Storbritannias yngste foreldre - mishandlet jente som fødte 12 år og gutt som hevdet å være pappa som 13 -åring

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

I en alder av 12 ble Tressa Middleton Storbritannia

I en alder av 12 ble Tressa Middleton Storbritannias yngste mamma. Hun avslørte senere at hun hadde blitt voldtatt av sin eldre bror, og hun ga barnet sitt til adopsjon(Bilde: MDM)



De var plakatbarna til & apos; Broken Britain & apos; - en tragisk mishandlet jente som ble mamma som 12 -åring, og en gutt som hevdet at han hadde fått et barn på 13 år.



Og i årene siden den beryktede stiger til berømmelse, har Tressa Middleton og Alfie Patten slitt med å gjenoppbygge livene sine, kjempet mot narkotika, sprit og hjerteskjærende tragedier.



I løpet av helgen dukket det opp rapporter om at a ung jente i Storbritannia har født en baby på 11 år , med sosiale tjenester som undersøker omstendighetene rundt graviditeten.

Den sjokkerende fødselen antas å gjøre henne til Storbritannias yngste mamma, en tittel som tidligere ble holdt av den tragiske Tressa, som spiret inn i heroinavhengighet etter at hun ble voldtatt i en alder av 11 av sin eldste bror, Jason.

Alfie insisterte i mellomtiden på at han var Storbritannias yngste pappa før en DNA -test viste noe annet. Han falt i depresjon av avsløringen, og ble i år kastet ut av hjemmet sitt etter å ha brukt det som en base for narkotikaoperasjoner.



Her avslører vi hva som ble av de to unge britene som bedøvet nasjonen.

Betalte £ 2 for sex av fremmede og voldtatt av bror

Da hun vokste opp i et fattig hjem i West Lothian, Skottland, så Tressa på sin egen mor, Tracey Tallons, slite med drikke og narkotikaavhengighet.



Som småbarn gråt hun seg gjennom fester som strakte seg ut i de tidlige timene.

Tressa på bildet med den andre babyen Arihanna Young og pappa Darren Young

Tressa på bildet med den andre babyen Arihanna Young og pappa Darren Young (Bilde: Daglig rekord)

I boken hennes, Tressa: The Twelve Year Old Mum , hun husket at mens hun fremdeles var en skolejente, ba seige rovdyr henne om seksuelle tjenester i bytte for sprit, sigaretter og småpenger - med en pervers som betalte henne 2 pund for sex.

Hun sa: Han gjorde det han likte med meg, og noen ganger var jeg så full at jeg ikke la merke til det.

'Etterpå ga han meg alltid et par kroner for det. Det gjorde meg sint. '

Hjemme var det heller ingen flukt. Tressa hadde et urolig forhold til broren Jason, som hun sa kunne være 'kjærlig det ene minuttet og annerledes det neste'.

Da hun var bare 11 år, lokket han henne til en øde byggeplass i nærheten av hjemmet deres og voldtok henne fryktelig.

Traumatisert av angrepet følte Tressa seg ikke i stand til å fortelle moren om endringene hun merket i kroppen hennes noen måneder senere.

Hun betrodde en venn som kjøpte henne en graviditetstest som bekreftet hennes verste frykt - broren hennes hadde impregnert henne.

Rett etter at jeg begynte å merke endringer i kroppen min, fortalte Tressa senere This Morning.

Jeg tok til slutt en graviditetstest, og det kom opp at jeg var gravid.

Jeg var for redd til å fortelle mamma det, så jeg fortalte det til tanten min og løp deretter bort.

Mamma ble rasende, men hun roet seg til slutt. '

baby stikker tungen ut

Tressa, som hadde brukt mye tid på omsorg, turte ikke å fortelle mamma at Jason var far til hennes ufødte barn.

Redd og alene hevdet hun at babyen var et resultat av en full kontakt med en tenåring, og etter å ha født en liten jente i 2006, brukte hun to år på å oppdra henne alene - og holdt den mørke hemmeligheten for seg selv.

I alderen 14 avslørte hun endelig sannheten for en venn, og Jason ble arrestert. Men da hun endelig bekjente sannheten, ble hun nektet kontakt med barnet sitt, som ble tatt vare på.

Etter en rettssak i 2009 ble Jason fengslet i fire år etter at DNA -tester viste at han var faren til babyen hennes.

Bekjempet traumer og £ 400 per dag heroin

I løpet av de neste tre årene slet Tressa med å overvinne traumene i hennes prøvelser.

Inn og ut av omsorgsboliger falt hun i en spiral av drikke og narkotikabruk for å dempe smerten - ved å bruke opptil 400 pund heroin om dagen på sitt laveste punkt.

Tressa avbildet som en ung jente med familien, inkludert eldste bror Jason i bakgrunnen

Tressa avbildet som en ung jente med familien, inkludert eldste bror Jason i bakgrunnen (Bilde: Daglig rekord)

I 2011 sjekket hun inn på rehab for å sparke vanen, og åpnet opp for den sanne omfanget av avhengigheten hennes.

'Jeg injiserte heroin ni eller ti ganger om dagen, samtidig som jeg røk det konstant,' fortalte hun Solen .

Jeg ville ta det for å glemme alt og slette hva Jason hadde gjort mot meg. '

Nå hadde hun møtt kjæresten sin, Darren Young, men Tressa innrømmet at paret hadde slitt med heroinavhengighet i seks måneder.

Hun bestemte seg til slutt for å gå på rehabilitering etter at det dukket opp videoopptak av sprøytestoffene hennes i lysken.

Det vanskeligste med å komme av heroin er at du må se på ting, sa hun.

Jeg kan takle de fysiske abstinenssymptomene, men jeg synes det er vanskelig å takle fortiden min nå.

Jeg gråter hver dag for datteren min. Jeg tror jeg begynner å innse at jeg hadde sjansene mine med henne, og jeg sviktet henne.

Aborttragedie dager før mammas død

I 2014 hadde Tressa blitt ren og begynte å snu livet hennes.

Nå 19 år gammel hadde hun blitt gravid med Darren sitt barn og gledet seg foreløpig til å stifte familie.

I en hjerteskjærende vri mistet hun imidlertid barnet etter et spontanabort - bare for å bli fortalt dager senere at mamma Tracey var død.

Tracey, som selv kjempet mot heroinavhengighet, hadde stått ved Tressa da hun prøvde å overvinne avhengigheten.

Da Tressa fant ut at hun ventet igjen, ble moren glad, sikker på at hun en dag skulle få et barnebarn til.

ruth jones vekttap

Men da den unge kvinnen begynte å lide av kramper og blødninger, dro hun til sykehuset og ble fortalt den tarmskrekkende nyheten.

Vi gikk til legene og de fortalte meg at jeg hadde mistet babyen min. Jeg var ødelagt og jeg visste at mamma ville bli det også, sier hun til The NEWSAM.

«Jeg arrangerte at hun skulle komme til middag, så jeg kunne fortelle henne det personlig.

Men tre dager senere ringte en slektning for å dele nyheten om at Tracey var død.

Et obduksjon ga henne dødsårsaken som lungebetennelse. Familie og venner samlet seg til Traceys begravelse, der Tressa ble tvunget til å sørge sammen med broren som voldtok henne.

Ny start med den andre jenta

Til tross for den ferske plagen, holdt Tressa seg sterk ved hjelp av Darren og gjennomgikk rådgivning.

De fortsatte å prøve å få en baby, men etter måneder uten suksess begynte hun å frykte at hun ble 'straffet' for å la hennes førstefødte bli tatt bort.

Imidlertid ønsket Tressa og Darren i oktober 2018 en baby jente på 8 kg velkommen etter en slitsom 24-timers arbeid.

Tressa poserte med lille Arihanna og Darren og sa at hun aldri ville holde sitt eldste barn hemmelig - og håpet de to søstrene kunne møtes en dag.

Arihanna vil alltid vite at hun har en storesøster, sa hun til The NEWSAM.

'Jeg snakker med henne om det nå, selv om hun ikke forstår. Hun vil aldri være en hemmelighet.

er stacey slater gravid

De er polære motsetninger - Arihanna er smilende og fornøyd, mens min andre datter var vokal og feist. Men jeg vet bare at de kommer seg videre.

Jeg forteller Arihanna at hvis søsteren hennes var her, ville de spille spill sammen. Jeg håper virkelig at de en dag kan møtes. Det ville bety verden for meg. '

Baby med ansikt, 13, hevdet at han var pappa

Da 15 år gamle Chantelle Stedman fødte i 2009, ble briter stusset over å finne ut at faren tilsynelatende var en baby med ansikt som knapt var tenåring.

Den fire fot høye Alfie Patten, 13, hevdet at han var Storbritannias yngste pappa etter å ha gått rundt i den tilsynelatende kjærestens hus i Hailsham, East Sussex for å sove og miste jomfrudommen.

Han ble til og med avbildet sittende i en sykehusseng og vugget baby Maisie.

Alfie Patten, den gang 13, hevdet å være Storbritannias yngste far. Avbildet med baby Maisie

Baby Maisie blir holdt av Alfie Patten (Bilde: The People)

Det ble imidlertid reist alvorlige spørsmål om hvorvidt Alfie, som bare ville ha vært 12 da barnet ble unnfanget og som var sjenert og umodent, faktisk kunne være barnets far.

Seks unge gutter kom deretter frem for å hevde at de også hadde ligget med Chantelle på det tidspunktet hun ville ha blitt gravid.

Spesielt en, fotballgal Tyler Barker, den gang 15, hevdet at han hadde ubeskyttet sex med den unge jenta ved en enkelt anledning.

Etter hvert ble Alfie og Tylers foreldre endelig enige om at begge guttene skulle ta en DNA -test på 300 pund for å løse farskapsspørsmålet - og det kom frem at Tyler faktisk var faren.

& apos; Vi ble behandlet som noe av Shameless & apos;

Alfies historie utløste et mediesirkus, der moren hans, Nicola, klaget over at familien ble 'behandlet som noe fra TV -programmet Skamløs'.

Plutselig ble Alfies navn kastet rundt i parlamentet og på nyhetene klokken 10. Vi ble fremstilt som en dårlig familie fra feil side av byen, sier hun til The NEWSAM.

Mamma Nicola sa at de urettferdig ble fremstilt som en & apos; dårlig familie & apos;

Mamma Nicola sa at de urettferdig ble fremstilt som en & apos; dårlig familie & apos;

Hundrevis av Facebook -venneforespørsler og meldinger tilstoppet innboksen hans. Han ble til og med spurt om autografen hans på McDonald's.

Hun sa at Alfies stemme ikke engang var ødelagt da han fortalte henne om sitt hindrende farskap - og at hun hadde prøvd å være så støttende hun kunne til tross for tvil om historien hans.

Alfie trodde virkelig at han var en far, 'la hun til. Jeg spurte ham flere ganger om han var sikker på dette. Var han sikker på at han hadde mistet jomfrudommen og kunne være far til et barn?

Men han forsikret meg om at han var det og sa at han kom til å bli en veldig god pappa. Alfie hadde fått seg til å tro at han var en far.

Kanskje vi burde ha tvunget sannheten ut tidligere. '

Knuste biler i full fyll

Til tross for sin smale flukt fra foreldreskap, falt Alfie inn i en urovekkende kretsløp og alkoholavhengighet i årene etter at han kom til berømmelse.

Ti år etter skandalen dukket han opp i retten etter å ha knust biler og eiendommer i en beruset vold.

Alfie har vært inn og ut av domstolene med en strøm av urovekkende overbevisninger

Alfie har vært inn og ut av domstolene med en strøm av urovekkende overbevisninger (Bilde: Brighton Pictures)

Dømt for kriminell skade ved Lewes Crown Court, kom det frem at han allerede hadde dømt fem dommer for 12 lovbrudd og drakk kraftig.

Påtalemyndighet, Hannah Hurley, sa at offiserer grep inn etter at Alfie sparket en varebil, skadet en Skoda og knuste et gjerde mens han var beruset.

Hun sa: 'Han var full, sverget og var aggressiv.

'Han løp opp og nedover veien. Han ble sett kranglet med biler og ropte på dem. '

Retten hørte at Alfie, nå 23, var en arbeidsløs alkoholiker som bodde hjemme med sin mor og hadde en historie med straffbare handlinger, inkludert en fengsel på 24 måneder.

Som forsvarende sa fru Fatania: 'Dette er en ung mann som er klar over bekymringene som spiller her.

'Han ønsker å forbedre seg for å bli normal og søke fred i stedet for å fortsette den destruktive, kaotiske oppførselen som er dypt farlig for helsen hans.'

Kastet hjemmefra etter & apos; narkotikadrift & apos;

Nå 25 år gammel ble Alfie og moren hans sparket ut av hjemmet sitt tidligere i år for å ha brukt det som sentrum for en narkotikahandel.

På en høring i mars ble Brighton Magistrates Court fortalt at de ble innlosjert av rådet etter å ha blitt startet opp av huseieren.

Alfie Patten

Alfie Patten inne i hjemmet hans i Hailsham iført Williamdon skoleuniform (Bilde: The People)

Politiet ga nedleggelsesordre i desember i fjor på grunn av plagsomme oppførsel og uorden i tre-romshuset.

Distriktsdommer Teresa Szagun sa: 'Lokalene ble brukt til narkotikahandel, og det var antisosial atferd som spylte ut på gaten og påvirket nabolaget.

'Etter det jeg kan samle, vil utleier ikke ha Pattens tilbake. De har fremdeles ikke andre steder å bo. '

Louise Ravenscroft, påtalemyndighet for Sussex Police, sa at det hadde vært fem raid på huset i løpet av fem år, og at paret fortsatt var under etterforskning av Sussex Police.

king of queens rollebesetning dør

Retten hørte også at Patten har en advarsel for kokainbesittelse fra 2016 og moren hans hadde en lignende advarsel fra 2009.

Snakker til Solen år etter at han fikk vite at han ikke var far til babyen Maisie, innrømmet Alfie at han hadde falt i depresjon etter å ha blitt kuttet ut av barnets liv.

Jeg ble ødelagt. Det var for mye å ta inn. Jeg gråt i flere dager og forlot knapt rommet mitt, sa han.

For å gjøre ting verre så jeg aldri Maisie igjen fordi Chantelle og familien flyttet bort så snart de fant ut at jeg ikke var faren.

Jeg klarte ikke å gjøre noe. Jeg kunne ikke gå på skolen. Jeg trodde verden min var over.

Han sa at han brukte dagene sine på fordeler med å se på TV, og at han slet med å bli oppdaget på gaten og la til: Overalt hvor jeg gikk, ville jeg bli gjenkjent.

Folk stoppet meg på bensinstasjonen og sa: 'Du er den virkelig unge pappaen'. Det gjør de fortsatt.

Se Også: