Alton Towers kåret til den dyreste fornøyelsesparken i Storbritannia - slik får du det beste tilbudet for alle de fire store

Fornøyelsespark

Horoskopet Ditt For I Morgen

Her er hvilke fornøyelsesparker i Storbritannia som gir deg den beste verdien for pengene



the predator utgivelsesdato uk 2018

Ny forskning på hvilken temapark i Storbritannia som tilbyr deg det beste tilbudet på både standardbilletter og hurtigbilletter, har kåret Alton Towers som den dyreste attraksjonen å besøke.



Studien av pluss størrelse klesmerke Din klær sammenlignet hvor mange turer du kunne stappe inn på en lørdag i juli med både en standardbillett og en hurtigbillett i hver av de 'fire store' fornøyelsesparkene i Storbritannia (det er) Alton Towers, Thorpe Park , Chessington og Legoland ).



Ved å sammenligne kostnaden per tur på hver attraksjon, fant studien at spruting på en prioritert billett på Alton Towers koster deg tre ganger så mye, men lar deg bare få plass til ni ekstra turer.

På Legoland får du imidlertid en prioritert billett tilgang til hele 42 turer, og den er den britiske attraksjonen som gir deg mest valuta for pengene.

Finn full prisoversikt nedenfor, så hvis du skal til en av de ovennevnte i påsken, vet du nøyaktig hvilken billett du skal kjøpe for å få det billigste tilbudet.



Hvis du vil spare enda mer penger på temaparkoppføringen din, visste du at du kan få £ 12 cashback av prisen på billetten din hvis du bestiller online via quidco ? Se vår trinnvise guide for hvordan du gjør krav på din her.

Les mer



UK dager ut ideer
Beste gratis museer i London Beste ettermiddagste i London Sommerferiedager med ideer Tips om billige togreiser

Legoland Windsor

Selv om det er det minst dramatiske av partiet, er det også den beste verdien

Forskningen fant Legoland Windsor å være den mest verdifulle fornøyelsesparken, der prioriterte billetter gir deg massive 42 turer.

En prioritert billett som koster £ 125,40 gir deg anslagsvis 42 turer - det er £ 2,99 per tur - sammenlignet med 13 turer for standard billettpris på £ 50,40 per dag.

Hvis du snart skal til Legoland, er det verdt å betale for å hoppe over køene, men vi foreslår bestilling online på forhånd for å få den beste prisen.

For flere måter å spare på Legoland, se vår guide her som viser deg hvordan du får 25% rabatt på billetter pluss en gratis burger når du er der.

Alton Towers

Alton Towers fornøyelsespark

Det er ikke verdt å investere i fast track på Alton Towers (Bilde: Getty)

Forskningen fant at hvis du er på vei til Alton Towers , den beste verdien for pengene er en standardbillett, ikke en prioritert billett.

stangskrog og emu

Standardbilletten koster £ 51,60 og gir deg tolv turer, mens prioritetsbilletten er nesten tre ganger prisen, men du får bare ni turer til. På en lørdag i juli har du bare tid til å gå på 21 turer på Alton Towers, men prioriterte billetter koster 146,60 pund, og trener hele 6,98 pund per tur.

Siden det ikke er verdt å plaske ut på kø-hopp på Alton Towers. Det beste alternativet er å Bestill online fem dager i forveien, hvor du kan få en standard dagsbillett for bare £ 32.

Les mer

Storbritannia fornøyelsespark tilbud
Alton Towers Legoland Chessington World of Adventures Drayton Manor

Thorpe Park

Thorpe Park

Thorpe Park har dyre standardbilletter - så gjør det verdt å prioritere

TIL Thorpe Park standardbillett er totalt sett den verste verdien - £ 51,50 gir deg bare 7 turer.

Derfor er den beste måten å få mest mulig ut av pengene dine når du besøker Thorpe Park, ved å velge en prioritert billett, som gir deg drøyt tre ganger flere turer.

lady colin campbell young

For £ 125,40 - 2,5 ganger prisen på en standardbillett, er den imidlertid fortsatt den nest dyreste prioriteringsbilletten i de fire store & apos; Britiske fornøyelsesparker - men absolutt verdt det hvis du ser på kostnaden per tur.

Det er verdt å betale mer for å hoppe over køene og Thorpe Park og de har for tiden et stort salg på .

En dagsbillett med ett fast track er bare £ 34,99 (var £ 58,50), eller du kan få et årskort til feriestedet for bare £ 51,50 - samme pris som en standard dagsbillett når du møter opp dagen.

Chessington World of Adventures

Det er enorme fordeler med å bestille prioritet på Chessington (Bilde: Getty)

Besøkende til Chessington kan få tre ganger flere turer med en prioritert billett enn med en standardbillett, noe som gjør sprut ut vel verdt de ekstra pengene.

Selv om det er 117,60 pund, er Chessingtons prioritetsbillett fortsatt den billigste av de fire store fornøyelsesparkene, og lar deg oppleve 27 turer på en dag - tre ganger så mange som en standardbillett.

Standardbilletten deres kommer også inn som den billigste, og koster £ 47,60 mens konkurrentene er over £ 50.

Det er verdt din tid og penger å betale for å hoppe over køene i Chessington, og du kan forhåndsbestill en dagsbillett online for £ 28 - da må du betale ekstra for fast track.

Se Også: