Den hemmelige kilen som rev Fern Britton og Phil Vickery fra hverandre etter 20 års ekteskap

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fern Britton, 62, og Phil Vickery, 58, kunngjorde begge på sine separate Twitter -kontoer at de deler seg etter 20 års ekteskap onsdag.



Paret, som møttes på Ready Steady Cook på 90-tallet og fortsatte med å knytte knuten i år 2000, så ut til å ha en perfekt forening og nyheter om skilsmissen deres har skapt fans.



Imidlertid ser det ut til at de har vokst en del de siste årene, noe som i stor grad kan skyldes at Phil misliker Fern & apos; endre & apos; som hun & apos; fant seg selv & apos; da hun nærmet seg senere liv.



jacqueline er en kjendis

Etter nyheten om Fern og Phils splittelse, avslørte en TV -kilde til MailOnline: 'Jeg har sett Fern og Phil sammen og har aldri sett den morsomme kjemi de pleide å ha på skjermen.

Fern Britton og Phil Vickery har kunngjort at de går fra hverandre etter 20 års ekteskap (Bilde: PA)

Fern har forandret seg totalt. Hun har blitt veldig selvsikker, og det har vært tydelig ved å være rundt Phil at han er veldig smertefull og anstrengt under det hele. '



Det ser ut til at den sprudlende forfatteren fant seg selv da hun ble eldre ettersom hun ikke lenger måtte ta seg av en ung familie.

Jeg snakker med mange av vennene mine som er i 50- og begynnelsen av 60 -årene, og vi føler alle det samme. Barna blir sortert, og vi kan slutte å være så ansvarlige som voksne, forklarte hun til Good Housekeeping.



Vi må til en viss grad være ansvarlige, men vi kan gå tilbake til hvem vi var i begynnelsen, før vi gjorde alle de ansvarlige tingene vi måtte gjøre. Den driver igjen. Vi får strøm igjen, la hun til.

Det antas at Fern's persona endret seg da hun forlot This Morning i 2009 og Phil bestemte seg for å fortsette å vises på kjøkkenet i serien.

De siste årene har de vokst en del, som i stor grad kan skyldes at Phil misliker Fern & apos; endre & apos; som hun & apos; fant seg selv & apos; da hun nærmet seg senere liv (Bilde: Ken McKay / Rex Features)

En kilde la til publikasjonen: 'Etter å ha forlatt showet, ble hun en annen personlighet og alle la merke til det. Det var også rart for alle at Phil ble på This Morning da hun forlot hadde vært så fryktelig. Ingen har noen gang forstått det. '

Som et resultat av at Fern prøvde nye ting - inkludert en stint på Strictly og ble blekket opp - gjorde Phil det klart at han ikke var opptatt av & apos; new & apos; henne.

Fern delte tidligere med Radio Times at Phil ikke snakket med henne på fire dager da hun først prøvde en spraytan før forestillingen hennes på Strictly Christmas -spesialen tilbake i 2010.

Hun fortalte: 'Den største rekken min mann Phil og jeg hadde var da jeg først tok på meg brunfarge.

'Som kokk er han veldig følsom for lukter, og han tåler det ikke.'

Hun la til: 'Vi snakket ikke på fire dager. Jeg har overbevist ham om at det er en vesentlig del av Strictly-opplevelsen, og han vil sove i ekstra rom på spray-tan-dager. '

Phil mislikte at hun skulle tatovere og prøve falsk brunfarge for Strictly (Bilde: ITV)

Fern bestemte seg også for å få et blekk da hun var 52 år og Phil var ikke fan.

Etter at blondinen kom hjem med en sommerfugldesign på magen, var Phil ikke så imponert.

Hun sa under en opptreden på This Morning: 'Han ville ikke engang snakke med meg etter at jeg gjorde det, det var som om jeg hadde en affære!'

Fern fant et nytt liv etter hvert som hun ble eldre, og Phil syntes ikke å være ivrig (Bilde: ITV)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Presentatøren Fern og This Morning -kokken Phil giftet seg i 2000.

De møttes først på settet til BBC Two's Ready Steady Cook og begynte å date.

De knyttet knuten etter skilsmissen hennes til TV -sjef Clive Jones ble avsluttet.

De fikk en datter, Winnie, som nå er 17.

hva betyr 418

Fern er også mor til tvillingene Jack og Harry og datteren Grace, fra hennes tidligere ekteskap med Clive, fra 1988 til 2000.