Hairy Bikers Si King åpner om hjerteskjærende splittelse fra kona og hvorfor han 'mistet det helt' etter livstruende tilstand

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ja konge

Ja konge



Hairy Bikers -stjernen Si King har åpnet opp om at han ble skilt fra kona for første gang i et følelsesmessig intervju, der han hevdet at de mistet hverandre etter at han satte arbeidet først.



49-åringen var sammen med kona Jane i 27 år, men avslørte at forholdet deres nå er i stykker etter at berømmelsestrykket tok sin toll på ekteskapet deres.



Snakker med Daily Mail's Weekend magazine, far til tre sønner - Alex, James og Dylan - sa: Vi mistet hverandre. Jane var fokusert på familien, og jeg var fokusert på arbeid.

Virkeligheten er at bransjen vi jobber i er utrolig brutal. Det er tidslinjer og tidsfrister. Du må være på skjemaet. Noen mennesker kan gjøre det. Jeg synes det er ganske vanskelig.

Hårete syklister

King avslørte hvordan han satte karrieren før ekteskapet (Bilde: BBC)



Han avslørte at han til tider knapt kunne kjenne seg igjen, da han sa: Når du er i det, fortsetter du med det, men så skjer det noe og du tenker, Kristus allmektige, hvem er jeg nå? Hvem har jeg blitt? ’

King avslørte at mens de ikke er sammen lenger, har de ikke gjort splittelsen offisiell med skilsmisse ennå.



Hun er fremdeles min kone, selv om vi er atskilt, forklarte han.

Med livet i uro avslørte King at til tross for den sprudlende personligheten på skjermen var tingene veldig forskjellige utenfor kameraet.

Bilde av Dave og Si fra THE HAIRY BIKERS & apos; MEAT FEASTS av Si King & Dave Myers

King bodde hos sin co-presentatør Myers i fjor hjemme i Frankrike for å komme tilbake på sporet

julequiz spørsmål 2015
Hairy Biker Si King i 2014

Hairy Bikers -stjernen fikk et aneurisme i 2014

Han henvendte seg til sin nære venn og andre Hairy Biker Dave Myers og bodde hos ham i sitt franske hjem i fjor.

I løpet av denne tiden døde TV -kokkens mor Stella, og han ble rystet etter å ha fått en hjerneaneurisme i 2014.

Moren min døde, og da hadde jeg aneurisme. Fordi jeg hadde blitt skilt fra Jane i to eller tre år på det tidspunktet, mistet jeg det helt. Jeg visste ikke lenger hvem jeg var, forklarte han.

Les mer:

King fortalte oss tidligere hvordan kona Jane hadde vært ved sengen hans da han kom seg etter aneurismen.

'Det var skummelt for meg, men jeg tror det var enda vanskeligere for barna og kona Jane ved siden av meg,' sa han.

'Jeg ble raskt operert, og jeg hadde en okklusjon, som er en operasjon for å stoppe blodet som strømmer gjennom det ødelagte blodkaret for å lede det andre steder.

'Etter det var jeg i intensiv terapi i fire dager. Jeg hadde alle slags rør og ledninger som kom ut av meg, hekta på maskiner. '

Dave Myers, Si King

Dave Myers og Si King har et nært forhold

dagens ansikt

I en tale til The NEWSAM da han kom seg etter den livstruende tilstanden, sa King i 2014: Det har ikke vært noen varige effekter-ingen som du ville legge merke til annet enn at jeg er litt mer gal enn jeg var før. Ingen underskudd som de sier.

Jeg begynte akkurat å få alvorlig hodepine. Over en periode på fire dager ble det verre og verre og verre. Jeg tenkte: 'Herregud, jeg er i trøbbel her'. Så jeg gikk og hadde en prosedyre, forklarte han.

'Nå går jeg for sjekk. Det er en kontinuerlig behandling, og jeg vil trenge litt mer. Det var en ting om liv eller død. Det var kritisk da jeg gikk til sykehuset, men nå er det ikke. Det er bra de har fikset det.

Se Også: