Madeleine McCanns lillebror lover mamma at han aldri vil slutte å lete etter henne

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Madeleine McCann med broren Sean, søsteren Amelie og pappa Gerry (bilde: Samle)

Madeleine McCann med broren Sean, søsteren Amelie og pappa Gerry (bilde: Samle)



Kate McCann har fortalt hvordan tvillingene hennes gir henne styrke til å kjempe videre og prøve å finne savnede Madeleine.



Fire år etter at datteren hennes ble bortført i Algarve i en alder av tre, har Kate avslørt en gripende samtale med Sean og Amelie, nå seks.



Sean sa til meg nylig: 'Når du er gammel, vil jeg og Amelie lete etter Madeleine, sa Kate.

Jeg pratet med Amelie, og hun sa: 'Mamma er trist fordi Madeleine ikke er her. Men Amelie er her, og Amelie og Sean vil alltid være her. ’

Kate, som snakket før boken hennes Madeleine blir utgitt for å skaffe midler til å hjelpe jakten på datteren, sa at hun var bekymret for at hun ikke ville klare å ikke vite hva som hadde skjedd med henne.



vinner av den store nasjonale 2014

Hun fryktet også at det verdensomspennende søket kan presse ekteskapet hennes med mannen Gerry.

Men tvillingene, som sov i samme ferieleilighet som Madeleine i Praia Da Luz, Portugal, da hun ble snappet 3. mai 2007, har vært parets redningslinje.



Kate sa: De inkluderer Madeleine i alt. Hvis de har godteri, spør de om de kan sette det siste på rommet hennes. Vi har vært så ærlige vi kan. De vet at Madeleine ble stjålet. De kaller personen som tok henne ‘den slemme mannen’. Hun sa at tvillingene, to år gamle den gangen, kan huske hvordan de dro på ferie, våknet og storesøsteren deres var borte.

chase quiz-spørsmålene

Madeleine, som nå ville være nesten åtte, ble revet fra sengen hennes i McCanns leilighet. Kate og Gerry var på middag med venner på en restaurant i nærheten og sjekket regelmessig på de sovende barna. Men den siste gangen Kate gikk for å sjekke, fant hun ut at Madeleine var borte.

Portugisisk politi gjorde bare en halvhjertet innsats før Kate og Gerry ble mistenkt.

I boken hennes, ut på torsdag, sier Kate at hun er hjemsøkt av frykten for at Maddie ble snappet av en pedofil. Hun skrev: Da hun først ble stjålet, var pedofiler alt vi kunne tenke på, og det spiste oss. Ideen om et monster som dette som skal røre datteren min, stryke henne, besmitte hennes perfekte lille kropp, drepte meg bare igjen og igjen. Jeg ville ligge i sengen og hate den som hadde gjort dette mot oss. Jeg ville drepe ham. Jeg ønsket å påføre meg maksimal smerte.

Den tidligere fastlegen fra Rothley, Leics, sa til avisen The Sun at hun var konsumert av skyldfølelse over å ha forlatt barna i fred, men trodde ikke det var noen risiko for at de ville komme til skade. Hun klarte ikke å få fryktelige bilder ut av hodet. Hun skrev: Jeg ropte over at jeg kunne se Madeleine ligge kaldt og flekkete på en stor grå steinplate.

Jeg slet konstant med å tenke fine tanker og sovne, men demonene hadde meg i grepet og torturerte meg nådeløst med bilder som var for skremmende og smertefulle å dele.

En oppføring i dagboken min fra den tiden: 'Gråt i sengen igjen - kan ikke hjelpe. Tanken på Madeleines frykt og smerte river meg fra hverandre. Tanken på pedofile får meg til å ville rive av meg huden. '

Kate avslører også det hjerteskjærende øyeblikket da hun gjorde den fryktelige oppdagelsen at hennes elskede lille jente var blitt revet fra sengen hennes. Hun hadde gått tilbake til leiligheten og følte et trekk mens døren til soverommet til barna var vidt åpent. Da hun så at Madeleine ikke var i sengen hennes, sjekket Kate om hun var i hennes.

ashley cole og sharon canu

Hun sa: Da jeg fant en annen tom seng, rammet den første panikken av panikk meg. Da jeg løp tilbake til barnerommet fløy de lukkede gardinene opp i et stort vindkast. Hjertet mitt rystet da jeg så at vinduet bak dem var vidt åpent og skodder på utsiden hevet helt opp. Kvalme, terror vantro, frykt. Iskald frykt. Etter å ha gjennomsøkt leiligheten, løp Kate raskt for å varsle Gerry og vennene deres om at Madeleine hadde forsvunnet.

Så snart bordet vårt var i sikte begynte jeg å skrike: 'Madeleine er borte! Noen har tatt henne! ’Skrev hun.

Da alle begynte å lete løp hun inn på parkeringsplassen og ropte Madeleines navn. Hun la til: Det var så kaldt og vindfullt. Jeg fortsatte å forestille meg henne i hennes korte ermer Marks & Spencer Eeyore-pyjamas og følte hvor kaldt hun ville bli. Frykten skjærte gjennom kroppen min.

Etter hvert som søket fortsatte, gikk Kate tilbake til leiligheten for å sjekke tvillingene, som hadde sovet godt gjennom prøvelsen.

Hun avslører hvordan hun selv hadde tanker om selvmord, og forklarte: Jeg hadde en overveldende trang til å svømme ut over havet, så hardt og fort jeg kunne - å svømme og svømme og svømme til jeg var så langt ute og så langt utmattet at jeg kunne bare la vannet trekke meg under og avlaste meg fra denne plagen.

Hun sier at hun synes det var mye vanskeligere enn mannen Gerry å slå av fra sorgen. Han fungerte mye tidligere. Noen ganger syntes jeg det var nesten støtende, som om han på en eller annen måte ikke sørget nok. Han ville foreslå å gjøre noe hyggelig ... og jeg ville gråte.

 Madeleine av Kate McCann blir utgitt av Bantam Press 12. mai.

Se Også: