Perfekt pakke: Topp 10 altomfattende ferier i sommer

Reise

Horoskopet Ditt For I Morgen

La bekymringene ligge igjen med en pause på Algarve i sommer



1 - ALGARVE fra £ 497 s

Ta en båttur fra den private marinaen til Ferragudo -stranden når du bor på Agua Hotel Riverside Resort and Spa i Portimao på Algarve. Det er innendørs og utendørs svømmebasseng på dette luksuriøse feriestedet, pluss en lazy river og et barnebasseng.



Lekeområder og underholdning for barn gir utmattede mødre og pappaer noen timer på å gå ned til det flotte spaet.



En uke alt inkludert avgang 15. august fra Glasgow koster £ 1,987 når en familie på fire deler.

2 - MAJORCA fra £ 417 s

Riverside Resort i Algarve

satt for livet vinnere uk

Vend siden nå hvis du leter etter et retrett fra Mallorca langt fra folkemengdene. Club Bellevue Apartments i Alcudia er det største ferieanleggshotellet i Europa med 1 474 rom fordelt på 17 bygninger.



Stort Club Bellevue -kompleks på Mallorca

al-hilli drap

Men stort betyr masser av familieattraksjoner ... fra en barneklubb med to 18-hulls minigolfbaner og en gokartbane til vannsport og profesjonelle kabaretshow etter mørkets frembrudd.

Syv netter alt inkludert
på de fire -stjerners Club Bellevue Apartments fra 30. juli koster fra 417 pund (basert på to voksne og to barn som deler). Inkluderer flyreiser fra Gatwick.



3 - BELEK, TYRKIA fra £ 785 s

Lysbilder ved Tyrkias Iberostar Bellis

Funkklubber for fire til 16-åringer og en enorm vannsklie merker av for barna mens du damper forsiktig i de tyrkiske badene ved Iberostar Bellis. Dette firestjerners altomfattende feriestedet har utsikt over havet i utkanten av Belek langs den såkalte tyrkiske rivieraen. Dra deg bort fra solsengene for å besøke de romerske ruinene ved Perge og Aspendos amfiteater.

Fly fra Gatwick, Leeds eller Manchester 28. august med Cosmos for en uke med alt inkludert fra £ 785 voksne, £ 295 under 12 år. Det gir deg en juniorsuite med utsikt over briney og transport.

4 - CORFU fra £ 495 s

Slapp av på Korfu Roda Garden Village

Unngå den travle sørkysten av Korfu til fordel for en avslappet familietur til Roda på nordsiden av øya. Familierommene på det tostjerners Roda Garden Village har kjøkkenkrok, en bonus selv på altomfattende hvis du trenger å holde barnemat og flasker kjølig.

En uke er alt inkludert inkludert flyreiser fra Gatwick 21. august koster fra 1.980 pund for en familie på fire gjennom Manos Holidays.

5 - FUERTEVENTURA fra £ 1090pp

Surf oppe på El Cotillo i Fuerteventura

Lær å stå på padle (den siste surfing-dillen fra Hawaii) når du bestiller en altomfattende vannsportsferie for familier på Fuerteventura. Tilbring tre dager med å lære å surfe, padle og kajakk på feriestedet El Cotillo. Stapp deretter inn i leiebilen din på jakt etter nye strender og pauser rundt denne rolige øya, bare 100 kilometer utenfor Afrikas kyst.

Avreise juli og august, ferien gjennom aktiviteter i utlandet koster £ 1 090pp hvis booket før 31. januar basert på en familie på fire med barn på åtte år eller eldre. Prisen inkluderer flyreiser fra London, måltider, alle aktiviteter, utstyr og leksjoner pluss leiebil.

6 - EL GOUNA fra £ 712 s

Finn Egypts rolige side ved El Gouna

kan du drikke alkohol i Dubai

En transport tar deg ned til en privat strand når du bor på boutiquehotellet Mosaique på feriestedet El Gouna i Egypt. Hold deg kjølig i sommertemperaturer på opptil 40 grader ved å svømme i hotellbassengene eller delta i vannsport på et nytt kompleks som skal åpnes i juli. El Gouna er et rolig alternativ til Egypts travle Sharm el Sheikh.

En ukes altomfattende ferie å fly fra Gatwick 9. august og bo på den altomfattende Mosaique koster 2.848 pund for en familie på to voksne og to barn (i alderen to til 11 år). Prisen går ned til 2.057 pund for to voksne og ett barn.

megan barton-hanson

7 - IBIZA fra £ 614 s

Nyt Sirenis Seaview Country Club på Ibiza

Beklager pappa, piratenes seksjon i vannparken på hotellet er strengt for trollmenn i trening. Resten av lysbildene er imidlertid gratis for alle når du bestiller en altomfattende ferie på Sirenis Seaview Country Club på Ibiza. I tillegg til badelandet, har dette Airtours Sunstar -hotellet barneaktivitetsklubber for tre til 11 -åringer.

Syv netter alt inkludert med flyreiser fra Gatwick 25. august koster £ 2.454.

8 - AYIA NAPA, KYPERN fra £ 647 s

Makronissos Village Club ligger i nærheten av Aya Napa

Macronissos Village Club ligger bare noen få minutter fra den østlige Meds mest livlige feststed, men er godt tilrettelagt for familieferier. Dette hotellet på Olympic Holidays har barndiskoteker og filmer, tidlige te-tider og en morsom klubb. Etter at solen har gått ned er det grilling og greske danseoppvisninger. Hotellet har et stort ferskvannsbasseng og Nissi Bay -stranden ligger en kort spasertur unna.

En uke er alt inkludert flyr fra Gatwick 24. juli, koster 2.588 pund for en familie på fire gjennom OL -ferier.

9 - TUNISIA fra £ 288 s

Prøv Houda Yasmine Mammamet i Tunisia

hva betyr 410

Kryss til sørsiden av Med for noen billige altomfattende tilbud. Bo på firestjerners Houda Yasmine Hammamet ved siden av marinaen. Hotellet ligger i den moderne Yasmine Hammamet-utviklingen, men du er bare noen få minutter med taxi fra den 500 år gamle Hammamet-medinaen, hvor du kan shoppe skinn og tepper i souken.

Gjennom lowcostholidays com, en uke med alt inkludert med flyreiser og overføringer koster £ 288 p.p. basert på to voksne og to barn som deler, med avreise fra Gatwick 28. august.

10 - ITALIA fra 875 sider

Club Med Pragelato Vialattea i Italia

Bytt sjøen for en alpinpause når du tar familien til altomfattende Club Med Pragelato Vialattea i Italias Piemonte-region. Dette nye feriestedet har to bassenger og et spa samt barneklubber i alderen fra fire til 17. Og hele familien kan melde seg på leksjoner i aktiviteter som golf, terrengsykling og stavgang.

En ukes altomfattende ferie Avreise 18. august koster fra £ 875 voksne og £ 775 for barn. Prisen inkluderer flyreiser og transport.

Se Også: