Kan du gjette hvem? Casted Member av Saved By The Bell ser ut som ugjenkjennelig

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lark Voorhies

Kan du gjette hvem?(Bilde: Getty)



Etter flere års venting, ble Saved By The Bell -gjengene endelig gjenforent for en nostalgisk sketsj på Jimmy Fallon i går.



Selv om vi sier cast, var det minst to kjente ansikter på hit 90 -tallsshowet som mangler.



jp og binky baby

Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar), AC Slater (Mario Lopez), Kelly Kapowski (Tiffani Thiessen), Jessie Spano (Elizabeth Berkley) og Mr Belding (Dennis Haskins) dukket alle opp.

Men Screech (Dustin Diamond) var ikke der etter at han nylig ble løslatt mot kausjon etter at han ble arrestert for angivelig å ha båret et bryterblad og stukket en mann.

(Bilde: Getty / Rex)



Det manglet også en ponnihale-bærende Lisa Turtle, spilt av Lark Voorhies.

motorsykkel viser Storbritannia 2014

Mens de fleste av rollebesetningene ser ganske mye ut nøyaktig det samme, spesielt Mark og Elizabeth, den fraværende 40-åringen ligner ingenting på tenåringen.



Dette bildet ble tatt i fjor, da skuespilleren, som også spilte hovedrollen i Good Morning, Miss Bliss, gjorde en sjelden offentlig opptreden på Hollywood -premieren på Where We Started.

vicky pattison vekttap
Reddet av klokken

Full cast (Bilde: Rex)

Med sminken påført dårlig og med parykk, ser Lark ingenting ut som hun gjorde på fan-favoritten fra 90-tallet.

I 2013 hevdet moren til Lark at datteren hennes led av bipolar, og det var også påstander om at hun led av en krise, men Lark dukket senere opp i den amerikanske showet Inside Edition for å 'sette rekorden rett' og sa disse påstandene hadde ingen relevans for henne.

Sjekk rollebesetningen på Jimmy Fallon i videoen nedenfor ...

Se Også: