Romesh Ranganathan erstatter James Corden som vert for A League of Their Own

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Romesh Ranganathan har blitt bekreftet som den nye verten for Sky One sportsquiz, A League of Their Own, etter at James Corden ikke klarte det på grunn av 'eksisterende arbeidsforpliktelser'.



Den 43 år gamle BAFTA-prisvinnende komikeren har vært en fast panellist på showet siden 2018 og har gått opp for å være vertskap for store deler av den femtende serien på grunn av Corden er utilgjengelig.



Romesh tar nå ansvaret for hele den sekstende serien, og filmingen begynner 5. juli med et sosialt distansert studiopublikum.



Når han snakket om å være vert for showet, sa Romesh: Jeg er over månen for å ta over vertsoppgavene og gleder meg til å være tilbake i studio med Jamie, Freddie, våre gjester og live publikum.

Romesh Ranganathan som tar over etter James Corden som programleder for Sky originalserien A League Of Their Own

Romesh Ranganathan som tar over etter James Corden som programleder for Sky originalserien A League Of Their Own (Bilde: PA)

Han fortsatte: 'Jeg er virkelig beæret over å være den nye verten for et så vellykket show. Jeg vet at Jamie [Redknapp] og Freddie [Flintoff] er glade fordi de ofte snakker om hvilken helt jeg er for dem begge.



Showet begynte i 2010 med Corden som presenterte, men siden han flyttet til USA for å arrangere et talkshow sent på kvelden, savnet han det meste av serie 14 og 15.

Romesh hadde ansvaret for seks episoder av den siste serien, med Flintoff og Redknapp som tok en episode hver for å presentere.



Serie 14 ble arrangert av en rekke gjester, inkludert David Walliams, Amanda Holden og Clare Balding.

Redknapp snakket i forkant av firedels spesial A League of Their Own: Loch Ness til London, og snakket om Corden vil bli involvert igjen: 'Han er en massiv del av showet! Og det er det fine med det. Folk de ikke forlater. '

En egen liga blir arrangert av Romesh Ranganathan

En egen liga blir arrangert av Romesh Ranganathan (Bilde: © Sky/Andrea Southam 27. juni 2019)

Jamie fortsatte: 'De går bort og gjør noen forskjellige prosjekter eller en film eller hva som helst, men det viser deg kvaliteten på mennesker vi har med James som gjør en film med Meryl Streep og Jack har gått av og laget en film med The Rock [Dwayne Johnson] og han har kommet tilbake.

Så jeg er sikker på at James kommer tilbake, akkurat til rett tid! Jeg tror han elsket å være en del av det fordi det er babyen hans! Han var der helt fra starten. '

*En egen liga kommer tilbake til Sky One og NÅ senere i år.

Se Også: