Richard Madeley og Judy Finnigans hjertebrudd - affære, tap av barn og helsekamper

Kjendisnyheter

Etter 34 års ekteskap er Richard Madeley og Judy Finnigan berømt for å ha en av de mest solide fagforeningene innen showbiz.

Veiene deres krysset hverandre først i et redaksjon i 1982 da Judy, 72, ble bedt om å veilede en yngre Richard, 64, og hilste ham med ordene 'Hei ... Jeg er din mamma.'

De fortsatte med å bli de kjære vertene for This Morning, og holdt publikum hekta på sin hengivenhet og noen ganger tydelige irritasjoner med hverandre.

Og datteren Chloe Madeley nylig snakket om foreldrene hennes & apos; intenst bånd , og påstår at tiden de tilbringer sammen er 'ikke normal'.

er ronnie corbett i live

'Jeg vokste opp med å se foreldrene mine gjøre alt sammen,' sa hun til Woman's Own. 'Det tok meg veldig lang tid å innse at det ikke er normalt.'

Richard Madeley og Judy Finnigan møttes på redaksjonen i 1982 (Bilde: Rex)

Men bak kulissene har veien for Richard og Judy vært en hard, fra deres hjerteskjærende kamp for å være sammen til helseproblemene som rammet Judy senere i livet.

De møttes første gang i 1982 da Richard begynte i Granada for å presentere sammen med Tony Wilson og Judy, som åtte år eldre var den mer erfarne journalisten.

«Jeg husker første gangen jeg så ham. Han gikk inn på redaksjonen, og jeg satt ved skrivebordet mitt i den andre enden, 'ble Judy minnet om deres skjebnesvangre første møte.

«Jeg husker nøyaktig hva han hadde på seg: en lyseblå lindrakt. Jeg syntes han så fin ut. Høy, kjekk og alt det der, men jeg syntes drakten var litt flash. Siden han var en nybegynner, ble jeg tildelt jobben med å passe på ham, sier hun til The NEWSAM.

Deres aller første utveksling har blitt legender.

Jeg satt ved skrivebordet mitt da denne hånden dukket opp på skulderen min og jeg så opp på dette ansiktet og Judy sa: 'Hei, jeg er din mamma'; og jeg tenkte & apos; Whaaaaat? & apos; ' avslørte Richard, som allerede var forelsket i Judy etter å ha sett henne på TV.

Judy var tidligere gift med David Henshaw

Judy var tidligere gift med David Henshaw (Bilde: )

Han forklarte vitsen og fortsatte: 'I Granada da noen nye kom, ble det utnevnt noen som far eller mor til å vise dem rundt - kantina, toaletter og alt det der. Så Judy var min & apos; mamma & apos ;.

Attraksjonen var åpenbar, men Judy var gift med journalisten David Henshaw og Richard var i ferd med å dele seg fra første kone Lynda.

En kveld gikk de ut og spiste middag, og affæren deres begynte, selv om begge har insistert på at det var mye mer enn en 'stygg kontorsak'.

'[Kolleger i Granada] syntes det var useriøst, men det var ikke noe av det slaget. Det var faktisk veldig smertefullt fordi vi var veldig forelsket, men det var veldig vanskelig, 'husket Richard.

hvor gammel er prinsesse andre

Fra den tredje datoen visste han at han ville gifte seg med Judy, men 26 år fryktet hun at han ikke var klar til å være stefar til hennes den gang seks år gamle tvillingene Dan og Tom.

'Jeg måtte være helt overbevist om at Richard var moden nok og sikker nok på sitt eget sinn til at guttene mine ikke ville bli skadet,' sa hun.

'Da vi først ble sammen, husker jeg at moren min sa til ham:' Hvis du skader guttene, vil jeg aldri tilgi deg. '

Judy, den gang 34, avbrøt ting, og fikk en ødelagt Richard til å trekke seg tilbake til Hellas i to uker sommeren 1984 bevæpnet med en pose med foreldrebøker for å gjøre sjelesøk.

Richard ble stefar til Judys tvillinger, og de ønsket sønnen Jack og datteren Chloe velkommen sammen

'Jeg kjente Dan og Tom veldig godt, og de knuste, de var fryktelig søte, så jeg tok det veldig seriøst. Til slutt visste jeg selvfølgelig at jeg kunne gjøre det - jeg ville gjøre det, sa han.

Det tok Judy et år å bestemme seg.

Richard var over månen da hun endelig tok sitt valg - og det var ham.

Det første de gjorde som et par var å ta tvillingene til Cornwall i en uke, med fylket som ble så spesielt for dem at de ville ende opp med å bo der år senere.

Men dessverre ble deres lykke snart til en tragedie da Judys første graviditet endte med en spontanabort og hun ble tvunget til å føde barnet deres.

Richard åpnet om det ødeleggende tapet for Channel 4 -dokumentaren Child of Mine i 2018, og husket hvordan de gikk til en rutinemessig skanning etter 16 uker, bare for å bli fortalt at babyen deres hadde gått bort.

Richard og Judy var de originale presentatørene av This Morning

Richard og Judy var de originale presentatørene av This Morning (Bilde: ITV)

Han husket: Det var helt ødeleggende: ingen advarsel; ingen tidligere, mild, indikasjon på muligheten for katastrofe.

Barnet vårt hadde nettopp dødd. Og han var fremdeles i Judys livmor. '

Hun ble holdt på sykehuset over natten for en ny skanning (bare for å være helt sikker) og ble deretter satt i en indusert fødsel.

catherine tyldesley vekttap

Hjertet mitt knuste for henne da jeg ventet utenfor fødestuen. For en fryktelig opplevelse: å gå gjennom fødselens bevegelser, vite hva det dystre utfallet ville bli. '

Når paret hadde kommet seg, kom gutten deres, 34, i 1986, og akkurat da Judy skulle komme tilbake fra svangerskapspermisjonen, fant hun ut at hun ventet datteren Chloe, 33.

Stolte foreldre Richard og Judy med sine nå voksne barn Jack og Chloe

Stolte foreldre Richard og Judy med sine nå voksne barn Jack og Chloe (Bilde: PA)

En hormonell ubalanse utløste deretter depresjon etter fødselen, og etter mange års gynekologiske problemer ble hun tvunget til å få en hysterektomi i 1998 - noe hun fryktet ville ødelegge hennes berømte seksuelle bånd til Richard.

Faktisk gjorde hormonerstatningsterapien hun ble satt på tvert imot, så mye at de måtte sove i separate senger mens hun helbredet etter operasjonen.

I 1988 tok de jobb på et show som ville forandre deres liv for alltid - ITV's This Morning.

Med sin journalistiske bakgrunn og naturlige kjemi gjenopplivet de showet på dagtid og ble raskt nasjonens favoritter.

Titanic-2

Men deres økning i popularitet utløste også en økning i falsk og grusom sladder - det verste var at Judy var alkoholiker og Richard var en voldelig beruset.

'Vi hadde gått bort i en uke til Cornwall med barna våre, og mobilen gikk i bilen,' sa Richard til The Guardian om å ha hørt de sårende ryktene.

Richard og Judy slo begge tilbake på de grusomme og usanne ryktene

Richard og Judy slo begge tilbake på de grusomme og usanne ryktene

'Det var sjefene våre i Granada som sa at det var på gang et fryktelig rykte om at du er på en selvhjelpsinstitusjon for menn som slår deres koner fordi du har slått Judy, at Judy er på en uttørkende klinikk og at barna er i omsorg. Vi var i den f ** king bilen, 'sa han.

'Vi sporet det til kilden ... En spesielt giftig person. Han lekket disse utstrykene, og de ble aldri publisert fordi vi ville ha ryddet opp i en injurier. Men den eneste tingen som ble liggende som et stykke flytende kloakk er denne tingen som Judy drikker. Og det gjør hun ikke. '

Selvfølgelig har parets ekteskap også blitt fylt av glede - og mye rødglødende kjemi.

Ofte sammenlignet med Alan Partridge for sine verbale faux pas, er Richard like kjent for sitt Ali G -inntrykk som hans seksuelle overdeler.

Fra eventyrene deres med Viagra til hans takknemlighet for Judys form, har han morsomt aldri visst helt når han skal stoppe.

Men det er ingen skam i spillet hans.

gareth thomas ektemann stephen john

Han sa til speilet: 'Jeg tror relasjoner kan utvikle seg til et punkt i alderdommen der sex blir mindre viktig - men jeg er 58, ikke 98.

'I de fleste dynamiske ekteskap er sex en veldig viktig komponent. Du kan nekte det på egen risiko.

'En av grunnene til at de fleste ekteskap mislykkes er fordi det er en økende seksuell inkompatibilitet. Det må være en viktig del av ligningen.

'Forskning viser at de lykkeligste gifte i 70- og 80 -årene fortsatt har et fungerende sexliv, og det burde de også gjøre. Det er et av de mest grunnleggende aspektene ved menneskeheten. '

Begge innrømmer at deres er en & apos; sjalu, lidenskapelig & apos; forhold.

'Jeg synes det er utrolig at jeg har vært så heldig å møte kvinnen jeg elsker. Jeg vet at lykkelige ekteskap kommer i forskjellige former og former, men jeg liker det faktum at vi begge er i besittelse av hverandre, sier han til The NEWSAM.

'Hvis Judy eller jeg skulle ha en affære, ville det være slutten.'

'Jeg orker bare ikke tenke på det,' sa hun enig. 'Vi synes begge at den andre er den mest dyrebare tingen i verden. Et godt ekteskap er en velsignelse. '

Hvem har vært din favoritt This Morning -programleder gjennom årene? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor ...