Lily Allens mystiske biff med Fearne Cotton og hennes andre eksplosive kjendisfeider

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lily Allen har vært stolt med å lage bølger siden 2006, og har samlet alle som har lyst til å gå.



Bare denne uken ba hun Laurence Fox om å holde seg til skuespill & apos; etter hans splittende kommentarer om Meghan Markle -løpsraden og det hvite, mannlige privilegiet.



Og Victoria -stjernen er absolutt ikke den første kjendisen Lily har gått på. Fra Cheryl Tweedy og Edith Bowman til Katy Perry og Nicole Appleton, det er rimelig å si kjæresten elsker en barney.



En av hennes mest mystiske var med den ikke-støtende tidligere BBC Radio 1-programlederen Fearne Cotton.

Paret hadde aldri møtt hverandre da Lily satte i gang et voldsomt angrep i 2010 med en sarkastisk kommentar om Fearnes musikalske smak.

To-moren twitret: 'Fearne-bomull er en slik trendsetter. Lytte til radio 1 i forundring (sic). '



Lily Allen var ikke fan av Fearne Cotton

Lily Allen var ikke fan av Fearne Cotton (Bilde: Getty)

Og Fearne svarte raskt: 'Ikke sikker på om lilyroseallen er sarkastisk eller bare hyggelig? Takk Lilly (sic). '



Den mars stakk Allen nok en gang kniven inn over BBC 6 Musics øks og snipet at det ville være slutten på handlinger som Seasick Steve og programledere som Lauren Laverne [bare etterlot] Pussycat Dolls og Fearne Cotton på Radio 1.'

For Fearne var Lily's hat en kilde til forvirring.

'Hun liker ikke meg, men ...' fortalte hun andre radio 1 -vert Nick Grimshaw i 2012.

På spørsmål om hvorfor fortsatte hun: 'Jeg vet ikke. Bokstavelig talt aldri snakket med henne, men hun har en pop på meg ... Jeg har ikke noe biff med henne i det hele tatt. Jeg har møtt henne som en gang, men hun liker det ikke. Jeg vet bokstavelig talt ikke hvorfor. '

Nick - som var venn med Lily - prøvde å hevde at Lily 'har et problem med alle. Det er en del av sjarmen hennes. '

'Jeg har kjent henne i omtrent fem år, og det er berøring og gå hvis jeg får svar fra henne på en tekst!' spøkte han.

Men ante ble opped i 2014 da Fearne anklaget Lily for å tømme henne og mannen Jesse Wood på Brits.

Fearne og Jesse avbildet på BRIT -ene i 2014, der Lily angivelig & apos; blanked & apos; dem

Fearne og Jesse avbildet på BRIT -ene i 2014, der Lily angivelig & apos; blanked & apos; dem (Bilde: Ian West/PA)

Forvirret over den tilsynelatende hendelsen, sa Fearne at hun hadde klart seg godt & apos; med Lily forrige gang hun så henne og trodde de var på et & flott sted & apos ;.

'Jeg tenkte:' Å, jeg sier hei til briterne. '[Men] hun så gjennom meg som en glassrute. Og hun tømte Jesse. Du vet at kjæresten min er den hyggeligste fyren i verden ... blanked, sa Fearne.

I standard Lily -stil dro hun til Twitter for å slå tilbake, og insisterte: Jeg tømte deg ikke. Det er rett og slett ikke sant. Jeg så deg eller mannen din ikke.

Hvorfor kunne du ikke bare komme og si hei selv?

Edith Bowman

Edith Bowman konfronterte Lily om hennes brutale tweet (Bilde: Getty)

Tydeligvis ikke en fan av Radio 1, og Lily slo også av en ganske uimponert Edith, og stemplet henne som et & apos; trollop & apos; på Twitter.

Og når hun snakket med studenter ved Glasgow Uni, sa Edith at hun ringte Lily ut på det under et intervju på T in the Park.

Da Lily Allen nettopp kom ut, var hun ikke veldig hyggelig og la noe på rommet mitt om meg og kom deretter til nummer én, avslørte hun.

Jeg husker at jeg måtte intervjue henne. Det regnet og hun var i poncho og gallakjole og trenere. Jeg gikk opp og sa: 'Hei, hva er problemet? Hva har jeg gjort for å fornærme deg? '

Hun sa bare: 'Jeg er typen mennesker som snakker før jeg tenker, og jeg ble sittende der hver dag og høre på Radio 1 og vente på at du skulle spille platen min, og jeg slo til. Jeg beklager.'

Cheryl Tweedy

Cheryl og Lily's feide var en av de villeste av noughties

Cheryl og Lily's feide var en av de villeste av noughties (Bilde: Getty)

Det hele startet da Lily skrev en sang som heter Cheryl Tweedy for B-siden av hennes singel Smile fra 2006.

I den sang hun om den usunne søken etter uoppnåelig skjønnhet, og sang: Jeg skulle ønske livet mitt var litt mindre seilt/ Hvorfor er jeg alltid så grådig?/ Skulle ønske jeg så ut akkurat som Cheryl Tweedy/ jeg vet at jeg aldri kommer til å gjøre det.

Cheryl ble chuffed og gushing: 'Jeg er virkelig smigret Lily skrev et spor om meg. Men jeg vet ikke hvorfor hun synger om å ville være like pen som meg som hun ser fantastisk ut.

'Jeg vil gjerne ligne henne. Jeg elsker singelen hennes og måten hun har på seg joggesko og nydelige kjoler. Det er på tide at vi hadde en veldig kul britisk jente der ute på musikkscenen. '

Imidlertid var de gode stemningene korte da Lily avslørte at sangen var ironisk.

'Jeg vil ikke ligne Cheryl Tweedy! Det er tungen i kinnet, sa hun.

'Jeg har ikke noe imot henne som menneske, men jeg synes fremstillingen av at hun er det riktige for barna å se opp til er feil. Det var en spøk som ikke mange mennesker fikk. Selvfølgelig vil ingen virkelig se ut som Cheryl, de tror bare de gjør det.

Lily hadde en forkjærlighet for gallakjoler med trenere

Lily hadde en forkjærlighet for gallakjoler med trenere (Bilde: WireImage)

Chezzer brukte ikke tid på å slå Lily på Gordon Ramsays The F Word og sa til verten: Fordi alle vil se ut som henne. Kylling med en d ** k.

Lily hevdet at kommentarene utløste en tillitskrise, men hoppet tilbake med et ondskapsfullt åpent brev der hun anklaget Cheryl for å ikke ha talent.

'Cheryl, hvis du leser dette, er jeg kanskje ikke så pen som deg, men i det minste skriver og synger jeg mine egne sanger uten hjelp av Auto-Tune, raser hun.

Jeg må si at du tar av deg klærne, danser sexy og gifter deg med en rik fotballspiller må være veldig gledelig, moren din må være så stolt og dum.

Nedfallet fortsatte å småkoke de neste 10 årene før Lily plutselig gjorde en 180 og beklaget det hele og hevdet at hun bare var sint fordi hun ikke hadde hatt orgasme.

Jeg var frustrert. Jeg slet med mine egne problemer rundt seksualitet. Jeg hadde aldri hatt orgasme, skrev hun i memoarene mine, Mine tanker nøyaktig.

Og så var det disse nydelige jentene-mine jevnaldrende, kolleger så å si og kolleger-som tok av seg klærne med vill forlatelse og ble elsket og belønnet for det. Jeg kunne ikke ta det.

Beklager Cheryl. Jeg var sint fordi jeg ikke hadde kommet ennå. Det var latterlig. Jeg ble hos Cheryl fordi hun fornærmet meg etter at jeg provoserte henne. Du kan se hvordan det kan gå, dette lekeplassspillet.

Katy Perry

Katy Perry kom med en catty bemerkning om Lily's vekt

Katy Perry kom med en catty bemerkning om Lily's vekt (Bilde: Getty)

cheryl cole navneendring

Det ordspråklige traff viften i 2008 da Katy ubetjent beskrev seg selv som en 'tynnere'. versjon av Lily Allen.

Den rasende stjernen sa at Katy bare var noe på grunn av hennes egen suksess, og sa: 'Jeg vet tilfeldigvis at hun var en amerikansk versjon av meg. Hun ble signert av etiketten min i Amerika som, & apos; Vi må finne noe kontroversielt og latterlig som Lily Allen. & Apos;

Hun fortsatte med å si: 'Da jeg møtte henne, var jeg litt kald med henne fordi noen spurte henne om å beskrive seg selv. Hun er som, & apos; Aha, jeg er som en fetere versjon av Amy Winehouse og en skinnere versjon av Lily Allen! & Apos; Det er som om du ikke er engelsk, og du skriver ikke dine egne sanger, hold kjeft!

'Jeg synes teksten og ting er litt krass.'

Katy unnskyldte seg senere og sa til det amerikanske magasinet: 'Jeg tullet og prøvde å være morsom.'

Men Lily truet med å legge ut telefonnummeret sitt på sosiale medier og twitret: 'Jeg venter bare på at hun skal åpne munnen en gang til, så treffer det Facebook.'

Nicole Appleton

Liam Gallagher og Nicole Appleton Sighting i London - 17. juli 2010

Lily rørte på ting mellom Liam Gallagher og Nicole Appleton (Bilde: FilmMagic)

Lily kastet katten blant duene i boken Min tanker fra 2018, akkurat da hun hevdet å ha ligget med Oasis -rockeren Liam Gallagher på et fly til Japan mens han var gift med Nicole.

Hun skrev: Vi ble hamret på flyet. På et tidspunkt fant Liam og jeg oss sammen på toalettet og gjorde noe som vi ikke burde ha gjort, og det var ikke narkotika. Så lå vi sammen i en seng.

Da vi landet i Tokyo, sa Liam i sin særegne nesetang: ‘Hva gjør du nå? Hvorfor ikke komme tilbake til hotellet vårt. . . Jeg var som, 'Ja, OK.' '

Les mer

Beste utvalget av showbiz -langlesninger
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; ved brudd Robbie og Garys feide

Lily insisterte på at hun ikke ante at Liam var gift før han nevnte sin All Saints stjernekone neste morgen.

Det var først dagen etter da han sa noe som: 'Ingen kan høre om dette på grunn av Nic', at jeg klarte at han var gift, 'argumenterte hun og hevdet at Liam ba henne om å lyve for kona da hun fant ut om hendelsen.

Rasende over at Lily valgte å beskrive den påståtte dalliansen offentlig, twitret en sint Nicole: 'En dag vil våre veier krysse @lilyallen!'

Se Også: