Inne i Johnny Depp og Vanessa Paradis 'tragiske splittelse før Amber Heard' forførte 'ham

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fra det øyeblikket han lå øynene opp for Vanessa Paradis i lobbyen på Hotel Costes, Paris, i 1998, ble Johnny Depp hekta.



Hun hadde på seg en kjole med synlig rygg og jeg så ryggen og nakken, og så snudde hun seg og jeg så øynene, og - bom! Livet mitt som enslig mann var ferdig, sa Johnny, 57, en gang til Daily Mail.



På det tidspunktet hadde Vanessa allerede vært forelsket i ham i årevis, etter å ha falt for sjarmen hans da de møttes på nattklubben hans i Los Angeles, Viper Room, i 1993.



Saken er at jeg elsket ham før jeg var sammen med ham, men vi hadde møtt hverandre, sa hun tidligere til The Times.

Det var kjærlighet ved første blikk for Johnny Depp og Vanessa Paradis

Det var kjærlighet ved første blikk for Johnny Depp og Vanessa Paradis (Bilde: Getty Images)

'Jeg husker perfekt første gangen. Han bare ristet hånden min, og jeg tenkte: 'OK, det er det' ... Han så ikke bare bra ut, alt var bra. Han var så søt, så annerledes. Han virket bare som en god person. Jeg visste bare ... det var ingen bedre.



Paret fikk barn Lily-Rose, 21, og Jack, 18, og nøt et stille liv som bodde i en rolig landsby i Sør-Frankrike.

har noen vunnet set for life uk

De giftet seg aldri - noe Johnny spøkte var at han ikke ville ødelegge etternavnet hennes, og i 2011 begynte det å dukke opp problemer i paradiset.



& apos; Kilder & apos; hevdet Johnny hadde blitt urolig og ønsket seg ut, mens andre påsto at Vanessa ønsket å fokusere på å starte sin egen karriere etter å ha viet seg til Johnny.

Johnny og Vanessa hadde to barn og var sammen i 14 år

Johnny og Vanessa hadde to barn og var sammen i 14 år (Bilde: ABACA/Press Association Images)

Ryktene virvlet om at paret levde separate liv og hadde delt i hemmelighet - noe Johnny benektet. Og det var mye spekulasjoner om vennskapet hans med skuespilleren Amber Heard, 34.

Paret møttes på settet med filmen The Rum Diary fra 2011, hvor Johnny spilte den legendariske gonzojournalisten Hunter S Thompson og Amber hans kjærlighetsinteresse.

dermot o leary kone

Tidlig i 2012 ble han oppdaget ombordstigning på et privatfly til Las Vegas med Amber og hennes daværende kjæreste Tasya van Ree.

Og bare dager etter at han kunngjorde at han ble skilt fra Vanessa, ble det hevdet at Amber hadde blitt en vanlig besøkende i settet til filmen hans, The Lone Ranger.

Johnny møtte Amber Heard på settet med filmen The Rum Diary fra 2011

Johnny møtte Amber Heard på settet med filmen The Rum Diary fra 2011 (Bilde: Publicity Picture)

Johnny ville senere innrømme at Amber kom seg inn i hodet hans, med People magazine rapporterte han til publikum på den 31. Santa Barbara International Film Festival: 'Hun var i hodet mitt, så jeg sporet henne. Vi sporet hverandre. Faktisk, forresten, det var fantastisk. '

Paret giftet seg i 2015 før de delte seg i en ildsjel året etter, med Johnny som i sin nylige injuriesak mot The Sun hevdet at bristepunktet kom da Amber eller en av vennene hennes gjorde avføring i ekteskapssengen - noe hun klandrer hunden hennes.

Skuespilleren, 57, saksøker News Group Newspapers for en historie publisert i The Sun i 2018 som stemplet ham som en & apos; kone beater & apos; - et krav som han hardt nekter for.

Johnny, avbildet i karakter med Amber, sa senere at hun kom seg inn i hodet hans & apos;

Johnny, avbildet i karakter med Amber, sa senere at hun kom seg inn i hodet hans & apos; (Bilde: Peter Mountain)

3-dagers helg

Ærekrenkelsessaken startet i Londons høyesterett tidligere denne uken med både Johnny og Amber til stede. Der anklaget han Amber for å ha forført ham til å fremme sin egen berømmelse.

I en vitneforklaring fortalte han hvordan de først møttes på auditions og koblet til igjen på promosporet for filmen.

Han sa: 'Da var hun ekstremt vennlig mot meg og ivrig etter å fortelle meg om bruddet med sin tidligere partner som hun nylig hadde gjennomgått.

'Hvis jeg hadde visst det jeg vet nå, hadde jeg sett advarselsskiltene for det røde flagget, men det gjorde jeg ikke.

når starter vinteren uk

Hun var vakker, tilsynelatende utrolig interessert i meg og arbeidet mitt, og jeg falt for det.

'Hun bombet meg med det som virket som kjærlighet.

'Det var først mye senere at jeg forsto at hun hadde en agenda, nemlig å gifte seg med meg for å utvikle sin egen karriere og/eller for å tjene økonomisk, og hun visste hvordan hun skulle få det til.

'For eksempel, den gangen fortalte hun meg gjentatte ganger hvor mye hun beundret filmene mine; men senere i vårt forhold innrømmet hun at hun aldri hadde sett noen av filmene mine. '

Vanessa leverte en uttalelse til domstolene til støtte for eksen sin i forrige uke og beskrev ham som en 'snill, oppmerksom, sjenerøs og ikke-voldelig person og far.'

Johnny og Amber knyttet knuten i 2015

Johnny og Amber knyttet knuten i 2015 (Bilde: Getty Images)

'On movie set skuespillerne, regissørene og hele mannskapet elsker ham fordi han er ydmyk og respektfull for alle, i tillegg til å være en av de beste skuespillerne vi har sett,' la hun til.

Til tross for deres triste splittelse, har paret jobbet hardt for å forbli venner, og Johnny skal til og med ha sluttet seg til Vanessa og mannen Samuel Benchetrit til jul i fjor.

Og i 2013 sa han om deres varige vennskap: 'Vi har gode forhold og det er ingenting rart eller rart. Det er veldig normalt. Hun er en flott mamma og en flott kvinne.

Les mer

Johnny Depp injurierettssak siste
Voldsomme rad på bryllupsreise & apos; Han var vanvittig & apos; Depp var et & apos; trengende mann-barn & apos; Depp anklaget for å hate kvinner

Hvis du elsker, må du elske utover det du tror er kjærlighet. Når s *** treffer viften, må du fortsette å elske.

mr og mrs twit

'Jeg vet at det høres ut som et slags Hallmark -kort, og jeg mener det ikke, men du kan ikke forlate skipet, vet du.

Du har et par barn og en kvinne som har vært god mot deg. Så fortsett å elske, uansett.

Se Også: