Ronnie Corbett siste bilde avslørt: Komiker blinket strålende smil ved siden av kona etter middag sammen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ronnie Corbett og kona ble sett kjøre vekk fra restauranten Ivy i januar

Ronnie Corbett og kona sett kjøre vekk fra The Ivy(Bilde: Greg Brennan)



Det siste kjente bildet av Ronnie Corbett viser ham blinkende et strålende smil med kona etter å ha spist sammen i januar.



Den legendariske komikeren - som døde i dag i en alder av 85 år - ble slått i forsetet av en bil smilende til kameraene, med kona Anne i setet bak ham som så like lykkelig ut.



Paret hadde spist på The Ivy i London sammen den gangen.

Ronnie var kledd i en kremdrakt og gult slips, med signaturbrillene på - og så glad og avslappet ut.

jake paul fight time uk
Ronnie Corbett og kona ble sett kjøre vekk fra restauranten Ivy i januar

Ronnie Corbett ble avbildet smilende (Bilde: Greg Brennan)



Han ble sist avbildet før den i fjor sommer, og nøt et glass sprudlende på sin lokale golfbane.

Tatt i juni i fjor kunne komikeren ses sammen med komikeren Russ Williams med et stort smil om munnen.



Leggende på en benk mens han holdt i glasset, ser Two Ronnies -legenden godt ut på Addington Golf Course nær hjemmet hans i Croydon, Surrey, hvor han hadde spilt regelmessig i mange år.

Ronnie Corbett og kona ble sett kjøre vekk fra restauranten Ivy i januar

Ronnie Corbett og kona sist sett i januar (Bilde: Greg Brennan)

Ryan Noades, 28, hvis familie eier kurset snakket kjærlig om 5ft1in komedie -legenden etter den triste nyheten om hans bortgang.

Han sa til South West News: 'Han pleide å tilbringe somrene i Skottland, men de siste årene, etter det jeg forstår, var han ikke i stand til å dra.

'Han ville komme ut og spille et par hull, og var mye på banen med hundene sine - mindre de siste årene. Han var mer skrøpelig de siste årene.

Da Russ WIlliams møtte Ronnie

Da Russ WIlliams møtte Ronnie (Bilde: KJPhotographic)

Noades fortsatte: 'Vi har Ronnie Corbett -klassikeren hvert år, som er en veldedighetsgolfdag.

'Han ville komme, han hadde ikke spilt i det i årevis, men han ville komme til middagen etterpå og holde en tale, full av vitser - alltid veldig morsomt.'

Bildet antas å ha blitt tatt i fjorårets veldedighetsarrangement, og han skulle ha deltatt igjen i juni.

Innrømmet at golffanatikeren de siste årene ikke hadde vært like aktiv på banen, men la til: 'Han begynte å spille mindre og mindre golf, men han var tydeligvis en god golfspiller i sin tid, men han hadde ikke spilt golf i det siste tiåret. '

Anne sa at familien alltid kom først (Bilde: PA)

Ronnie Corbett

Ronnie Corbett døde 85 år gammel (Bilde: PA)

Fordelt tiden mellom hjemmene sine i Croydon og Gullane, East Lothian i Skottland - Ronnie var aldri langt fra golfbanen.

Selv om dødsårsaken er ukjent, hadde Corbett lidd av dårlig helse de siste årene.

I 2011 fikk han skiftet kneet og led av en rekke komplikasjoner som endte med at han kollapset under en familiefunksjon.

Noen måneder etter operasjonen på nyttårsdagen ble han kjørt til sykehus, fryktet familiemedlemmer for at han hadde dødd etter å ha falt av under et kinesisk måltid.

De to Ronnies

De to Ronnies (Bilde: Rex -funksjoner)

Bare to år senere ble han innlagt på sykehus for galleblæreproblem.

Den legendariske britiske komikeren - best kjent for å ha hovedrollen i Two Ronnies sammen med kameraten Ronnie Barker - døde på sykehus omgitt av familien hans publisisten bekreftet.

-Ronnie Corbett CBE, en av landets mest elskede underholdere, døde i morges, omgitt av sin kjærlige familie, sier de i en uttalelse.

'De har bedt om at deres privatliv blir respektert i denne veldig triste tiden.'

Ricky Gervais ledet hyllest til den legendariske stjernen og la ut på Twitter: 'RIP den nydelige, morsomme legenden Ronnie Corbett. Det var en absolutt ære og glede å ha kjent ham. '

julefrimerker 2018 uk

David Baddiel siterte en av hans mest kjente replikker: 'Og dessverre er det god natt fra ham.'

Det var ikke bare komediens verden som delte deres sorg over nyhetene.

Statsminister David Cameron skrev på Twitter: 'Ronnie Corbett hadde det sjeldne talentet å få alle generasjoner til å le. Han vil bli husket som en av de store komikerne hele tiden. '

Mens Labour -leder Jeremy Corbyn sa: 'Ronnie Corbett var en gigantisk britisk underholdning som var elsket av millioner. Han vil bli savnet inderlig. Våre tanker er hos familien hans '

Les mer:

Ronald Balfour Corbett ble født i Edinburgh 4. desember 1930.

Han ble utdannet ved James Gillespie School og Royal High School, Edinburgh. I en alder av 15 spilte han den onde tanten i en pantomime på sin lokale kirkeungdomsklubb i Edinburgh.

På litt over 5 fot 1 tommer høy, spilte Corbett i utgangspunktet karakterer yngre enn hans virkelige alder, og han spøkte om sin størrelse gjennom hele sin karriere med selvavvisende humor.

Etter to år med tilsyn med fôrrasjonering ved Landbruksdepartementet i Edinburgh og National Service med Royal Air Force, flyttet Corbett til London og begynte å gjøre sommersesonger og møtte først David Frost.

Les mer:

De to Ronnies

De to Ronnies (Bilde: BBC/PA)

John Cleese, Ronnie Barker og Ronnie Corbett

Med John Cleese og Ronnie Barker (Bilde: BBC/PA)

Den fremtidige stjernen var i begynnelsen av trettiårene da Frost oppdaget ham i Mayfair og slo ham sammen med Barker som en dobbeltakt og ble snart faste i Frost Report.

De fortsatte å jobbe sammen i en serie sitcoms før de landet sitt eget BBC -show.

Kjent som Two Ronnies, deres BBC -serie løp fra 1971 til 1987 og så komikerne ta del i musikalske forestillinger og sketsjer.

Han snakket om kjemien deres i 2013 til The Telegraph og sa om Barker: Vi var et ektepar med matchende smak og stil.

Ronnie Corbett som dukket opp i pantomine som Buttons in Cinderella

Ronnie Corbett dukker opp i pantomime som Buttons in Cinderella (Bilde: NEWSAMpix)

ron kjendis storebror
Ronnie Corbett ankommer  Pride of Britain Awards 2014

Ronnie Corbett ankommer Pride of Britain Awards 2014 (Bilde: NEWSAMpix)

Les mer:

Selvfølgelig var vi ganske forskjellige, men på en eller annen måte passet vi så godt sammen. Jeg synes det er en mer behagelig og velsmakende ting å se at folk er morsomme sammen fordi du berører sannhetsområder. Middagsfester eller å falle ut med mennesker - det er det naturlige.

Det var å jobbe med Ronnie - som døde i 2005 - som han sa var øyeblikket i yrkeslivet han ville gjenoppleve hvis han kunne.

Han avslørte: Da Ronnie B og jeg gjorde de to store utsolgte sesongene på Palladium. Etter å ha sittet i det samme teatret klokken 18 og sett Bob Hope, Jack Benny og Danny Kaye opptre der ... Å tro at vi var på samme sted, sammen og var så kjære venner. Det er ganske vanskelig å slå.

Bortsett fra Barker var hans andre store partner i livet kona Anne.

Da han var en stigende stjerne på scenen, møtte han Anne først på femtiårene mens han jobbet med revyene sent på Danny La Rue's Club på Hanover Square, men ble ødelagt for å finne ut at hun allerede var gift.

Etter ektemannens plutselige død giftet hun seg med komikeren i 1965. De fikk to døtre Emma og Sophie, som begge ble skuespillerinner.

Vi har vært veldig heldige, innrømmet han. Jeg har hatt et veldig lykkelig liv, og selv om jeg har hatt en tragedie, legger han til-med henvisning til tapet av deres første barn Andrew som døde bare seks uker gammel, fortsatte han: Jeg har aldri lidd av noe mørke.

Ronnie Corbett, kona Anne Hart og deres to barn, Emma og Sophie

Ronnie Corbett, kona Anne Hart og deres to barn, Emma og Sophie (Bilde: NEWSAMpix)

Ronnie Corbett og kona britisk skuespillerinne og danser Anne Hart poserer med sine to barn, Emma og Sophie

Han innrømmet i 2013 at han hadde vært & veldig heldig & apos; (Bilde: Getty)

Etter Barkers pensjonisttilværelse hadde Corbett mange hovedroller i teatret, inkludert The Seven Year Itch, Out of Order, The Dressmaker og på TV, sitcom, Sorry.

I 1996 dukket Corbett opp i John Cleese sin oppfølging av A Fish Called Wanda, Fierce Creatures. Han spilte en forsegler i en dyrehage, men han sa at hans verste opplevelse på filmen var da han måtte bære 'en veldig stinkende babystrut'.

Ronnie Corbett spiller hovedrollen i BBC TV Program Sorry Dbase

I sitcom Beklager!

Året etter spilte han inn et publikum med ... for ITV. I 1998 kom han tilbake til sin berømte lenestol i en ny Ben Elton -serie for BBC1, i tillegg til at han spilte hovedrollen i en Pizza Hut -kommersiell kampanje.

jente i Adam Johnson-saken

Filmer han dukket opp i inkluderte Top of the Form, You & apos; re Only Young Once, Casino Royale, No Sex Please, We & apos; re British and Fierce Creatures.

Ronnie Corbett dør 85 år gammel Ronnie Corbett Se galleri

Publikasjonene hans inkluderte: Ronnie Corbetts lenestolsgolf, The Small Man's Guide To Life og hans selvbiografi High Hopes. Han var en ivrig og dyktig golfspiller, og medlem av Honorable Company of Edinburgh Golfers.

Corbett ble tildelt en CBE i nyttårshonorene 2012 for sine tjenester til veldedighet og underholdningsindustrien. På en feiring for å markere prisen, kollapset Corbett på en restaurant i januar, men kom seg.

Ronald Corbett mottar det mest fremragende orden i det britiske imperiet (OBE) for tjenester til underholdning

Motta sin O.B.E. for tjenester til underholdning (Bilde: SWNS)

Han ble overrakt prisen av dronningen på Buckingham Palace i februar samme år.

Etterpå beundret han medaljen hans - som passet hans blå og rosa stripete slips - og sa: 'Det er veldig vakkert. Det er en veldig herlig ære. Jeg vil verdsette det. '

Skisseshow -veteranen har vært involvert i mange veldedige organisasjoner, inkludert RNLI og Variety Club.

PRINCE CHARLES HAR EN MOTTAK PÅ CLARENCE HOUSE FOR ACTORS BENEVOLENT FUND

Med prins Charles (Bilde: SWNS)

I mars 2014 var Corbett blant foredragsholderne ved en minnestund i Westminster Abbey for Sir David Frost, som døde i forrige september, 74 år gammel, mens han var på cruiseskipet Queen Elizabeth hvor han holdt en tale.

Corbett var også blant mer enn 200 kjendiser og offentlige personer som oppfordret Skottland til å forbli en del av Storbritannia foran landets historiske avstemning om uavhengighet i september 2014.

Han sluttet seg til figurer, inkludert Sir Mick Jagger, Sir Bruce Forsyth, Dame Judi Dench, Simon Cowell og professor Stephen Hawking i å signere et åpent brev til 'Skottlands velgere' som oppfordret dem til ikke å forlate Storbritannia.

Les mer

Ronnie Corbett dør 85 år gammel
Ronnie Corbett dør omgitt av familie De beste vitsene, sitatene og one-liners Fra liten begynnelse til en komediegigant Ronnie avslører tankene sine om døden

Se Også: