Families of the Brave tvinger veldedighet til å beholde opptil 80% av veldedige virksomheter

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hjelp til helter? Ikke så mye som du tror



En ny veldedig organisasjon for de væpnede styrker kalt Families of the Brave samler inn penger over hele landet for det som ved første øyekast virker som en verdig sak.



Det er vår visjon å hjelpe og støtte de som trenger det når de forlater tjenestene som har blitt både psykisk og fysisk skadet, og å lindre noen av plagene som medfører både dem selv og deres familier, sier nettstedet.



Vi er en veldedig organisasjon som støtter de skadde og deres familier når de kommer tilbake til Storbritannia fra konflikter i utlandet.

Som for å bevise poenget med at det hjelper alle tre tjenestene, bærer det logoene til hæren, marinen og flyvåpenet. Dens innsamlere selger loddtrekninger for prisklasser som koster £ 2,50 hver, og jeg møtte en av bodene deres på en travel hovedstasjon.

Vi donerer så mye penger vi kan til de skadde troppene og deres familier, sa en av innsamlingsaksjonene og stod ved siden av et bord draperet i et unionsflagg og en stor plakat som viser servicepersonell. Vil du være villig til å hjelpe?



fire i en seng sandwich

Etter å ikke ha kommet over denne organisasjonen før, spurte jeg: Er dette for veldedighet?

Ja, det er for de skadde soldatene og deres familier, andre verdenskrig til i dag, sir, var svaret.



Jeg ville være helt sikker på at pengene mine gikk til et godt formål, og jeg spurte: Og alt går til veldedighet?

Det går til hæren, marinen, luftvåpenet, jeg ble forsikret.

jose antonio reyes krasjer

Det er dessverre langt fra sannheten.

Det jeg ikke ble fortalt er at innsamlingsaksjonene jobber for et privat selskap kalt Sterling Promotions Limited, også kjent som Sterling Support.

På nettstedet sier selskapet at minimum 20% av pengene som samles inn ved premietrekningssalget går til veldedig organisasjon.

Sagt på en annen måte, opp til 80% kommer aldri til Families of the Brave eller de skadde soldatene den hevder å ville hjelpe.

Sterling Promotions drives av 45 år gamle Nicholas Travis, fra Poulton-Le-Fylde i Lancs.

Det er tilfeldigvis der Families of the Brave, drevet av en Wendy Houghton, også er basert.

Ingen har kommet tilbake til meg.

Og jeg ville spørre hvilken erfaring Families of the Brave har med å rehabilitere skadde og traumatiserte soldater. Noen som kom tilbake til meg var forsvarsdepartementet.

Jeg spurte om Families of the Brave var autorisert til å bruke de offisielle væpnede styrkenes logoer.

Det er det ikke, og har blitt beordret til å fjerne dem fra nettstedet.

Sterling Promotions viser en annen klient på sitt nettsted, Army of Angels.

chelsea vs liverpool kanal

Denne veldedigheten fortalte meg at den nå har skilt selskap med Sterling, men da de jobbet i partnerskap mottok den bare 20% - noe som er greit så lenge donorer ble fortalt dette.

Army of Angels har bemerkelsesverdig lignende mål som Families of the Brave, å støtte medlemmer av Storbritannias væpnede styrker som har blitt skadet, fysisk eller psykisk, mens de tjener landet sitt i konflikter rundt om i verden.

boris johnson morsomt ansikt

Vi støtter også deres familier og medavhengige.

Som minner meg om et tredje antrekk, Afghan Heroes, som har blitt overtatt av veldedighetskommisjonen etter at bare 3% av midlene gikk til veldedig arbeid.

Det uttalte målet var å: Støtte familiene til falne soldater, støtte våre tilbakevendende soldater, støtte sårede soldater.

Det er kanskje derfor en plakat på det uoffisielle Army Rumour Service -nettstedet arrse.co.uk reiste det som virker som et gyldig spørsmål.

Hvor mange veldedige organisasjoner trenger vi?

Sterling Lotteries, et selskap basert i Cumbria som administrerer veldedighetslotteri for veldedige formål, inkludert Army of Angels, har bedt NEWSAM om å påpeke at det på ingen måte er forbundet med Sterling Promotions og er et eget selskap helt.

Se Også: