inn i en vei fra parkeringsplassen Roaring Meg South, ettersom mange vitner tar opp video på mobiltelefonene.

Den kolliderer deretter med en annen bil, en Nissan 350Z, og når de sveiper hverandre, går Toyota -karrieren til venstre og Nissan svinger til høyre.

Begge bilene pløyer inn i tilskuere, med en rekke ofre sendt flygende rundt 21.45 torsdag.

En mann blir hørt skrikende 'Oh, ***' før videoen slutter.

Bilene skraper mot hverandre før de pløyer inn i tilskuere

Vitner stormet til ofrene & apos; bistand, og en gruppe forsøkte desperat å løfte en bil for å frigjøre en person som ble fanget.

En luftambulanse landet i nærheten.

Vitnet Ciaran O & apos; Connor, 33, sa at han så tre eller fire unger ligge ubevegelige i veien.

Mr O & apos; Connor, som var vitne til den plagsomme scenen da han kjørte hjem fra en åpen mikrofonatt, 'Du kunne bare se barn på gulvet ikke bevege seg. Jeg så minst 10 mennesker skadet. En gutt hadde en ganske alvorlig armskade.

'En annen gutt fikk armen kuttet opp, og moren hans var veldig lei seg. Hun kom 15 minutter etter hendelsen og grep ham og klemte ham.

Den første bilen traff tre eller fire personer. Jeg tror den langsomme bilen gikk inn på åtte til ni personer, men det gikk sakte.

- Det var rundt 200 mennesker der. Flertallet av dem var 15, 16 eller 17. '

O & apos; Connor sa at han så en bil som kjørte i fart, traff en gruppe ungdommer.

Han la til: 'De flyr. En bil trakk seg ut av en butikkpark og denne andre bilen ... unngikk i utgangspunktet den og tok disse barna ut. '

Et vitne skrev på Twitter: 'Jeg har nettopp vært vitne til det fryktelige krasjet i Stevenage, ikke mer enn 50ft unna meg. Jeg prøver fortsatt å behandle alt. '

En av bilene på stedet i Stevenage, Hertfordshire (Bilde: UK News in Pictures)

Et vitne sa: 'Mine tanker og bønner er til alle de stakkars barna som ble påkjørt av en bil i kveld i Stevenage på bilmøtet.

'Bokstavelig talt aldri sett en scene som den. Barna som lå i veien overalt savnet det med omtrent 10 sekunder da de bare snudde rundt rundkjøringen. '

En annen la til: 'Jeg var også der og brukte over en time på å holde en av jentene mens ambulansepersonell møtte opp.

'Jeg ble sittende på gressbredden og flyttet deretter over veien og satt på den andre siden omtrent fem minutter før det skjedde.

En bil er lastet på en lastebil etter ulykken torsdag kveld (Bilde: UK News in Pictures)

'Det kan ha vært en avgjørelse som reddet meg og sønnen min. Jeg håper de to skadde jentene jeg var sammen med gjenoppretter sammen med alle de andre skadde. '

Dusinvis av nødetatarbeidere rykket ut til stedet, og Lister sykehus i Stevenage erklærte en stor hendelse.

Ofrene ble kjørt til tre sykehus for å bli behandlet for skadene.

Bilmøtet ble beskrevet på Cruise Herts Facebook -side som et 'ekstra spesielt treff' for å samle inn penger til familier som er berørt av dødfødsel og spontanabort.

Arrangør Rix Sidhu sa at arrangementet hadde kjørt jevnlig i 17 år, og ga et 'trygt sted' for bilentusiaster å møte i et kontrollert, lukket miljø.

Entusiaster ser biler passere øyeblikk før krasjet

'Men dessverre gikk noen mennesker litt useriøse' etter at krasjet torsdag kveld utspilte seg, la han til.

Han sa: 'Vi er ødelagte. Jeg har drevet med dette i 10 år, og vi har aldri hatt en hendelse.

'Vi samlet inn penger til veldedighet, som vi ofte gjør, og det var ikke noe hastighetselement i det.

'Vi holdt møtet på en parkeringsplass med fartshump ved inngangen. Men dessverre gikk noen mennesker litt useriøse.

'Vi prøver å stoppe det, vi oppfordrer folk - oppfordrer dem på sosiale medier på forhånd - til ikke å gå ut på veiene, ikke risikere skade eller noe.

'Men dessverre, i denne tiden av sosiale medier og Snapchat, ønsker folk å få opptak og legge ut ting til vennene sine, noe som ser ut til å kjøre noen mennesker til hovedveien.'

Sidhu la til: 'Vi har en forbindelsesoffiser for å sende nummerplater til politiet hvis det noen gang er problemer; Vi prøver å gjøre det så trygt som mulig.

'Noen liker å drikke og den slags ting, vi liker bare biler. De er vår stolthet og glede, det vi er interessert i.

anakondas sexstilling

'Dessverre betyr denne hendelsen at vi alle kommer til å bli tjæret med den samme penselen - folk vil si at vi er gutteløpere.'

Se Også: