Hvilken kanal er Tottenham vs Southampton? Oppstartstid, TV og livestreamdetaljer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tottenham starter en ny æra i historien onsdag når de tar imot Southampton, da den tidligere midtbanespilleren Ryan Mason tar over klubben for første gang etter at Jose Mourinho ble sparket tidligere denne uken.



Det har vært noen begivenhetsrike dager på Tottenham Hotspur stadion etter at søndagen ble kunngjort at klubben skulle slutte seg til European Super League ble raskt fulgt mindre enn 24 timer senere av nyheten om at de hadde sparket Mourinho.



Spurs har gått fra å være øverst på tabellen i desember til å sitte på en syvende plass og har bare plukket to poeng fra en mulig ni i april.



Mourinho ble sparket mandag etter bare 17 måneders ansvar og ble erstattet midlertidig til slutten av sesongen av den populære tidligere midtbanespilleren Mason, hvis karriere ble tragisk kuttet i en alder av bare 26 år etter å ha pådratt seg en kraniebrudd mens han spilte for Hull Byen i 2017.

På 29 år og 313 dager gjorde Masons opprykk fra rollen i akademiet ham Premier Leagues yngste manager noensinne, og overgikk Attilio Lombardo, som var 32 år og 67 dager da han tok over Crystal Palace i 1998.

Harry Kane stikker av etter å ha påført en ankelskade mot Everton i forrige uke.

Harry Kane stikker av etter å ha påført en ankelskade mot Everton i forrige uke. (Bilde: Basseng via REUTERS)



når kommer julepynten ned

Mason, som ble avkortet en gang av England, får selskap i utgravningen av midlertidige assistenter, tidligere Charlton -sjef Chris Powell og veterantrener Nigel Gibbs, mens Ledley King fortsetter i sin rolle som førstelagassistent og Michel Vorm blir midlertidig keepertrener.

Når det gjelder Southampton, går de inn i konkurransen på bakgrunn av skuffelsen over å gå glipp av en FA-cupfinale etter deres 1-0-nederlag mot Leicester City på søndag.



I likhet med Spurs har de hellige gjennomgått en fryktelig formkjøring de siste månedene. Siden desember har Ralph Hasenhuttls menn bare vunnet tre av sine 19 siste seriekamper og ligger på 14. plass.

dør bex i eastenders

Når er Tottenham vs Southampton?

Avspark er klokken 18.00 og vil bli etterfulgt av kamperen Aston Villa og Manchester City klokken 20.15.

Spurs kommer til å være uten Harry Kane for onsdagens kamp, ​​og Mason innrømmet at han også kan gå glipp av Carabao Cup -finalen søndag med Man City.

Matt Doherty forventes å komme tilbake til troppen etter skade, men Ben Davies er fortsatt ute med ankelproblem.

Southampton vil bli forsterket av retur av utlånt Liverpool-kantspiller, Takumi Minamino, som var uavgjort i helgen.

Spissen Michael Obafemi er tilbake på trening, men vil neppe være i strid etter å ha vært ute siden januar. Erfarne midtbanespiller Oriol Romeu og William Smallbone forblir sidelinje med henholdsvis ankel- og kneskader.

TV -kanal og livestreamdetaljer

Begge onsdagens kamper vises på Sky Sports 'Main Event og Premier League -kanaler.

Dekningen av kampene mellom Spurs og Southampton begynner klokken 17.30, og Sky Sports -abonnenter vil også kunne se på nettet via nettstedet eller Sky Go- og BT Sport -appene.

Sist gang disse to lagene møttes i september scoret Son Heung-min fire da Spurs kom bakfra for å vinne 5-2.

Se Også: