Richard Madeley og Judy Finnigans ekteskap er 'ikke normalt', sier datteren Chloe

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Chloe Madeley sier at det rett og slett ikke er 'normalt' at hennes kjente foreldre tilbringer så mye tid sammen.



33-åringen, som giftet seg med eks-rugbyspiller James Haskell, 35, i 2018, sier at hun er glad for at hun ikke kommer først når det gjelder ham.



Da hun snakket om moren hennes, TV -programlederen Judy Finnigan og pappa Richard Madeley, sa hun til Woman's apos; Own: 'Jeg vokste opp da jeg så foreldrene mine gjøre alt sammen. Det tok meg veldig lang tid å innse at det ikke er normalt. '



storebror hus 2014

Treningstreneren la til: 'Jeg er veldig heldig som jeg fant James da jeg gjorde det - fordi han var en rugbyspiller, så jeg kom ikke først. Med en rugbyspiller er det dem og karrieren deres - og du liker det eller klumper det. '

Richard og Judys ekteskap er

Richard og Judys ekteskap er 'ikke normalt', ifølge datteren deres (Bilde: PA)

I forrige måned innrømmet Chloe at hun ble tvunget til å bruke frakken inne i hjemmet sitt fordi James ikke ville la henne slå på oppvarmingen.



Hun sa til fansen: 'James lot meg ikke ha varmen på. Det er frekt., 'Sier at han forteller henne å' ta på seg en genser 'i stedet.

Deretter kommenterte hun et bilde han la ut av henne som snugglet under et teppe med hunden deres Bert: 'Han holder meg varm fordi du ikke lot meg sette på varmen. Du har laget ditt eget problem. '



prins Harry og meghan
Chloe er gift med James Haskell

Chloe er gift med James Haskell (Bilde: PA)

Hun stemplet mannen sin som en 'stram a ** e'.

I mellomtiden fikk Richard nylig en stor ros til den andre kjendisforelderen Katie Price.

Etter at dokumentaren Harvey and Me ble sendt på BBC, tok Richard seg til Twitter for å foreslå at hun skulle hedres av dronningen etter å ha delt et følelsesmessig innblikk i livet hennes med sin funksjonshemmede sønn, som har en rekke forhold, inkludert Prader-Willi syndrom, autisme og delvis blindhet.

Chloe med sin kjente mamma og pappa

Chloe med sin kjente mamma og pappa (Bilde: PA)

Richard skrev: 'Vi så nettopp på Katie Price BBC2 -dokumentet.

nate diaz conor mcgregor

'Den kvinnen bør være på neste nyttårs liste over æresbevisninger for tjenester til morskap.

'For et vitnesbyrd om den uselviske kraften til mors kjærlighet. Helt blåst av henne. '

Katie nådde ut for å takke ham for hans hyggelige ord, og svarte: 'Tusen takk for støtten Richard glad du likte showet'.

Se Også: