Hva skal du gjøre med din gamle mobiltelefon? De beste stedene å selge på nettet for den beste prisen

Mobiltelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

På tide å selge den gamle telefonen din? Dette er hva du trenger å vite(Bilde: Getty)



Hvis din gamle telefon banker på i en skuff et sted og den fremdeles er i orden, kan du enkelt selge den for kontanter online.



Det finnes en rekke gjenvinningsnettsteder som tilbyr kontanter umiddelbart etter at det gamle håndsettet er mottatt, med mange som godtar telefoner i forskjellige stater - fra helt nye til slitte eller til og med lett skadede telefoner - men tilstanden vil påvirke prisen.



Husk å tørke den av alle data og bilder før du sender telefonen bort, og ta et bilde av den slik at du har en oversikt over tilstanden før du sender den til resirkulatoren.

Eksperter på Selg mobilen min anbefaler å selge tidlig for best mulig pris. Når en ny iPhone blir annonsert, begynner videresalgsverdien til eldre modeller å falle ganske raskt. To dager før iPhone 6 og 6 Plus ble annonsert i 2015, var det høyeste du ville ha for resirkulering av iPhone 5S £ 455 og £ 357 for 5C.

'En uke etter at telefonene traff high street, fant de at innbytteprisene hadde falt til henholdsvis 382 og 294 pund.'



Så kort sagt, å selge før heller enn senere - og selge før en nyere modell kommer på markedet - er et lurt trekk hvis du vil være quids i.

Hvor kan du selge telefonen din til den beste prisen?

En fin måte å selge håndsettet raskt på for kontanter er ved å bruke et nettsted for resirkulering på nettet. Her er noen av de beste forhandlerne som tilbyr denne tjenesten



  1. Musikk Magpie

  2. Envirofone

  3. eBay

  4. Mazuma mobil

  5. O2 Resirkuler

    lady gaga helt naken
  6. Tesco Mobile

  7. Sammenlign og resirkuler

  8. Oxfam

  9. Selg mobilen min

    kate winslett - naken

Hvordan selge på eBay?

(Bilde: iStock Unreleased)

Online markedsplass eBay er et populært valg for å selge gamle telefoner, og hvis du velger riktig tid, kan du unngå å betale oppføringsgebyrer.

Det er to måter å selge på: bruk av auksjonsformat eller oppføringen av telefonen med en & apos; kjøp den nå & apos; pris (som lar deg angi en fast salgspris), og det er også muligheten til å legge til & beste tilbud & apos; alternativ der budgivere kan sette prisene til deg.

Forhandleren anbefaler også noen grunnleggende tips å følge hvis du først selger gamle teknologiske varer gjøre noen undersøkelser på forhånd å sjekke prisene for de samme eller lignende produktene som er oppført på plattformen.

Vær sikker på at du inkludere stikkord og merkenavnet i tittelen - siden dette vil bidra til å fange kjøperens oppmerksomhet og oppføringen bør være enkel, relevant og alltid stavet riktig. En god beskrivelse bidrar også til å berolige kjøpere før de gir et bud eller kjøper.

Et godt bilde sier tusen ord og å bruke flere bilder fra forskjellige vinkler er en god idé.

Vær ærlig og på forhånd om eventuelle merker og riper vil hjelpe deg med å unngå å håndtere en misfornøyd kunde. Å svare raskt på spørsmål fra kjøpere og opprettholde en god kommunikasjonslinje vil hjelpe kjøpere å stole på deg og kjøpe med tillit.

Hva med Amazon?

(Bilde: Getty Images)

Hvis du selger en nylig iPhone- eller Android -smarttelefonmodell som fortsatt er etterspurt, kan du tjene mye penger gjennom Amazon Marketplace MEN det er verdt å merke seg at det vil være god konkurranse fra andre selgere som prøver å tjene penger også.

Hvis du er ivrig, kan du gå til services.amazon.co.uk for alt du trenger å vite om salg - fra registrering til hvordan du viser varer.

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: