Peaches Geldof gifter seg for andre gang - i samme kirke som mamma og pappa

Peaches Geldof

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lykkelig familie: Fersken med faren, mannen min og babyen Astala(Bilde: PA/HELLO)



Det var farvel Boomtown brat, hei fru Peaches Cohen da Bob Geldofs datter bandt knuten for andre gang.



Den tidligere Miss Geldof giftet seg i går med rockeren Tom Cohen i en intim seremoni i St Mary Magdalene og St Lawrence Church i landsbyen Davington i Kent.



Det var en reflekterende dag for bruden, da det var stedet der bryllupet til hennes avdøde mamma Paula Yates og Bob Geldof ble velsignet i 1986, etter seremonien i Las Vegas. Det var også kirken der Paulas begravelse ble holdt i 2000.

Peaches og Tom utvekslet løfter foran en liten menighet ved kirken på 1100 -tallet, før de gikk videre til resepsjonen på eiendommen til hennes idylliske barndomshjem, Davington Priory, hvor pappa Bob fortsatt bor.

Du må innrømme at det har vært en steinete vei for Peaches, 23, som kort var gift med den amerikanske musikeren Max Drummey for fire år siden. Men etter å ha kjent henne siden tenårene, er jeg begeistret for den intelligente unge damen foran meg.



britisk såpe tildeler den mest sexy kvinnelige

Det er lett å si ifra om en kjendis og måten de velger å tilbringe livet sitt, og la oss innse at vi alle har hatt en mening om henne tidligere. Historiene om butikktyveri, de ville kveldene ute og de frittalende kommentarene ... hun har aldri holdt unna kontroverser.

Mr og Mrs Peaches. Noe som sannsynligvis ikke er det de offisielt vil bli kjent som (Bilde: SPLASH)



Dette var ikke det de hadde på seg. Antagelig (Bilde: FLYNET)

Mange mennesker har ikke klart å forstå henne, men vi klikket alltid og brukte mange netter på å zoome rundt i London på showbiz -kretsen. Det kan ikke ha vært lett for Peaches å ha spilt sine formative år i offentligheten.

Og la oss være ærlige, noen av tingene vi fikk til som ungdom var like ille. Men du lever og lærer, og Peaches har nå en lys fremtid foran seg.

Av alle menneskene jeg har tilbrakt tid med i showbiz -verdenen, skjønner hun det ... og hun er fryktelig ærlig.

Etter å ha møtt Tom, kjøpt sitt eget hjem (Bob reiste alle Geldof -jentene for å tjene sine egne penger), skaffet seg en hund og i år fødte den vakre gutten Astala, har hun virkelig fått livet på skinner.

En ting er sikkert - hennes avdøde mor Paula er fortsatt en stor del av livet hennes, og Peaches bærer en av ringene hennes hver dag.

Jeg er sikker på at i går så Paula ned og ga datteren en god nikk. Peaches of yesteryear er virkelig borte ... og jeg vil absolutt heve et glass til dette nye kapitlet i livet hennes!

Du kan se på flere av disse i HELLO! (Bilde: PA/HELLO)

Se Også: