Laura Anderson utløser rykter mens hun koser seg med Ex on the Beach -stjernen Lotan Carter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Laura Anderson ble sett når hun flørte med kjendisen Big Brother hunk Lotan Carter da hun hvisket i øret hans og ble frekt båret inne i en klubb

Laura Anderson ble sett når hun flørte med kjendisen Big Brother hunk Lotan Carter da hun hvisket i øret hans og ble frekt båret inne i en klubb



Laura Anderson har utløst rykter om romantikk etter at hun ble oppdaget å komme i nærheten av Ex On The Beach -stjernen Lotan Carter under en overdådig kveld ute tirsdag.



Eksen Love Island -stjernen, 31, ble festet sammen med den tidligere Celebrity Big Brother -deltakeren, 30, etter at de begge deltok på Ex On The Beach -visningen i London.



De to realitystjernene så ut til å ha blitt & fanget i handlingen & apos; da de forsøkte å snike seg ut for en mystisk privat chat bare for å bli snappet av fotografer da de likte litt alene tid.

Laura virket svimmel da hun flørte med hunken etter å ha sett ut til å hviske i øret hans med et frekk smil om ansiktet hennes.

Laura Anderson har utløst rykter om romantikk etter at hun ble oppdaget å komme nær Ex On The Beach -stjernen Lotan Carter

Laura Anderson har utløst rykter om romantikk etter at hun ble oppdaget å komme nær Ex On The Beach -stjernen Lotan Carter (Bilde: GoffPhotos.com)



Den skotske øyboeren fikk et glimt av hennes blendende smil da hun tok seg til MTV -stjernen før han dramatisk hentet henne for å bære henne tilbake i Sohos berømte bar Ballie Ballerson.

person syntetisk til salgs

Da Lotan plukket opp den tidligere flyvertinnen, så det ut til at hun led av en plagsom funksjonsfeil i garderoben da hun forsøkte å holde på kanten på kjolen mens hun ble eskortert inne.



Laura så oppsiktsvekkende ut da hun tok på seg en elegant hvit blazer -kjole for å delta på visningen av MTVs nye show.

Reality -stjernene forsøkte å snike seg ut for en privat chat bare for å bli snappet av kameraer mens de likte litt alene tid

Reality -stjernene forsøkte å snike seg ut for en privat chat bare for å bli snappet av kameraer mens de likte litt alene tid (Bilde: GoffPhotos.com)

Den skotske øyboeren fikk et glimt av smilet hennes da hun tok seg opp til MTV -stjernen før han dramatisk hentet henne

Den skotske øyboeren fikk et glimt av smilet hennes da hun tok seg opp til MTV -stjernen før han dramatisk hentet henne (Bilde: GoffPhotos.com)

Hun fullførte det glamorøse ensemblet med sexy støvler over kneet og et mønstret halsbånd, mens hun holdt på en stilig fuskepels.

Det dykkende antrekket syntes å ha fanget oppmerksomheten til den kjekke Essex -gutten Lotan, som sørget for at han brukte tid på å bli kjent med Laura i deres hemmelighetsfulle utvendige chat.

Duoen fortsatte å komme mistenkelig tett da de likte mange flørtende møter. Rapporter tyder på at paret også danset sammen.

Kim Jong Un smiler

Dreamboys -stripperen antas å være en av eksene som dukker opp fra havet i den nye serien Celebrity Ex on the Beach.

Laura virket svimmel da hun flørte med hunken etter å ha sett ut til å hviske i øret hans med et frekk smil om ansiktet hennes

Laura virket svimmel da hun flørte med hunken etter å ha sett ut til å hviske i øret hans med et frekk smil om ansiktet hennes (Bilde: GoffPhotos.com)

Andre navn knyttet til MTVs nye oppfatning av hitshowet inkluderer Kelly Brooks eks David McIntosh, Made in Chelsea Miles Nazaire og Love Island Charlie Brake.

Tidligere Big Brother lothario Lotan får også selskap av en fantastisk rekke single kjendiser for den nye serien, inkludert Geordie Shores Sophie Kasaei, TOWIE Joey Essex og Love Islanders Michael Griffiths, Georgia Harrison og Ellie Brown.

Selv om dette er den første serien med en total kjendis -vri, har showet tidligere år ført til anspente argumenter og gjenopplivet romanser.

Lauras dykkende antrekk fanget oppmerksomheten til den kjekke Essex -gutten Lotan som sørget for at han brukte tid på å bli kjent med henne

Lauras dykkende antrekk fanget oppmerksomheten til den kjekke Essex -gutten Lotan som sørget for at han brukte tid på å bli kjent med henne (Bilde: GoffPhotos.com)

Celebrity Ex On The Beach er spilt inn i Marbella, Spania, og er den siste i en serie serier som MTV har filmet.

Selv om dette er den første offisielle & apos; kjendisen & apos; versjon, har noen realitystjerner dukket opp på tidligere sesonger som Vicky Pattison, Gary Beadle, Megan McKenna og Charlotte Dawson.

gal hattemaker johnny depp

Laura ble berømt etter at hun dukket opp på Love Island i 2018, hvor hun ble dumpet sammen med Paul Knops, som hun ble koblet til.

Dreamboys -stripperen antas å være en av eksene som dukker opp fra havet i Celebrity Ex on the Beach

Dreamboys -stripperen antas å være en av eksene som dukker opp fra havet i Celebrity Ex on the Beach (Bilde: GoffPhotos.com)

De to skulle ikke vare og skilte seg kort tid etter at de forlot villaen. Mer nylig ble Laura knyttet til Max Morely, som også spilte hovedrollen på Love Island før henne.

Men paret splittes angivelig etter bare tre måneder sammen.

Lotan, som pleide å være stripper med Dreamboys, ble introdusert for reality -TV -berømmelse etter at han dukket opp i Big Brother -huset i 2017.

Duoen fortsatte å komme mistenkelig tett da de likte mange flørtende møter

Duoen fortsatte å komme mistenkelig tett da de likte mange flørtende møter (Bilde: GoffPhotos.com)

Les mer

mann med gigantiske testikler
Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Imidlertid ble tiden hans i Elstree -huset ødelagt etter at han ble involvert i et eksplosivt argument om at han 'var et forbilde for sønnen'.

Den tidligere deltakeren ble fjernet fra huset etter å ha kastet en drink på flaske over rommet og stormet ut.

Handlingene hans ble ansett som 'upassende oppførsel' etter at det nesten brøt ut et slagsmål med hans medboer.

* Celebrity Ex On The Beach startet klokken 22.00 den 21. januar på MTV

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte 0207 29 33033

Se Også: