Khloe Kardashians plastikkoperasjonsreise i sin helhet etter at hun bekreftet nesejobben

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Khloe Kardashian avslørte at hun nylig har hatt en nesejobb



Khloe Kardashian har sett fantastisk ut helt siden hun først dukket opp på Keeping Up With The Kardashians med hele familien tilbake i 2007.



Men publikum har naturlig nok vært nysgjerrige på om stjernen har blitt operert eller ikke, ettersom ansiktet hennes har sett annerledes ut gjennom sesongene av showet.



Khloe snakket med Andy Cohen Show på KUWTK Reunion Special nylig, og sa at hun aldri har blitt spurt direkte om operasjonen, og det er derfor hun aldri har sagt noe offentlig.

'Ingen har noen gang spurt,' sa hun. Men etter å ha blitt spurt av programlederen sa hun: 'Vel, for meg sier alle:' Herregud, hun hadde sin tredje ansiktstransplantasjon. & Apos;

'Jeg har hatt en nesejobb - doktor Raj Kanodia,' sa hun og avslørte navnet på legen som utførte operasjonen.



Khloe forklarte også at hun hadde fått hudinjeksjoner, men hun brukte ikke Botox siden hun hadde en dårlig reaksjon.

phoebe waller-bridge martin mcdonagh
Khloe på Keeping Up With The Kardashians nylig

Khloe bekreftet nesejobben sin på Keeping Up With The Kardashians nylig



Et naturlig bilde av Khloe dukket opp på nettet nylig, og fansen la merke til at de ikke ble utsatt for de samme retusjeringsmetodene som mange av hennes andre Instagram -bilder går gjennom. Det viste seg at bildet ved et uhell ble delt på nettet av en av familiens assistenter.

Etter lekkasjen ga Khloe ut en uttalelse om hvor dårlig hennes psykiske helse har blitt påvirket av kommentarer rundt bildet hennes.

'I sannhet har presset, konstant latterliggjøring og dømmekraft i hele mitt liv for å være perfekt og å møte andres standarder for hvordan jeg skal se ut, vært for mye å bære,' sa hun.

esther mcvey og lorraine kelly

Khloe avslørte ikke når hun hadde nesejobben i det siste intervjuet, men en kosmetisk kirurg fra MYA forklarte NEWSAM hvordan han tror han kan se arbeidet stjernen hadde.

'Broen til Khloes nese virker tynnere, og spissen og neseborene ser ut til å være mindre og litt løftet i forhold til tidligere bilder av henne,' sa kirurgen og kommenterte de siste bildene av stjernen.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian i 2007

'En nese som endrer form på en slik måte, kunne bare oppnås gjennom kirurgi i stedet for konturering. Resultatene av prosedyren er veldig naturlige og er fortsatt i tråd med ansiktets naturlige proporsjoner. '

Kirken snakker om videre arbeid, og tror at Khloe kan ha fått injeksjoner for å begrense rynker, samt kosmetisk arbeid på brystene.

'Jeg antar at Khloe kan ha bedt om en naturlig form med mer øvre fylde samtidig som den står i forhold til rammen hennes,' forklarte han.

'Dette kan oppnås på mange måter avhengig av pasientens nåværende brystvev og kirurganbefaling med valg av implantatform, størrelse og plassering av implantatene under operasjonen.'

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian i en stillbilde fra sesong 12 av realityshowet (Bilde: E!)

Khloe har også gjort endringer i treningsrutinen som har påvirket vekten hennes. Stjernen endret utseendet dramatisk i 2013, rundt den tiden hun skilte seg fra eksmannen Lamar Odom.

Khloes lettere ramme inspirerte hennes eget TV -program, Revenge Body, og hun mistet enda mer vekt etter at hun fødte datteren True, som hun deler med tidligere partner Tristan Thompson.

rangers starter i dag

'Så snart jeg fikk klarering fra legen min, var jeg [på treningsstudioet], fortalte hun People magazine om dagene og ukene etter graviditeten.

'Jeg var så spent på å begynne å trene igjen. Mentalt var jeg der. Men fysisk kunne jeg ikke gjøre det. Jeg var andpusten. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme til sluttmålet mitt. '

Etter at det langvarige realityshowet er over, kan Khloe ha muligheten til å jobbe mot å motta mye mindre inntrengning og samtale om vekten hennes.

Se Også: