Popidolet Gareth Gates henter den prestisjetunge prisen - for kokosnøtten

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

LÅNG

Gareth Gates opptrer på scenen



Kartstjernen Gareth Gates har gått fra Pop Idol til Cup Idol etter å ha skapt en ettertraktet bransjegong for sin innovative kokosnøtte.



Den hjerteslagne sangeren ble gründer som skapte den prisbelønte cuppaen på kjøkkenbordet mens han kom seg etter en op på stemmebåndene.



Og bare fem måneder etter at den kom på hyllene i helsekostbutikken Holland og Barrett, Gareth's Cuppanut, vant en Oscar for Alternativ varm drikke på det prestisjetunge Good Choice! Quality Food Awards.

Gareth, 32, ble berømt som en andreplass i Pop Idol i 2002, noe som forårsaket et sjokk da den ferske ansiktet sangeren ble hentet til topplasseringen av Will Young.

Men han regner med at hans anerkjente te, som har blitt listet til en annen utmerkelse - er hans krone.



Gareth Gates med sitt prisbelønte brygge

louise storebror død

Hans nye liv som helsemutter med en six-pack som trener på treningsstudioet hver dag og bare drikker alkohol innimellom, er en million miles fra de hektiske dagene med jenter som skrek på spillejobber og en rekke nummer én-hits.



Mens han fortsatt turnerer i musikaler og er registrert for en julepanto i Belfast, er det mer sannsynlig at han blir funnet å teste forskjellige ingredienser for sin kokosnøttbaserte te for å utvide området fra tre.

Etter å ha valgt en pris for sin Cuppanut Coconut, Ginger and Turmeric Infusion sa han: Dette er nesten mer spennende enn Pop Idol.

Dette er nesten mer spennende enn Pop Idol. Å vinne en pris på seks måneder er rett og slett fantastisk.

Gareth har pløyd £ 55 000 i produktet - antatt å være den første varme kokosdrikken i verden.

symboler på vaskemaskin

Men mens han nå blir fedd i mat- og drikkeverdenen, var det en annen historie for to år siden da han gjennomgikk en helvete av en operasjon på stemmebåndene.

Det var prisen han betalte for å feste hardt, spise junk food og ikke ta vare på stemmen som var hans formue.

Gareth sa: Jeg var på utkikk etter en varm drink som jeg kunne glede meg over. Jeg kan ikke drikke kaffe fordi koffein gir meg migrene, og på det tidspunktet ble alle galne av kokos.

Det var i alt, men ingen hadde brukt det til en varm drink.
Nysgjerrig på hvordan det ville smake, begynte den nye forretningsmannen å eksperimentere med forskjellige kokosnøttkombinasjoner ved kjøkkenbordet.

Jeg kjøpte en mengde teposer med peppermynte, deretter kuttet jeg av posene og la i kokos, forseglet dem og lagde te.

Gareth Gates og Will Young

Gareth Gates og Will Young (Bilde: NEWSAMpix)

Det tok en stund å få balansen riktig, og så tok jeg kontakt med et utviklingsselskap for å gjøre det til virkelighet.

Lansert på nettstedet hans først, ble en enkel tweet plukket opp av high street -kjeden Holland og Barrett som hentet Cuppanut for sine 740 butikker etter å ha møtt stjernen.

Mitt navn har sannsynligvis bidratt til å få meg møtet, men det er produktet som gjør eller ødelegger deg, og heldigvis likte de det.

Gareth, som er på date med Coronation Street -stjernen Faye Brookes, håper fortsatt å gjøre et kart -comeback, men elsker å være en forretningsmann i løpet av dagen og tråkke på brettene om natten.

Han sa: Jeg er en stor fan av å ikke angre. Jeg fremfører fortsatt, og jeg vil gjerne tilbake til å være popstjerne igjen og lage et album.

Gareth Gates on This Morning

Gareth Gates sier at han ikke angrer (Bilde: ITV)

Men stemmen min er fremdeles opp og ned og trenger hvile, så jeg prøver å være veldig sunn og passe på meg selv.

Han holder fortsatt kontakten med sin Pop Idol -venn Will Young og følte med ham da han gikk ut av Strictly Come Dancing av personlige årsaker.

Og han innrømmet at det er et show han ville elske å være på etter at Dancing in Ice ga ham en smak for ballsal.

cheryl cole grønn kjole

Nå far til en seks år gammel datter Missy fra et tidligere forhold, avslørte han at både han og fansen hans har blitt myndige.

Før de pleide å skrike på konserter, holder de bare opp esker med Cuppanut, sa han.

Gareth Gates og Faye Brookes (Bilde: WireImage)

Etter seieren håper Gareth på en dobbel etter å ha gjort de siste 11 av Co-op's Small Producer of the Year Award.

Vinneren vil bli kunngjort 10. november, men han planlegger allerede å gjøre de tre variantene av Cuppanut til en hit i utlandet.

Han har øye med Tyskland, Canada og Asia, og når panto er ferdig, bruker han en fem måneders pause for å utvide virksomheten.

Planen er å jobbe veldig hardt og deretter trekke seg om ti år - og eie en yacht, sa han nikkende til sine showbiz -røtter.

Se Også: