Er det ulovlig å drikke alkohol i Dubai - lovene briter trenger å vite før de reiser

Asia Og Midtøsten

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: EyeEm)



Dubai er kjent for å være fylt med glitter og glamour fra sitt episke kjøpesenter og fantastiske severdigheter til de perfekte strendene .. og så selvfølgelig den utrolige baren og restauranten.



Men for de som ønsker å sjekke ut nattelivet, vær advart - UAEs lover om alkohol er veldig, veldig forskjellige fra de i Storbritannia.



Det er en vanlig misforståelse at du ikke kan drikke i Dubai, noe som er usant - men det er noen strenge lover, og hvis du bryter dem, kan du bli utsatt for store straffer.

amir khan bokser bryllup

I hovedsak kan du drikke i Dubai hvis du er turist; men du må holde deg til de angitte områdene, og du kan ikke drikke eller være beruset offentlig.

Vi tar en titt på hovedreglene du trenger å vite før du drar, så vel som FCO reiseråd .



elsker øya caroline flack

Dubai har et utrolig uteliv, men vær fornuftig med alkohol (Bilde: E +)

Hva er drikkealderen i Dubai?

Du må være minst 21 år gammel for å drikke alkohol i Dubai.



Hvor kan turister drikke i Dubai?

Du kan bare drikke på godkjente arenaer som har de riktige alkohollisensene, for eksempel hoteller, feriesteder, barer, restauranter og klubber.

Vær imidlertid oppmerksom på; det er ulovlig å drikke eller være påvirket av alkohol offentlig . Det betyr at når du er ute og om du går på gaten eller nyter strålene på stranden.

FCO advarer: 'Britiske statsborgere har blitt arrestert og siktet i henhold til denne loven, ofte i tilfeller der de har blitt kjent med politiet for en relatert lovbrudd eller sak, for eksempel uorden eller krenkende oppførsel'.

Det er ulovlig å drikke eller være påvirket av alkohol offentlig, inkludert strender (Bilde: iStockphoto)

når spiller england i kveld

Kan du kjøpe alkohol i butikker?

Nei - det er et lovbrudd for turister å kjøpe alkohol fra en lisens. Det eneste unntaket er at du har en UAE-utstedt alkohollisens som lar deg kjøpe alkohol for å drikke hjemme, men dette er bare tilgjengelig for innbyggere.

Reglene skal imidlertid endres ettersom myndighetene ønsker å innføre nye regler der besøkende kan kjøpe alkohol fra registrerte og lisensierte butikker som er en del av Mercantile and Marketing International (MMI).

Du må også fylle ut et obligatorisk skjema, selv om dette er gratis.

Tenk på hva du legger ut på sosiale medier

Ja, cocktailen din kan være veldig pen, men hvis du kan, er det verdt å unngå alkoholrelaterte innlegg. Hvis du gjør innlegg, med tanke på bildetekster og hashtags du bruker - prøv å unngå å nevne alkohol/drikking. Hold deg til å dele den vakre utsikten og severdighetene i stedet!

Les mer

Ferier i Dubai
Beste ting å se og gjøre Beste billige hoteller Kan det slå Orlando for fornøyelsesparker? Inne i luksushotellet Atlantis, The Palm

FCO -råd om alkohol i Dubai

'Ikke-muslimske innbyggere kan få spritlisens til å drikke alkohol hjemme og på lisensierte steder. Disse lisensene er bare gyldige i Emiratet som utstedte lisensen. Beboere må også få tillatelse til å kunne drikke på lisensierte steder.

s klubb 7 s klubb

'Alkohollisenser er ikke tilgjengelige for ikke-bosatte, men det er mulig for turister og besøkende å kjøpe og drikke alkohol på lisensierte steder, for eksempel hoteller, restauranter og klubber.

'Du bør imidlertid være klar over at det er straffbart i henhold til UAE -loven å drikke eller være påvirket av alkohol offentlig. Britiske statsborgere har blitt arrestert og siktet i henhold til denne loven, ofte i tilfeller der de har blitt kjent med politiet for en relatert lovbrudd eller sak, for eksempel uorden eller krenkende oppførsel.

'Generelt er den lovlige alderen for å drikke alkohol 18 år i Abu Dhabi, men et turistdepartement forhindrer hotell fra å servere alkohol til de under 21 år. I Dubai og alle andre emirater i tillegg til Sharjah er drikkealderen 21 år . Å drikke alkohol i Sharjah er ulovlig.

'Passasjerer i transitt gjennom UAE under påvirkning av alkohol kan også bli arrestert.'

Se Også: