Boris Johnsons mest skremmende gaffes avslørte da han trakk seg som utenriksminister

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Boris Johnson trakk seg i dag som utenriksminister, og kastet Theresa Mays regjering i enda mer uro.



Nyheten kom mindre enn 24 timer etter at Brexit -sekretær David Davis trakk seg.



Et av de mest gjenkjennelige ansiktene til Tory -partiet og en ledende Leave -kampanjefigur, Boris har blitt et kjent navn - og ikke bare på grunn av hans varemerkehår.



Tory gigantens gaffes har uten tvil blitt mer kjent enn hans politikk.

Her tar vi en titt på noen av hans verste ...

1. Da han kalte svarte mennesker for 'piccaninnies'

Boris Johnson

Utenriksministeren er kjent for å sette foten i den (Bilde: GETTY)



Boris Johnson beskrev svarte mennesker som flaggvinkende pikcaniner med vannmelonsmil i en spalte fra 2002 for Daily Telegraph.

Han unnskyldte seg seks år senere for rasemordene han brukte for å håne Tony Blairs reiser over hele verden.



Han skrev: For en lettelse det må være for Blair å komme seg ut av England. Det sies at dronningen har blitt glad i Samveldet, delvis fordi den forsyner henne med jublende folkemengder av flaggviftende pykanier.

I en annen passasje la han til: De sier at han er kort tid til Kongo. Uten tvil vil AK47-ene bli stille, og pangasene vil stoppe hackingen av menneskekjøtt, og stammekrigerne vil alle bryte ut i vannmelonsmil for å se den store hvite høvdingen røre i sin store hvite britiske skattebetaler-fugl.

Richard Madeley og Judy Finnigan gikk fra hverandre

2. Da han anklaget Papua Ny-Guinea for «kannibalisme og sjefdrap»

Bemerkninger fra Papua Ny -Guinea forårsaket en internasjonal hendelse (Bilde: WPA Pool)

Boris måtte beklage overfor Papua Ny -Guinea i 2006.

Det kom etter at han skrev i Daily Telegraph: 'I 10 år har vi i Tory-partiet blitt vant til orgier i papua Ny-Guinea-stil med kannibalisme og sjefdrap, og det er med en glad forundring vi ser på galskapen oppsluker Arbeiderpartiet. '

Jean L Kekedo, Papua Ny -Guineas høykommissær i London, var ikke fornøyd og sa: 'Jeg anser kommentarene fra en britisk senior parlamentsmedlem som veldig skadelig for bildet av Papua Ny -Guinea og en fornærmelse mot integriteten og intelligensen til alle Papua New Guineans. '

3. Den gangen han rugby taklet en 10 år gammel japansk gutt

Boris Johnson ble tvunget til å be om unnskyldning til en skolegutt etter at han skulder barret ham under en & apos; vennlig & apos; kamp med rugby.

London -ordføreren, som er på forretningsreise i Japan, banket Toki Sekiguchi - bare 10 år gammel - i bakken mens han løp med ballen.

4. Da han hevdet at Tyrkias president hadde sex med en geit i et dikt

Recep Tayyip Erdogan

President Recep Tayyip Erdogan (Bilde: Getty)

I mai ble Boris Johnson tildelt 1000 pund for å ha vunnet en konkurranse om å skrive det beste offensive diktet om Recep Tayyip Erdoğan, Tyrkias president.

I diktet antydet Johnson at president Erdoğan var glad i å ha sex med geiter.

andrew er en kjendis

Her er limeriken i sin helhet.

Det var en ung kar fra Ankara, som var en kjempeflott mann.

Helt til han sådde villhavre, ved hjelp av en geit, men han stoppet ikke engang for å tenke.

5. Å si at Barack Obama var 'del-kenyansk'

USAs president Barack Obama taler om skytingen i Orlando mot finansdepartementet etter å ha stevnet med sitt nasjonale sikkerhetsråd i Washington, DC 14. juni 2016. Det hvite hus kunngjorde at Obama besøker Orlando 16. juni. FOTOGRAF AV UPI / Barcroft Images London -T: +44 207033 1031 E: hello@barcroftmedia.com -New York -T: +1212796 2458 E: hello@barcroftusa.com -New Delhi -T: +91 11 4053 2429 E: hallo@barcroftindia. com www.barcroftimages.com

President Obama forlot vervet i januar (Bilde: Barcroft Media)

Mens han kjempet for Stemme permisjon, tok Johnson unntak fra USAs president Obamas inngrep og advarte Storbritannia om å stå bak i køen i handelsforhandlinger etter Brexit.

Som svar førte Johnson til opprør ved å foreslå at Obama fjernet en byste av Churchill fra Oval Office som et 'symbol på den kenyanske presidentens forfedres motvilje mot det britiske imperiet'.

6. Selv Theresa May har hånet ham

Fru May har ertet utenriksministeren (Bilde: Carl Court)

Theresa May hånet Boris Johnson i sin lederskapslansering for mindre enn to uker siden over vannkanonen han kjøpte i en reklamebrann etter opptøyene i London.

Som innenrikssekretær blokkerte hun bruken av enhetene på 200 000 pund slik at de kunne forsvinne i et depot i Kent.

kurt cobain og courtney love

Hun spøkte med ambisjonen om å forhandle i EU, hun spøkte: Jeg ser ut til å huske sist han gjorde en avtale med tyskerne, han kom tilbake med tre nesten nye vannkanoner!

7. Da han sammenlignet EU med Hitler

Boris Johnson

Boris har gjort et stort antall gaffes (Bilde: Getty)

I en spalte for Telegraph i mai sammenlignet Boris EU med Hitlers Tyskland.

Han sa at unionen planla å implementere en superstat, akkurat som Hitler.

Han sa at mens byråkrater i Brussel bruker forskjellige metoder fra nazidiktatoren, deler de målet om å forene Europa under en myndighet.

8. Da han fornærmet Kina under OL i Beijing

Han var ordfører i London da han fornærmet Kina

I 2008 fornærmet han vertene mens han besøkte OL i Beijing, da han sa at det var en misforståelse at bordtennis hadde blitt oppfunnet av kineserne og faktisk hadde utviklet seg fra et viktoriansk engelsk spill kalt 'whiff-whaff'.

Les mer

kylie jenner body 2015
Kaos da Boris Johnson og David Davis trekker seg over Brexit
Boris trekker seg - kaster May ut i fare Boris Johnsons fullstendig oppsigelsesbrev Brexiteer David Davis slutter ved midnatt Les Davis & apos; ødeleggende brev i sin helhet

9. Hans kommentarer om kjønnslemlestelse av kvinner

Boris var ikke glad for hvordan vestlig bistand ble brukt

Den britiske regjeringen har vært klar på sin motstand mot praksisen med kjønnslemlestelse av kvinner, så det vil være vanskelig å forene hans ord i en tilskuer fra 2002 etter et besøk i Uganda.

Han sa: 'Nesten hver dollar vestlig bistand virker knyttet til et program for kvinnelig frigjøring-utryddelse av klitorektomi, polygami, brudepris eller hva som helst. Og mens noen lesere kan føle uklart at den afrikanske hannen ikke skal stemples til å forlate sine gamle privilegier, kan man ikke tvile på den omsorg - som grenser til besettelse - som vestlige arbeidere forfølger.

10. Da han fornærmet en sikh -kvinne på besøk i det hellige tempel

I mai 2017 opprørte den utsøkte utenrikssekretæren en sikh-kvinne under sitt besøk i et hellig tempel.

Boris - Storbritannias eldste diplomat - var i Nirman Sewak Jatha Sikh -tempelet i Bristol da han begynte å snakke om å stoppe handelsavgifter på whisky mellom Storbritannia og India.

Men dette gikk ikke bra med en kvinne som sa at det var i strid med hennes religion å drikke.

Hun sa sint til Boris: 'Hvordan tør du snakke om alkohol i et sikh -tempel?'

En forvirret BoJo forsøkte å be om unnskyldning - men kvinnen fortsatte å beklage ham og fortalte ham om alkoholens effekt på familien hennes.

Kilder nær Boris sa etterpå at han rett og slett forsøkte å gjøre et poeng om hvordan tollfri handel kan være 'enorm for begge sider' og de andre 30 personene i rommet 'ønsket hans kommentarer hjertelig velkommen'.

11. Da han sa at Libya var fullt av døde kropper

Boris møtte oppfordringer om å bli avskjediget i oktober 2017 etter en forbløffende gaffel på et utkantarrangement under Høyre -konferansen.

Johnson sa at turen til Libya i august var 'fantastisk' og sa: 'Jeg tror det er et reelt utsikter til at noe skjer der.'

Han fortalte hendelsen: 'Det er et utrolig land, jeg mener at du aldri har sett noe - beinhvite sand, vakre hav, Ceasar's Palace, åpenbart, du vet, det virkelige ... Utrolig sted.

'Det har et reelt potensial og unge mennesker som ønsker å gjøre alle slags teknologiske ting.

'De har en strålende visjon om å snu Sirte, ved hjelp av Sirte kommune, til å gjøre det til neste Dubai.

åndelig betydning av 811

'Det eneste de må gjøre er å rydde de døde likene, og så er vi der.'

Tusenvis har dødd siden Libyas borgerkrig brøt ut i 2011 da den langsiktige lederen oberst Muammar Gaddafi ble styrtet. ISIS -militante tok kontroll over kystbyen Sirte i 2015 og ble bare kastet ut i 2016.

Skygge utenrikssekretær Emily Thornberry sa at Johnson 'grimme, stygge og grusomme' vits var en 'skam' og at han 'ikke hører hjemme på kontoret som utenriksminister'.

Se Også: