Hvem vant Conor McGregor -kampen? Resultat fra Dustin Poirier UFC 264 -trilogi

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Conor McGregor fikk et beinbrudd i nok et knusende nederlag mot Dustin Poirier på T-Mobile Arena i Las Vegas lørdag, med kampen stoppet av leger på slutten av første runde.



Da en spennende første fem-minutters ramme nærmet seg slutten, prøvde begge krigerne fortsatt å lande da McGregor snublet bakover, fanget foten under seg selv og brakk beinet.



Leger ble umiddelbart kalt inn i åttekantet, og det var klart at McGregor ikke kunne fortsette, noe som fikk dommer Herb Dean til å erklære stopp for kampen etter instruksjoner fra legen.



Intervjuet i åttekantet med beinet i en rollebesetning, raser McGregor om sin ulykke.

'Jeg bokset hodet av ham, sparket beinet av ham, (han gjorde) det vanlige, dykket for å stenge distansen. Dette er ikke over - hvis jeg må ta dette med ham ut, så er det på utsiden, brølte han.

Conor McGregor brakk ankelen i første runde mot Dustin Poirier

Conor McGregor brakk ankelen i første runde mot Dustin Poirier (Bilde: Zuffa LLC)



Siden McGregor hadde vunnet med fjærvekt i 2014 og Poirier hentet hevn på lettvekt i Abu Dhabi i januar, ble oppkjøringen til den tredje kampen punktert av dårlig blod mellom paret, i markant kontrast til en face-off tidligere i år der par ga hverandre komplimenter.

Selv om amerikanske Poirier kjempet på hjemmebane, ble hans inngang til 'The Boss' av James Brown møtt med jubel fra den store delen av mengden som var der for å støtte McGregor, og det var ingen vennlig touch av hansker før kampen begynte.



McGregor kom raskt ut, byttet mellom høye og lave spark og danset inn og ut av rekkevidde da begge jagerne holdt et rasende tempo.

Den irske jagerflyet prøvde en giljotinesjokk mens kampen gikk til matten med Poirier i topposisjon, og da han hadde sluppet unna kvelningen, regnet han ned tordnende slag og albuer på McGregor.

McGregor skadet ankelen hardt

McGregor skadet ankelen hardt (Bilde: Zuffa LLC)

beste blekemiddel for hår uk

Selv om McGregor slo tilbake, så Poirier ut til å fullføre kampen før han brått avbrøt angrepet i de siste sekundene av omgangen for å klage til dommer Dean over at ireren grep tak i hanskene hans.

Da McGregor svingte og prøvde å trekke seg tilbake, sviktet fotarbeidet ham og knakk beinet.

'Han brøt den i en av sjekkene i begynnelsen av kampen, og han brøt den på et slag, sikkert ... Jeg følte noe, han sparket meg hardt,' sa Poirier i et intervju etter kampen.

Legenes stopp stoppes som en seier for Poirier og et tap på McGregors rekord, hans tredje nederlag i de fire siste kampene i UFC.

Se Også: