Alle Strictly Come Dancing -proffene som har sluttet og hvorfor de forlot det populære BBC -programmet

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Strictly Come Dancing har hatt sin rimelige andel av raserianfall og økser, og mange anledninger har gjort opp for flere visninger enn selve dansen.



Det populære BBC -showet har blitt prydet av mange dansende fagfolk som tar tak i gulvet mens de slår seg sammen med en kjendis.



Til tross for de imponerende danserutinene, kunne noen proffer bøye seg før de ble bedt om å gå.



Den siste pro -danseren som forlot showet er AJ Pritchard - som sluttet i mars tidligere i år.

25-åringen stilte seg fra stillingen i showets rollebesetning med en uttalelse som skildret hans ønske om å gå i tv med en yngre bror Curtis Pritchard.

AJ Pritchard

AJ Pritchard (Bilde: BBC / Ray Burmiston)



Og AJ har nå åpnet seg for den virkelige årsaken bak avgjørelsen, og innrømmet at han strengt drev ham så tøff med de slitsomme 18-timersdagene at han 'ikke hadde noe liv'.

'Det tok seks måneder av livet mitt, noen dager ville jeg jobbe 18-timers dager fordi jeg danset og koreograferte,' sa han til Sol .



'Jeg hadde ikke et liv, og jeg ønsket å kunne gjøre mer.'

Hans beslutning om å forlate showet ble fulgt av planer om å bli 'den neste mauren og desen' med Curtis.

Han fortsatte: 'Jeg vil ha mitt eget merke, og det var ting jeg ikke kunne gjøre på grunn av Strictly -merket og tiden det involverte,' fortsatte han.

'Jeg vil vise folk det jeg & om, - ikke bare, & quot; Her er min kjendispartner i år som jeg skal vise frem & apos ;.

'Jeg måtte avvise ting tidligere, som jeg var opprørt over noen ganger, men jeg forsto at jeg var en del av Strictly Come Dancing. Nå skal jeg forfølge ting jeg ikke hadde tid til. Det er det riktige trekket. '

AJ la til at det kommer som en 'lettelse å endelig slutte' og innrømmet at han ville angre på at han ikke gjorde det nå.

Kevin Clifton

Kevin Clifton (Bilde: BBC / Ray Burmiston)

Ikke lenge før AJ forlot serien, skisserte Kevin Clifton også planer om å slutte med serien.

Innrømmet at han ble oppfordret til å slutte av kjæresten Stacey Dooley - som han vant hele showet med i 2018.

Beslutningen ble ansporet av potensialet til å starte en TV -karriere sammen, noe paret fortsatt jobber med.

Etter seks år på showet, tok han til sosiale medier for å fortelle fansen at han fortsatte.

Siden jeg først ble kalt 'Kevin from Grimsby' av Sir Bruce Forsyth i 2013, har jeg opplevd toppene på fem finaler, vunnet en Guinness -verdensrekord på It Takes Two, Strictly Arena -turen glitterball og deretter det ultimate å vinne 2018 -serien med Stacey Dooley, skrev han.

Etter å ha avsluttet den siste serien med Children in Need -trofeet og julespesialen, vil jeg gå på et høyt nivå og har derfor bestemt meg for at tiden er inne for å gå videre og fokusere på andre områder av livet mitt og karrieren, fortsatte han.

Jeg vil takke alle proffene for at de inspirerte meg hver dag, så vel som alle mine kjendispartnere, fortsatte han.

Hele teamet bak kulissene har alltid gjort familien Strictly til det det er og det vakreste showet å jobbe for. Takk til alle som noen gang har stemt på meg og mine partnere. Det betyr verden, la han til.

Gorka Marquez

Gorka Marquez (Bilde: BBC / Ray Burmiston)

Etter å ha blitt med på showet i 2016, gjorde Gorka Marquez virkelig et navn for seg på dansegulvet som proff.

Men ting ble sure da han ble degradert til en backer -danserstilling i fjor etter mye spekulasjon.

Han kunngjorde personlig nyheten for fansen, men insisterte på at han fortsatt ville delta i ukentlige gruppedanser.

Mens Gorka sa at tiden hadde tillatt ham å nyte mer tid med sin nyfødte datter Mia med partneren Gemma Atkinson, gledet han seg til å ha en mer aktiv del i showet.

Men fansen vil bli glad for å vite at Gorka kommer til å komme tilbake til showet i år, og rapporter sier at han forventes å erstatte profesjonelle Kevin.

Dette betyr at Gorka sannsynligvis vil gjøre en triumferende retur til festsalen med en ny kjendis på armen.

Brenda cole

Brendan cole (Bilde: BBC / Ray Burmiston)

Etter hele 13 år på hitprogrammet avslørte Brenden Cole at han ble droppet av BBC -sjefer tilbake i 2018.

Profesjonell danser innrømmet tydelig at han var i sjokk & apos; etter at Beeb tok en & apos; redaksjonell beslutning & apos; ikke å fornye kontrakten.

Brendan innrømmet at han ønsket å bli på Strictly, og at han kommer til å savne å være en del av laget.

beste blekemiddel for hår

Han sa: 'Ja [jeg ville fortsatt være en del av det]. Jeg har alltid sagt så lenge jeg har en lidenskap for det, vil jeg være der. Min lidenskap er fortsatt veldig mye der. Jeg kommer til å savne å være en del av teamet. Jeg kommer til å savne å være en strengt danser.

'Det er litt rart å forestille seg at du ikke har det som din ... Jeg gjør selvfølgelig mange andre ting, men det viktigste jeg har vært kjent for er å være danser på Strictly. Veldig rart å si dette høyt. Det føles ganske rått.

Brendan innrømmet at han ville foretrukket å ha tatt beslutningen om å forlate seg selv i stedet for å bli dyttet ut av døren.

Han sa: Det er deres [BBCs] avgjørelse, maktene som er innenfor BBC, de vil ha en visjon om showet, og jeg er ikke en del av visjonen, det er OK. Hør, jeg godtar, du må godta hvilke beslutninger som tas.

Jeg ville foretrukket å ha tatt avgjørelsen selv, men kanskje jeg aldri ville ha tatt det fordi jeg elsker å være med på showet.

De siste fem årene har jeg egentlig ikke bråket mye på showet med partnerne mine, de har ikke klart å gjøre det jeg har ønsket å gjøre. Ingen respekt for dem. Jeg har ikke hatt en av de som hadde litt danseopplevelse som du virkelig kan utfordre.

Så det er en av de tingene du går, jeg har stilt dette spørsmålet mange ganger om meg selv: ‘Når går jeg?’ Hvert år har jeg gått, ‘jeg elsker showet for mye’. Jeg elsker det faktum at jeg har vært der fra starten. Jeg føler at jeg har gjort en enorm forskjell på showet og showet som det er i dag.

James og Ola Jordan

Ola og James Jordan (Bilde: PA)

Ola og James Jordan var kjente proffer på showet.

James ble først revet tilbake i 2014, etter å ha blitt fortalt at han ikke var en del av Strictlys planer og ble tilbudt en lav profil som jobbdanser.

Han fortalte venner at han var livlig fordi han føler at han har vært lojal mot BBC i så mange år.

Da James var borte i 2014, måtte Ola ta den pinefulle avgjørelsen om hun ville trekke seg.

Ola sier at hun føler seg tryggere når James er på showet - spesielt etter mobbingen som involverte medproff Karen Hauer i 2013, som så henne truet med å forlate halvveis i serien.

Imidlertid ble hun overtalt til å komme tilbake og fortsatte å danse med skuespilleren Ashley Taylor-Dawson til de ble stemt av i semifinalen.

Ola sluttet imidlertid oppsiktsvekkende showet året etter, ettersom forholdet til showsjefer ble surt etter at James & apos; øks.

Ola var den kvinnelig profesjonelle som hadde lengst tid på showet i beste sendetid, men på grunn av økende spenning med sjefer tok hun beslutningen om å gå.

Artem Chigvintsev

Artem Chigvintsev (Bilde: WireImage)

Artem Chigvintsev sluttet med showet tilbake i 2013, etter å ha innrømmet at han bestemte seg for å bli i USA etter å ha vist seg i den amerikanske versjonen av showet.

Han sa at det var 'tøft' å jobbe med forskjellige mennesker fordi 'alle prøvde å bringe noe nytt'.

Russeren, som vant dansekonkurransen med Kara Tointon i 2010 og endte med å date skuespilleren, har dukket opp på Dancing With The Stars - den amerikanske versjonen av Strictly - siden han forlot Storbritannia.

Når han snakket på et veldedighetsarrangement i Los Angeles, sa han til Press Association: 'For meg det som var tøft ...

'BBC fortsatte å bytte produsenter og utøvende produsenter av showet. Så når du virkelig vet hvordan du jobber med en person, endrer de seg og du prøver å finne en måte å jobbe med en annen person.

'Jeg tror det var min største bestemmelse for hvorfor jeg ønsket å forlate showet.

'Alle prøvde å bringe noe nytt og prøvde å endre det. Jeg er alltid en stor troende på hvorfor endre noe når det virkelig fungerer. Jeg tror det er den største grunnen til at jeg dro.

'Jeg hadde det gøy i fire år, jeg hadde forskjellige partnere og var så heldig å vinne showet. Jeg ville bare prøve noe annet. Da Dancing With The Stars nærmet seg meg, tenkte jeg på det og hvorfor ikke prøve?

'Jeg vet ikke hva fremtiden bringer. Vi får se.

'Jeg kommer definitivt til å gjøre noe i Storbritannia, men jeg vet ikke om det kommer til å være strengt som en konkurrerende profesjonell.'

Pasha Kovalev

Pasha Kovalev (Bilde: BBC)

svart marihøne med gule flekker

Pasha Kovalev kunngjorde sin beslutning om å trekke seg fra showet i fjor.

Pro -danseren vant showet tilbake i 2014 med Caroline Flack og møtte kjæresten Rachel Riley på showet i 2013.

Nyheten ble kunngjort av Strictly & s offisielle Twitter -side, som skrev: 'Dessverre etter åtte utrolige serier har den strålende @PashaKovalev bestemt seg for å forlate #Strictly.

'Pasha, fra oss alle, takk for din fantastiske koreografi og rutiner gjennom årene. Du vil bli sterkt savnet!

'Siden han kom til showet i 2011, har han konkurrert i åtte serier, kommet til fire finaler og ble kronet til mester med Caroline Flack i 2014.

'Vi vil takke ham for alt han har bidratt med til showet gjennom årene og ønsker ham det beste for fremtiden.'

Danseren delte sin egen uttalelse og sa: 'Etter å ha scoret 93 perfekte tiere, nådd 4 finaler og løftet 1 glitterball, er det på tide for meg å finne en ny utfordring, og derfor har jeg bestemt meg for å ta fjoråret - min siste sesong på Strengt.

'Jeg har hatt 8 fantastiske år, fulle av fantastiske minner, takket være de utrolige partnerne, profesjonelle og myriaden av bak kulissene team som alle jobber for å gjøre Strictly den fantastiske produksjonen det er.

'Den største takken går til alle medlemmer av publikum som har støttet meg så mye i løpet av disse årene - jeg gleder meg til å se deg på Strictly Pro -Tour til våren, og for mange fremtidige eventyr som kommer!'

Flavia Cacace, Vincent Simone og Erin Boag

Flavia Cacace og Vincent Simone (Bilde: PA)

I 2014 kunngjorde Flavia Cacace, Vincent Simone og Erin Boag sin beslutning om å forlate showet.

Tidligere Strcitly -profesjonelle Vincent og Flavia har danset sammen i mer enn to tiår, men kalte det en dag på sin tid på showet.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Sjokkavgangene deres ble kunngjort av Beeb.

Da han sluttet, insisterte Flavia på at paret alltid ville danse sammen.

Hun sa: 'Vi gir definitivt ikke opp å danse, vi vil alltid danse. Forhåpentligvis gjør vi nye prosjekter. Jeg tror vi legger fra oss koffertene, men skoene vil fortsatt være ute.

Se Også: