Sons of Anarchy oppfølger -serien er nå på gang om Jax Tellers sønn

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En oppfølger -serie kan være på vei for kjære krimserier Sons of Anarchy.



Kultshowet ble sendt fra 2008 til 2014 og fokuserte på syklist og krimsjef Jax Teller, spilt av britiske heartthrob Charlie Hunnam, som blir leder for en lovløs motorsykkelklubb.



Sons of Anarchy løp i syv sesonger før den episke finalen, men nå har skaperen bekreftet at en fortsettelse vil være på vei.



malcolm i midten cast nå

Skaperen Kurt Sutter har engasjert med fans på sosiale medier i tiden med lockdown og har bekreftet sine planer for fremtiden for franchisen.

Showet har allerede en nåværende spin-off, Mayans MC, som følger en sykkelgjeng og tidligere rivaler til sønnene, som har blitt sendt siden 2018.

Jax Tellers sønn Abel kan få sitt eget show (Bilde: FX)



På Facebook ble Sutter spurt: 'Hvordan vil Abels skjebne spille ut i tankene dine?'

Deretter svarte han: 'Jeg hadde denne åpenbaringen mellom SoA og [oppfølgingsprogram] Mayans, at SoA-mytologien ville være fire show. Sons of Anarchy, Mayans MC, First Nine og Sam Crow.



'First Nine ville være en begrenset serie. Ni episoder. Det ville ende før vi begynte å gå på historien vi skapte i Son.

'Sam Crow ville være skjebnen til Wendi, Nero, Abel og Thomas.'

En rolig kveld for gjengmedlemmene

Vi vil sannsynligvis se en retur for Sons of Anarchy

Så i hovedsak vil vi sannsynligvis få en prequel-miniserie om sønnene før Jax regjeringstid, kanskje med en ung Gemma Teller (Katey Sagal)?

Det høres imidlertid ut som at sannsynligheten for at Sam Crow eller First Nine blir sendt snart ikke er høy, spesielt på grunn av koronaviruspandemien.

Han la til: 'Jeg kan ikke diskutere min nåværende situasjon med Fox, så akkurat nå kan jeg ikke kommentere virkeligheten av noe av dette som skjer.'

Med tanke på hvor mye serien har blitt sett på Netflix, kan streaminggiganten hjelpe?

Uansett ble fansen sendt til hype av nyhetene og tok til sosiale medier for å dele ønsket om et spin-off eller oppfølgerprogram.

Kurt Sutter bekrefter planene sine på sosiale medier (Bilde: Twitter)

diaz vs masvidal uk tid

En skrev på Twitter: 'Jeg har alltid regnet med at Abel skulle få SOA -ringen fra Gemma, la døren stå åpen for et snurr nedover veien. Jeg ville sett det! '

En annen takknemlig fan twitret: 'Selv om det aldri skjer med rev, er jeg takknemlig for at du VILTE gi fansen alle svarene.'

Andre steder svarte en annen til Sutter: 'du er et geni, jeg håper du får gjøre alle de showene vi elsker arbeidet ditt for å underholde oss med ditt geni.'

Vil Jax og gjengen gjøre noen overraskende flashback -opptredener? (Bilde: Publicity Picture)

En annen tilhenger kommenterte: 'Det ville være så kult i fremtiden hvis ting ble sortert med Fox og Sam Crow ble opprettet.

'Jeg elsker SOA og ville ikke at det skulle ta slutt, selv om det måtte. Vil gjerne vite hva som skjedde etterpå. '

Til slutt konkluderte en Sons of Anarchy -fan: 'Jeg savner SOA. Selv om du fikk lage en oppfølger om Abel, må den karakteren prøve å konkurrere med legenden og Charlie Hunnam som skapte. Ingen enkel oppgave, men ville være nøkkelen til at showet fungerer. '

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Vi kunne ikke vært mer enige! Her håper vi at det til slutt kommer til skjermer i nærheten av oss.

Sons of Anarchy sesong 1 til 7 er tilgjengelig på Netflix.

Hva vil du se fra en oppfølger fra Sons of Anarchy? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: