Full liste over de 54 RBS -filialene som stenger i England og Wales

The Royal Bank Of Scotland Group Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Disse vil bli et sjeldnere syn på hovedgaten(Bilde: PA)



RBS har sagt at den planlegger å stenge 54 flere filialer i England og Wales, noe som fører til 258 tap av jobber.



Filialene stenges fra januar neste år, og kommer etter en gjennomgang av virksomheten i England og Wales.



khloe kardashian plastisk kirurgi

- Vi innser at dette er vanskelige nyheter for våre kolleger, og vi gjør alt vi kan for å støtte de som er berørt. Vi vil sørge for at tvangsoppsigelser holdes på et absolutt minimum, sier banken i en uttalelse.

De nye nedleggelsene kommer i tillegg til planene som ble annonsert i mai om å stenge 162 filialer over hele England og Wales.

Rob MacGregor, Unite nasjonale offiser, sa: Det er helt ekkelt at Royal Bank of Scotland har frimodigheten til å kunngjøre at enda flere viktige lokale bankkontorer vil stenge dørene permanent.



'Denne kunngjøringen skaper ytterligere elendighet for lokalsamfunn i England og Wales som allerede har sett bortfallet av lokale banktjenester som filialer som ble skiltet av banken tidligere i 2018 som et alternativ for kunder hvis filialer stengte, og nå lider av en lignende skjebne.'

RBS sa at de aller fleste stedene som blir stengt i England og Wales er i nærheten av en annen Royal Bank of Scotland eller en annen NatWest -filial.



De 54 stedene stenger i januar

  1. London, Kensington High Street
  2. Enfield
  3. Watford
  4. Kingston Upon Thames
  5. London Notting Hill Gate
  6. Eastbourne
  7. Wolverhampton
  8. Swansea
  9. Belper
  10. Cardiff Roath
  11. Prestatyn
  12. Basildon
  13. Ipswich
  14. Bournemouth
  15. Congleton
  16. Svelgeste
  17. Matlock
  18. Ashbourne
  19. Darlington
  20. Chapel-en-le-Frith
  21. Pemberton
  22. Leigh
  23. Manchester Droylsden
  24. Bamber Bridge
  25. Dronfield
  26. Hindley
  27. Radcliffe
  28. Buxton High Street
  29. Bolton Harwood
  30. Poulton-le-Fylde
  31. Altrincham
  32. Formby
  33. Sheffield Ecclesfield
  34. Romiley
  35. Shaw
  36. South Elmsall
  37. Fleetwood
  38. Atherton
  39. Marple
  40. Hazel Grove
  41. Prescot
  42. Standish
  43. Partington
  44. Burscough Bridge
  45. Kirkham
  46. Ramsbottom
  47. Hathersage
  48. Parbold
  49. Adlington
  50. Maghull
  51. Croston
  52. Disley
  53. Prestbury
  54. Blackpool Talbot Square

Hvorfor stenges så mange filialer og banken som aldri var det

Royal Bank of Scotland (Bilde: Getty)

De siste årene hadde planen vært å ta RBS -filialene i England og Wales, og spinne dem til en ny 'utfordrerbank' kalt Williams & Glyn.

'Royal Bank of Scotland detaljhandelvirksomhet i England og Wales har i hovedsak vært drevet som en frittstående bank i rundt åtte år,' sa RBS tidligere.

Den planen er nå over.

vekttapets hellige gral

'Vi lanserer ikke lenger Williams & Glyn som en utfordrerbank, og vi har nå to filialnett som opererer i nærheten av hverandre,' sa talsmennene til RBS.

'Som et resultat av dette har vi måttet gjennomgå vårt overordnede filialavtrykk i England og Wales, og vi har tatt den vanskelige beslutningen om å stenge en rekke Royal Bank of Scotland -filialer,' sa banken tidligere i år.

I fjor unngikk RBS tvangssalget av Williams & Glyn, som ble pålagt av regulatorer som en del av bankens forpliktelser i henhold til statsstøttereglene etter statens redning på 45 milliarder pund på finanskrisens høydepunkt.

I stedet vil RBS sette opp penger som skal deles mellom såkalte 'utfordrerbanker' for å hjelpe dem med å konkurrere bedre med større spillere.

Andre var sterkt kritiske til beslutningen om å forlate prosjektet.

betydningen av nummer 23

Williams- og Glyn -sagaen ruller videre mens Royal Bank of Scotland fortsetter med sin sjambolisk dårlige ledelse av denne virksomheten, sa MacGregor fra Unite.

FSBs Cherry sa: Det er grundig skuffende å se RBS bruke det mislykkede salget av Williams & Glyn som en unnskyldning for å desimere ytterligere Storbritannias bankkontor. '

billetter til wimbledon 2014

Han la til: 800 millioner pund som RBS har satt opp for å unngå salget av Williams & Glyn må legges i hendene på dem som virkelig vil gjøre en forskjell. Det var frustrerende å se 45 millioner pund med dedikert finansiering for gratis filialtilgang fjernet fra den reviderte RBS -pakken. '

Du bankalternativer hvis filialen din stenger

(Bilde: Dumfries og Galloway Standard)

Selv om mange mennesker er glade for å gjøre det meste av sin bankvirksomhet på nettet, er andre ikke det.

Ettersom RBS går videre med planene om å stenge enda flere bankkontorer, er det viktig at det sikrer at alle forbrukere har tilgang til banktjenester hver dag, uansett hvor de bor, 'Gareth Shaw, Hvilken? Money Expert, sa.

'Nedleggelse av filialer skjer i et alarmerende tempo, med nesten to tusen som har stengt siden 2015 alene, så lokalsamfunn vil med rette bli bekymret over denne siste kunngjøringen.

'I en tid der endringer i finansieringen av minibanker som er gratis å bruke, truer maskiner i hele Storbritannia med nedleggelse, må forbrukerne ha forsikring om at de kan fortsette å få tilgang til finansielle tjenester og kontanter de trenger.

De sist gang den stengte grener , Sa RBS til NEWSAM Money at det 'jobbet hardt for å utvikle nye tjenester' da det stenger folks lokale filialer.

Dette er måtene det foreslo at folk banker på:

Digitalt

  • Mobilapp og nettbanktjenester for alle kunder og Bankline for forretnings- og kommersielle kunder;
  • 24/7 Webchat for personlige kunder, sosiale medier, telefoni og sikker tekstmelding for de tider da ansikt til ansikt ikke er nødvendig;
  • Free-Agent, en gratis skybasert regnskapsprogramvare for små bedrifter, for å hjelpe våre kunder med å holde oversikt over økonomien og rapportere sine skatter digitalt. Den er enkel å bruke, reduserer feil og sparer våre små bedriftskunder verdifull tid. Og med kundens tillatelse kan vi koble den til forretningskontoen sin, slik at vi kan dele data for sanntidssamtaler om et lån, eller en annen løsning for å øke virksomheten.

Ansikt til ansikt bank

  • Med postkontoret: innen andre halvdel av 2018 vil 99,7% av alle kundene våre bo innen 15 minutter etter en filial, en mobilfilial eller et postkontorsted;
  • Postkontoret har 11 600 filialer over hele Storbritannia, og kundene våre har fordeler av lengre åpningstider - med over 4000 filialer åpne på søndager.
  • Mobile filialer - flåten betjener mer enn 603 britiske lokalsamfunn hver uke gjennom 717 stopp i byer og landsbyer;
  • Dedikert TechXpert i alle filialer i Storbritannia som støtter våre kunder med sin digitale bank og sikkerhet online;
  • Community Bankers - kolleger som kjenner sine lokalsamfunn og hjelper kunder med sine individuelle økonomiske mål og støtter lokalsamfunn for å være trygge og sikre;
  • Forretningsvekst gjør det mulig å støtte små bedriftskunder ved å tilby spesialisert råd og med arrangementer og opplæring for å støtte deres forretningsbehov. De satte bedrifter i kontakt med lokale eksperter, over hele banken og gjennom nettverkene i byen eller byen for å hjelpe bedrifter der og når de trenger det mest;
  • Videobanktjenesten lar kundene koble seg til oss uansett hvor de er. Videobanker kan hjelpe på mange forskjellige måter, på et sted som er mest praktisk for hver kunde. Tjenestene inkluderer fullstendig finansiell sjekk, åpning av kontoer og diskusjon av deres kortsiktige lånebehov. Denne tjenesten kan nås på en mobil eller et nettbrett, via en videotilkobling.

Selvbetjening

  • Kunder kan selvbetjene gjennom våre minibanker, forretninger for hurtiginnskudd og kontanter og innskuddsmaskiner;
  • 66% av vårt filialnettverk vil ha myntfasiliteter og 58% vil ha ADU-er.

Kurertjeneste / der du bor

  • Kurerer med våre Bank to You- og Direct Cash -produkter.

Se Også: