David Harbour innrømmer at det å være gift med Lily Allen er en bratt læringskurve

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

David Harbour har innrømmet at ekteskapet hans med Smile -sangeren Lily Allen har vært en bratt læringskurve siden paret knyttet knuten i fjor.



Stranger Things -skuespilleren foreslo Lily etter å ha møtt henne på datingappen Raya og bor nå med stjernen sammen med sine to barn fra hennes tidligere ekteskap med Sam Cooper.



helligdager med alt inkludert 2013

David, som spiller Jim Hopper i Netflix -serien, fortalte Gribb : 'Ingenting kan forberede deg på mysteriet og galskapen med å ha barn i nærheten.



'Jeg har nå to steddatter, og de er mer enn jeg noen gang hadde forhandlet om på både vakre og forferdelige måter.'

Skuespilleren har snakket om sin kjærlighet til Marnie, åtte og Ethel, ni, som han krediterer for å forandre livet sitt.

David Harbour innrømmer at det å være gift med Lily Allen er en bratt læringskurve

David Harbour innrømmer at det å være gift med Lily Allen er en bratt læringskurve



Han snakket på The Ellen DeGeneres Show og sa: 'De er britiske og jeg er denne amerikanske amerikaneren, og de liker virkelig det faktum at de har et ekstra jungeltreningsstudio.

'De kryper over meg, de gjør det til jobben sin å prøve å skade meg så mye de kan. Korsryggen min er ødelagt. '

Lily og David møttes på en dating -app

Lily og David møttes på en dating -app (Bilde: Stephen Lovekin/WWD/REX)



Han sa til verten at han elsker opplevelsen

'Selvfølgelig elsker jeg det,' sa han. 'Jeg har aldri opplevd denne typen - jeg har alltid vært en singel, som har vært ungkar i lang tid, jeg har vært kunstner, jeg ville reise verden rundt og gjøre jobben min.

'Og jeg ville egentlig aldri ha barn. Og jeg skjønner det nå, hvorfor alle har barn. Fordi det er som meningen med livet, gir du fakkelen til disse andre individene. '

Han la til at det å ha barn er en kjærlighet uten like.

Lily og David giftet seg i fjor

Lily og David giftet seg i Las Vegas i fjor (Bilde: Instagram/lilyallen)

kuppelhus til salgs


David fortsatte: 'Du elsker dem mer enn du noen gang kunne elske deg selv, og jeg trodde aldri at det var mulig for noen, jeg elsker meg selv veldig mye.

'Men det er så vakkert. Hjertet mitt er så vidt åpent, og jeg har en ny kjærlighet jeg aldri har hatt. '

Lily, 36, har bodd i Big Apple med David, 46, etter å ha blitt gjenforent i New York i fjor vinter etter å ha innrømmet at hun hadde tilbrakt deler av ekteskapet med å opprettholde et langdistanseforhold.

David sier at steddøtrene hans har forandret livet hans

David sier at steddøtrene hans har forandret livet hans (Bilde: lilyallen/Instagram)

De giftet seg i hemmelighet i Las Vegas i september.

Senere redegjorde Lily for virkeligheten med å sjonglere forholdet sitt med travle tidsplaner og sa: Jeg giftet meg for 48 dager siden. Jeg hadde ikke sett mannen min på 45 dager etter at jeg giftet meg.

Lily og Davids bryllup ble utført av en Elvis Presley -imitator ved Graceland Wedding Chapel.

Stjernen, datter av skuespilleren Keith Allen og søsteren til Game of Thrones 'Alfie Allen, er nå tilbake og i London i forkant av West End -scenen i august.

Hun skal spille hovedrollen som Jenny, sammen med EastEnders -skuespilleren Jake Wood, Hadley Fraser og Julia Chan, i overnaturlig drama 2:22 - A Ghost Story på Noel Coward Theatre.

Se Også: