Michael Sheen tar for seg påstander om at han ikke var singel da han møtte den gravide kjæresten Anna Lundberg

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Rex/Instagram)



Michael Sheen har slått tilbake på rykter om at han ikke var singel da han møtte den svenske skuespilleren Anna Lundberg.



Anna, som 25 år er halvparten av Michael & # 39; s alder, venter for øyeblikket parets første barn sammen i nyheter som ble kunngjort i forrige måned.



Men nå har Michael slått ut på pågående spekulasjoner om at han fortsatt var i et tidligere forhold da paret først ble sammen.

På Twitter skrev Damned United -stjernen: 'Ville normalt ikke reagert på slike ting, men av hensyn til folk jeg elsker og som har viktigere ting å fokusere på akkurat nå - jeg var singel fra begynnelsen av forrige sommer til jeg møtte min partner Anna som nå skal få babyen vår.

'Bare så det er sagt. Takk, 'la han tett til.



Michael og Anna ble offentliggjort med sin romantikk i mai 2019 (Bilde: anna_lundbergs / Instagram)

Anna er nå høygravid med sin første baby sammen (Bilde: Tracey Paddison/REX)



Det kom etter påstander om at Michael fortsatt datet komikeren Aisling Bea da han og Anna startet forholdet.

En kilde fortalte Sun i juli at både han og Anna var sjokkert over å finne ut at hun var gravid tidligere i sommer.

'Michael er en populær mann - spesielt blant kvinner,' sa de den gangen.

'Han var forbløffet over å få vite at Anna ble gravid så kort tid etter at de møttes. De er fast bestemt på å prøve forholdet sitt. '

De ble offentliggjort med romantikken sin i mai i år, kort tid etter at den irske komikeren Aisling ble sett på Hamilton -musikalen med Andrew Garfield.

Michael datet komiker Aisling Bea kort tid før romantikken hans med Anna (Bilde: Steve Bainbridge)

Michael datet tidligere Sarah Silverman (Bilde: WENN.com)

Michael var tidligere knyttet til Caitlin FitzGerald, som han møtte på settet i TV-serien Masters Of Sex, og som nå dater sin Poldark-medstjerne Aidan Turner.

Han var også i et seriøst forhold til amerikanske stand-up Sarah Silverman, som han var sammen med i fire år mellom 2014 og 2018.

En romantikk med hans Midnight In Paris-medstjerne Rachel McAdams var på kortene før det, og paret datet i tre år før de ble delt i 2013.

Michaels eks Kate Beckinsale med datteren Lily Mo Sheen (Bilde: Rex)

Michael deler også datteren Lily - som 20 -åring bare fem år yngre enn sin gravide kjæreste - med Kate Beckinsale, som han var sammen med i syv år etter å ha møtt henne i 1995.

Eksene forblir imidlertid nære, og Kate insisterte nylig: 'Jeg elsker ham virkelig og liker ham, og vi får hverandre til å brøle av latter.'

Se Også: